Oorbellen van Marthje staat voor exclusieve stijlvolle sieraden. Marthje Timmermans is een Nederlandse ontwerpster met haar roots in het mooie Maastricht. Met haar sterke gevoel voor kleur en vorm ontwerpt zij prachtige oorbellen en armbanden. Zij wordt daarin bijgestaan door Marianne Doornbosch, net als Marthje een ontwerpster met goed gevoel voor een bijzondere signatuur.  

Alle sieraden van Oorbellen van Marthje worden door Marthje en Marianne ontworpen en gemaakt in ons atelier in Oegstgeest. Ieder sieraad is uniek van samenstelling en is een kunstwerkje op zich. De stijl laat zich omschrijven als klassiek en stoer met een vleugje bohémien. Wij werken met diverse soorten goud op zilver, met roségoud op zilver en met zilver, gecombineerd met edelstenen, parels en andere mooie materialen. De meeste oorbellen kunnen zowel met hangertjes, stekertjes of clips worden uitgevoerd. 

Met ieder ontwerp hebben wij maar één doel voor ogen: iets bijzonders creëren voor onze klanten zodat zij er blij van worden en kunnen stralen! Daarom vinden wij het leuk om klanten in ons atelier te ontvangen om hen te adviseren en eventueel samen tot een mooi ontwerp te komen. 

Daarnaast hebben wij meer dan 50 verkooppunten in Nederland en België en kun je onze oorbellen via onze webshop aanschaffen. Kijk voor verkoopunten en actuele openingstijden van het atelier op onze website.

Wij adviseren je graag in de aanloop naar jouw bruidsfeest. Onze slogan is niet voor niets

'Oorbellen van Marthje, een feestje voor je oren'

Bezoeker, laat een review achter over Oorbellen van Marthje B.V. en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Oorbellen van Marthje B.V.

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de openingstijden?
Het atelier is geopend op zaterdag van 10-13 uur en verder op afspraak
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
In onze webshop kun je met Ideal of een Creditcard betalen. In het atelier kan gepind worden. Ook is het mogelijk per bankoverschrijving te betalen.
Wat voor sieraden biedt u aan?
Oorbellen, Armband
Is het mogelijk om een design te personaliseren?
Wij hebben een eigen werkplaats om gepersonaliseerde designs te maken
Vink onderstaande optie aan als u een eigen collectie heeft
Eigen collectie
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop beschikbaar
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013

Adres

Stad: 2341 BV