Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Aveiro Feest- en Trouwlocaties Aveiro
vertalen

Het Palace Hotel van Bussaco viert uw bruiloft zoals echte koningen dat zouden doen.   Stap in het betoverde bos van Bussaco, een magische hoek en een hemels toevluchtsoord dat al lang door de Koningen van Portugal is ontdekt, en vind het fantastische Palace Hotel - de idyllische omgeving voor uw bruiloft.   Reken op de landelijke sfeer van Portugal's grootste ex-libris, met de grandeur van een koninklijk paleis en de professionaliteit van een hotelorganisatie die sinds 1917 unieke banketten serveert.  

De bruid en bruidegom kunnen kiezen tussen een religieuze viering in het klooster van St. Cross van Bussaco, grenzend aan het hotel, of een burgerlijke ceremonie in de Noble Hall van het paleis, waar koning D. Carlos ooit opera-aria's aan zijn gasten zong. Na het banket in de prachtige eetzaal of in de prachtige privélounge, dit alles met niet alleen een garantie voor een uitzonderlijke en persoonlijke gastronomie, maar ook voor exclusieve wijnen uit de eigen wijnkelder van Bussaco, een van de oudste in ons land.  

Zodat er niets ontbreekt op deze echte dag, reken op een limousine- of helikopterdienst en met de mogelijkheid om het Palace Hotel van Bussaco exclusief voor uw bruiloft te hebben.   Alles voor dit is jouw dag om in de geschiedenis te blijven!

Het gebouw van het Palace Hotel van Bussaco, in neo-Manuelijnse stijl, is versierd met panelen van tegels, fresco's en afbeeldingen die het epische deel van de Portugese ontdekkingen vertegenwoordigen en allemaal ondertekend door enkele van de beste meesters van de specialiteit. Het hotel heeft een van de beste en meest verfijnde restaurants in Portugal, evenals regionale en internationale specialiteiten en een eigen wijnkelder, die bestaat uit de wereldberoemde Bussaco-wijnen.  

Bezoeker, laat een review achter over Palace Hotel do Bussaco en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Palace Hotel do Bussaco

4.9 1 mening
Door Viktoriia
Ik ken hen via mijn professionele netwerk
vertalen

Ik maakte een bruiloft voor mijn buitenlandse gasten in dit hotel in oktober 2014. De service was uitstekend, de faciliteiten zijn perfect voor een romantische dag.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Prieel, Dansvloer, Parkeren, Uitzicht op natuur, Cultureel Belang, Accomodatie voor gasten, Kinder speelplaats, Toegang Mindervaliden
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Het bruidspaar mag zelf een bruidstaart meebrengen van een door hen zelf gekozen leverancier
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Dinheiro Cheque Transferência bancária Cartão de Crédito
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen
Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?
60 quartos
Markeer dit vakje als een receptie of feest buiten tot de mogelijkheden behoort.
Receptie en/of feest in de open lucht

Adres

Stad: 3050-261