13

Omschrijving

Odeon is een uniek monumentaal gebouw met een rijke historie. De klassieke elementen van het gebouw zijn nog intact gebleven na een complete renovatie. 

Odeon beschikt over meerdere ruimtes, waardoor de mogelijkheden voor trouwen en het vieren van het huwelijksfeest zeer uitgebreid zijn. 

De Gold en Red Room zijn zeer geschikt voor een kleinere officiële plechtigheid, receptie en/of diner. Deze ruimtes hebben een warme sfeer door het bijzondere, chique en moderne interieur. In de Gold room is er tevens mogelijkheid voor het houden van een spetterend feest met al uw gasten. 

De Concertzaal heeft haar authentieke theateruitstraling behouden en is uitermate geschikt voor de voltrekking van de officiële plechtigheid, receptie of diner. Deze zaal is uniek, de pilaren rondom de zaal en het plafond bevatten klassieke elementen die een bruiloft extra glans geeft. Tevens biedt deze zaal de optie om een groot diner te houden en om de avond feestelijk af te sluiten.

Ook is er de mogelijkheid om Odeon in zijn geheel af te huren. Hierbij kunt u denken aan de plechtigheid in de Concertzaal, een receptie in de Gold en Red Room en een diner in het Souterrain met een afsluitend feest in de Concertzaal.

Details

  • Luxueus
  • Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?

    Dansvloer
  • Wat is het maximale aantal gasten dat u kunt ontvangen?

    450
  • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

    Luxueus

Reviews (0)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

0.0
0 meningen

Adres van Odeon in Noord-Holland:

Singel 460 1017 AW Amsterdam 020 521 8555