Home Foto en Video Foto en Video Quintana Roo - Riviera Maya Foto en Video Cancún
  • Prijs vanaf: 11.880 €
vertalen

Oscar Video   heeft de kunst om met respect en bewondering de belangrijkste dag van je leven, de dag van je bruiloft, vast te leggen. Ons belangrijkste doel is dat al onze klanten honderd procent tevreden zijn.

Wij werken alleen met de beste technologie ondersteund met al ons talent en passie in elke klus die we doen. We bieden je de mogelijkheid om je huwelijksdag in Cancun of Riviera Maya te herinneren alsof het gisteren gebeurd was.

Onze video- en trouwfotografiepakketten zijn afgestemd op uw behoeften en budgetten. Onder onze diensten bieden we echte stukken in deze kunst, het vastleggen van de essentie van de bruid en bruidegom, en het leveren van de meest intieme en persoonlijke producten.

Bezoeker, laat een review achter over Oscar Video - Cancún en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Oscar Video - Cancún

4.9 6 reviews
Door claribel
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Uitstekend team, gepersonaliseerde behandeling en professionaliteit ... Ze behandelen alternatieve en moderne ideeën om hun klanten de beste service te bieden en het beste resultaat van hun speciale evenement ... 100% aanbevolen!

Misbruik rapporteren
Door Dianela
Ik ken hen via mijn professionele netwerk
vertalen

Ik ben een fotograaf, ik heb het genoegen mezelf te wijden aan zo'n prachtig beroep. Dat is waarom ik weet hoe belangrijk het is voor de bruid en bruidegom dat de dag van hun huwelijk voor altijd herinnerd wordt, dat de persoon achter de lens de essentie ervan kan vangen, met opnames die zo ongelooflijk zijn dat ze allerlei emoties loslaten laat je het moment opnieuw beleven. Dat is de reden waarom toen mijn man en ik de beslissing namen wie de video van onze bruiloft zou maken, we niet twijfelden of het Oscar en zijn team van professionals was. Bij verschillende gelegenheden heb ik de gelegenheid gehad om met hen samen te werken en daardoor kon ik niet alleen hun grote professionaliteit verifiëren, maar ook de creativiteit en vastberadenheid die ze in elk detail hebben gestopt, zodat het resultaat perfect is. Het is de moeite waard om te allen tijde de menselijke warmte te vermelden die aanwezig is in uw behandeling. We zijn erg blij met het eindproduct! zelfs het uitstekende werk dat ze hebben gedaan is ons gelukt om onze verwachtingen te overtreffen en daar zullen we altijd dankbaar voor zijn.

Misbruik rapporteren
Door Arpa
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Uitstekende uitrusting en een hoge kwaliteit werk! opnieuw zullen we ze opnieuw vereisen!

groeten

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video, Live stream, Anders
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
efectivo, transferencia o pago paypal
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
2 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1985
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
11880

Adres

Stad: 77533