8

Omschrijving

New York Barbershop, gevestigd in Hotel New York, is een traditionele ‘men’s only’ barbershop en een familiebedrijf sinds 1884. Er werken in New York Barbershop uitsluitend master barbers, zij hebben ruime ervaring, beheersen de Old School technieken en hechten waarde aan persoonlijke aandacht. Naast het perfect knippen van coupes worden hier ook uitgebreide scheerbehandelingen gegeven, en kun je terecht voor het onderhouden van snorren en baarden. Buiten deze behandelingen worden hier ook kwaliteitsproducten verkocht voor de verzorging van huid en haar en tevens luxe geuren van o.a. Acqua di Parma en Floris London.
“Best International Barbershop of the year 2013”, is de titel die de New York barbers een jaar lang trots dragen. De Spaanse barbiersorganisatie Barberia con Encanto overhandigde de prijs tijdens Salon International 2013 in Madrid. De prestigieuze prijs staat voor originaliteit, stijl, inspiratie en vakmanschap binnen het barbierschap.

Ook staat New York Barbershop bekend vanwege het introduceren van de bekende Pellè-coupe, vernoemd naar een van de bekende klanten van New York Barbershop, de ex-Feyenoorder Graziano Pellè.

Details

  • Welke diensten biedt u aan?

    Anders
  • Werkt u ook aan huis?

    Alleen in onze boetiek

Reviews (0)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

0.0
0 meningen

Adres van New York Barbershop in Zuid-Holland:

Koninginnenhoofd 1 3072 AD Rotterdam