Pantan Photographes & Photobooth

  • Prijsklasse Luxueus
  • Website

Pantan-fotografen is een team van 2 fotografen ten dienste van particulieren en professionals. Complementaire vaardigheden en knowhow, hun sterke punten stellen hen in staat projecten op verschillende gebieden uit te voeren.

Hun specialiteit? De ' verhaalstijl ', een uniek concept waarmee u uw verhaal kunt vertellen aan de hand van gestileerde clichés . Het is door uw toekomstige uitwisselingen dat zij in staat zullen zijn een dynamiek te creëren waarin zij zich voeden met uw verhaal en identificeren wat uw huwelijk tot een unieke unie maakt. Dit levert een creatieve leidraad voor je imago en zorgt voor een vleugje authenticiteit en oprechtheid , essentiële elementen voor het team, zodat ze de emoties in hun rapporten kunnen transcriberen.

Pantan-fotografen bieden aan om in te grijpen op elk moment dat je leven stimuleert : save-the-date , EVJF / EVG , huwelijk , zwangerschap, geboorte, doop, verjaardag en familiereünies.

Ter gelegenheid van uw bruiloft biedt het team u een pakket dat speciaal is ontworpen voor uw behoeften. Deze formule bevat de tussenkomst van het duo tijdens: een sessie " save-the-date " en een fotoreportage op uw dag J.

De save-the-date-sessie vindt plaats gedurende ongeveer 2 uur fotograferen (meestal in Parijs en afhankelijk van het aantal gekozen plaatsen). Aan het einde van deze sessie zijn snapshots binnen twee weken beschikbaar. Het Pantan-fotografieteam helpt je bij het ontwikkelen van visuals die als uitnodigingen dienen. U hoeft ze dus alleen in print * te verzenden en naar uw dierbaren * te sturen.

Het foto-essay dat in hun aanbod wordt aangeboden, omvat de tussenkomst van het duo tijdens je dag: voorbereidingen in de ochtend tot de bal door de burgerlijke ceremonie, de religieuze ceremonie en / of het seculiere, de receptie en een fotocall * tijdens de avond.

De snapshots worden vervolgens gesorteerd en geselecteerd voor de postproductiefase. Je kunt ze bekijken en downloaden onder een privégalerij en beveiligd met een wachtwoord (indien nodig aanpasbaar). Een vertraging van 3 weken na uw trouwdag zal worden gevraagd voor de levering van foto's. Als een geschenk bieden Pantan-fotografen je een USB-sleutel met foto's, een uitzonderlijk geheugen om voor onbepaalde tijd opnieuw te beleven. U kunt uw fotoalbum samenstellen en maken *.

We nodigen u uit om hen te vertellen over uw behoeften en verwachtingen.

(* aanvullende opties die overwogen moeten worden)

Bezoeker, laat een review achter over Pantan Photographes & Photobooth en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

4.9 12 reviews
Door benji.chartre
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het is duidelijk dat Sylvie en Alexandre professionals zijn die gewend zijn aan bruiloften.

Ons eerste contact was erg snel. Ze waren alert op onze verwachtingen en boden ons aan om hun werk te laten zien.

Tijdens onze ontmoeting konden ze al onze vragen beantwoorden, wat ons geruststelde en troostte bij onze keuze om met hen samen te werken.

Tijdens de bruiloft wisten ze te ontspannen en ons goede humor te bezorgen tijdens deze stressvolle en perfecte dag.

De foto's zijn gewoon perfect. We konden het ons niet beter voorstellen!

Ze werden snel geleverd (minder dan 3 weken aangekondigd) via hun eigen galeriesysteem.

Onze twee families en vrienden hadden gratis toegang tot alle foto's, wat het gemakkelijker maakte om onze kostbare foto's te delen.

We zullen er zonder aarzeling een beroep op doen bij onze toekomstige gebeurtenissen.

Misbruik rapporteren
Un grand merci à vous deux Benjamin et Alice! Nous avons pris un réel plaisir à immortaliser cette journée très spéciale à vos yeux remplie de magnifiques moments. Nous vous souhaitons tout nos voeux de bonheur, de joie et de réussite pour cette nouvelle étape dans votre vie ! :)
Door christinerenault
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik raad Pantan-fotografen aan voor 1000%!

Ik gebruikte de diensten van Sylvie en Alexandre ter gelegenheid van mijn huwelijk. Ze reageerden snel en reageerden op onze behoeften. Dankzij hen hadden we prachtige foto's: helder, natuurlijk en spontaan. Ze waren in staat ons te begeleiden in onze positionering en onze acties. Ze stelden ook poses voor leuke en emotionele foto's voor. Naast een meer dan perfecte service, is het fotoboek dat ze produceren van hoge kwaliteit. Er is een zeer groot personalisatieniveau en de geproduceerde afwerking is onberispelijk.

Ik zal hun diensten zonder aarzeling opnieuw bellen. Enorm bedankt aan hen voor hun betrokkenheid en hun werk!

Misbruik rapporteren
Merci Christine et Franck! Nous avions eu plaisir d'avoir pu immortaliser votre mariage. Nous vous souhaitons beaucoup de bonheur et de succès dans tout vos futurs projets !
Door chauveau.alexandre
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik kan alleen Pantan-fotografen aanbevelen!

Sylvie en Alexandre hebben het geweldig gedaan ter gelegenheid van onze bruiloft. Ze waren responsief, attent op onze verwachtingen en perfect in staat om aan onze behoeften te voldoen. Tijdens onze trouwdag waren ze allebei discreet maar ook aanwezig op de belangrijkste momenten die de dag onderbrachten. Ze gaven ons hun tips en trucs over de verschillende aspecten van onze bruiloft om prachtige foto's te maken.

Naast het fotoreportage dat ze aanbieden, is er de PantanBox. Hun fotocabine die een echt succes was tijdens onze avond. We hadden alleen goede feedback over het gebruiksgemak en de snelheid van de productie van de afdrukken: gepersonaliseerd en van hoge kwaliteit. We hebben ook gekozen voor de realisatie van ons fotoboek thuis. Een ongelooflijke kwaliteit en afwerking. Dankzij hen kunnen we jarenlang genieten van deze uitzonderlijke dag!

U zult begrijpen dat hun werk onze verwachtingen te boven is gegaan. Aarzel niet en bel hun diensten voor uw evenement.

Misbruik rapporteren
Merci Alexandre et Tamara pour nous avoir accordé votre confiance! Nous sommes ravis que notre travail vous ait plu. C'est avant tout grâce à vous. Que nous avions pu retranscrire toutes les émotions et les différents moments de cette journée. Nous espérons vous revoir et travailler de nouveau avec vous à l'occasion d'événements heureux à venir ! ;)

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Espèces, chèques et virements bancaires. Un acompte de 30% fera office de réservation.
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
En couple depuis 10 ans, nous avons développé une complicité qui fait de nous aujourd’hui une force tant sur le plan professionnel que personnel. Notre duo interviendra de façon exclusive lors de votre jour J (ou tout autre évènement). Notre approche à la fois humaine et qualitative, nous permet de nous investir à 10 000% dans votre projet sans compter les heures ni compter le nombre de clicks. Notre priorité ? Faire de votre évènement un souvenir à se remémorer indéfiniment sans jamais se lasser.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016

Adres

Stad:
Stad:
Stad:
Gerelateerde tags:
  • Foto en Video
  • Luxueus