• Prijsklasse Midden
  • Website

Altijd al gedroomd van trouwen in Spanje? De weddingplanners van Panateneas Wedding & Event Planning hebben zich gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften in Baskenland, een goed alternatief voor reeds bekende bestemmingen als Ibiza, Barcelona en Marbella. Baskenland biedt alles wat jullie bruiloft tot een onvergetelijke dag zal maken. Hier vinden jullie groene valleien met typische landhuizen, de zogeheten caseríos, een indrukwekkend berglandschap, prachtige stranden en een adembenemende kustlijn. Niet alleen de omgeving maakt deze Spaanse regio zo uniek, maar ook de heerlijke keuken en beroemde wijncultuur. Er zijn hier verscheidene sterrenrestaurants te vinden en ook de culturele bezienswaardigheden zijn meer dan de moeite waard. Zo kunnen jullie in San Sebastián genieten van de prachtige Concha baai en een bezoek brengen aan het Guggenheim museum in Bilbao.

De keus uit trouwlocaties is groot. Wat dachten jullie van een Middeleeuwse verdedigingstoren, een paleis, een authentiek caserío, een hip restaurant/hotel of een prachtig kapelletje? En als jullie de voorkeur geven aan een bruiloft in de buitenlucht, zijn er ontelbaar veel mogelijkheden, zoals in de bergen, het bos of bij een vuurtoren.

Naast de voorbereiding en organisatie van jullie grote dag, zullen onze weddingplanners het verblijf van jullie gasten tot in de puntjes verzorgen. Er is een groot scala aan activiteiten die geboekt kunnen worden, zoals het bezoek aan bodegas (wijnkelders) in La Rioja, een tour door het oude stadscentrum van San Sebastián waar jullie verschillende pintxos kunnen proeven, boottochtjes over de rivier Nervión of langs de Cantabrische en Baskische kustlijn met uitzicht op pittoreske stadjes en dorpjes, zoals Santander, Bakio, Mundaka, Getaria, Zarautz en Biarritz. En wat denken jullie ervan om voor één dag een mendizale, een typisch Baskische bergwandelaar, te zijn en zo de nationale parken, als Gorbea, Urkiola of Urbasa, te verkennen?

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
1500
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden