Home Foto en Video Foto en Video CDMX Foto en Video Ciudad de México

Neto Rosas

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Foto en Video Foto en Video CDMX Foto en Video Ciudad de México

Neto Rosas

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van MX$ 22.000
vertalen

Immortaliseer het belangrijkste moment van je leven, een onvergetelijke gebeurtenis die de moeite waard is om voor altijd te redden en beleef elk moment opnieuw met alleen maar een beeld dat je naar die plek brengt waar je je geweldige bruiloft hebt doorgebracht. Vang de gevoelens, de glimlach, de knuffels en de magie die je ceremonie omringt en geniet van het meest van zo'n bijzonder moment.

Neto Rosas weet hoe belangrijk het is om deze momenten door de jaren heen te delen, en daarom zal hij voor jou de beste foto's maken die je maar kunt bedenken. Het belangrijkste doel van Neto Rosas is om de natuurlijkheid van elke foto te behouden, dus wanneer je hun foto's ziet, zullen ze zich geïdentificeerd voelen met hun geschiedenis, hun gezichten en hun emoties.

Het vastleggen van foto's met een echt gevoel is een uitdaging voor een professionele fotograaf, het is niet voldoende om op de camera te klikken , maar u moet op het juiste moment klikken , dat belangrijke moment vastleggen.

Een werk vol passie en liefde, gedreven door de details en de vrijheid om compleet mooie foto's te maken. Om een belangrijk moment voor je te creëren, is wat Neto Rosas wil, een weerspiegeling van wat je je had voorgesteld en waarvan je je hele leven zou denken.

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
MX$ 22.000
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
50% al reservar el servicio, debe quedar liquidado a más tardar una semana antes del evento
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Neto Rosas

4.9
13 reviews
13 reviews
Professionaliteit
(13)
Prijs/kwaliteit
(12)
(1)
Aanrader?
(13)
hiady_lau25
Door Laura
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Mijn man en ik kozen Neto en zijn team voor fotografie en video van onze bruiloft ... het was de beste beslissing. Na gesprekken met verschillende fotografen waren we ervan overtuigd dat Neto de beste was, omdat het altijd ultra-formeel was, natuurlijk met zijn deliverables, super vriendelijk en toegankelijk, behield het contact maar overwoog onze verzoeken ... en ook zijn hun prijzen ultracompetitief gezien alles wat het biedt. Ik laat gewoonlijk geen opmerkingen aan leveranciers achter, maar Neto wordt veel meer dan dat. Succes voor u en iedereen die deelneemt aan het huwelijksavontuur!

Misbruik rapporteren
naza27_02
Door Nayely
4.6666666666667
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
vertalen

Sterk aanbevolen Hun menselijke kwaliteit geeft hen een speciaal tintje in hun werk

Misbruik rapporteren
gabriela_rosete
Door Gabriela
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Voor mijn bruiloft heb ik de foto- en videodienst van Neto en zijn team aangevraagd, ze waren allemaal erg professioneel en erg aangepast, het resultaat was degene die ik zocht en ik was tevreden met mijn foto's en de video, ik kan het ten zeerste aanbevelen.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact