Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Quintana Roo - Riviera Maya Feest- en Trouwlocaties Cancún

Grand Oasis Sens

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Quintana Roo - Riviera Maya Feest- en Trouwlocaties Cancún

Grand Oasis Sens

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
vertalen

Grand Oasis Sens   Het is een hotel waar u all-inclusive alleen voor volwassenen zult vinden! Een ruimte die de ideale optie voor je wordt   bruiloft of huwelijksreis . Gelegen aan het strand in   Cancun , op 12 kilometer van het restaurant en het discgedeelte van de hotelzone, biedt een breed scala aan entertainment en een gemakkelijke verbinding met de beste toeristische gebieden van Cancun.

Grand Oasis Sens   Het ligt op 5 km van het winkeldorp La Isla , op slechts 8 km van Luxury Avenue en op 15 km van de internationale luchthaven van Cancun. U kunt ook het centrum van deze stad op 20 km afstand vinden.

Grand Oasis Sens heeft 362 kamers en suites, verdeeld over een gebouw met acht verdiepingen in de vorm van een Maya-piramide. Allemaal met grijze marmeren vloeren en Mexicaanse stijl, meubels van donker hout en ijzer. Elke kamer is uitgerust met airconditioning, draadloos internet, mp3-dock, 42-inch plasmaschermen, kabel-tv met kanalen   premium- en pay-per-view-films.

Een zijn   resort voor volwassenen alleen, het is geclassificeerd als een warme, gezellige, sexy, romantische, ontspannen en een beetje gedurfde ruimte! Een plek waar je naar je hart kunt luisteren en je meest intieme geheimen kunt onthullen, terwijl je geniet van een uitgelezen culinaire ervaring en een verloren paradijs op aarde, net als het natuurreservaat in Sian Ka'an.

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Zwembad, Parkeren, Accomodatie voor gasten, Uitzicht op de zee, Uitzicht op natuur
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1998

Meningen over Grand Oasis Sens

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
diana.alejandra.media1285
Door Diana
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
vertalen

Een van mijn favoriete plekken in Cancun. De service is geweldig! en het hotel is zonder twijfel een van de beste aan de Rivièra.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 77500

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact