Home Foto en Video Foto en Video Paris (75) Foto en Video Paris

Pantan Production

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Foto en Video Foto en Video Paris (75) Foto en Video Paris

Pantan Production

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
vertalen

Pantan production is een team van 2 fotografen/videografen die particulieren en professionals bedienen. Complementaire vaardigheden en knowhow, hun sterke punten stellen hen in staat om projecten op verschillende gebieden uit te voeren.

Hun specialiteit? " Story styling ", een uniek concept waarmee u vanuit gestileerde shots uw verhaal kunt vertellen . Het is door jullie toekomstige uitwisselingen dat ze in staat zullen zijn om een dynamiek te creëren waarin ze zich zullen voeden met jullie verhaal en zullen identificeren wat jullie paar tot een unieke verbintenis maakt. Dit maakt het mogelijk om een creatieve leidraad voor uw imago te vormen en een vleugje authenticiteit en oprechtheid te brengen, essentiële elementen voor het team zodat ze de emoties in hun rapporten kunnen transcriberen.

Pantan-fotografen bieden u de mogelijkheid om in te grijpen op elk moment dat uw leven accentueert : save-the-date , EVJF / EVG , huwelijk , zwangerschap, geboorte, doop, verjaardag en familiereünies.

De fotoreportage die in hun aanbod wordt aangeboden, omvat de tussenkomst van het duo op uw D-Day: van de voorbereidingen in de ochtend tot het dansbal, inclusief de burgerlijke plechtigheid, de religieuze en/of seculiere plechtigheid, de receptie en een fotocall.* tijdens de avond.

De shots worden vervolgens gesorteerd en geselecteerd voor de postproductiefase. U kunt ze bekijken en downloaden in een privégalerij die is beveiligd met een wachtwoord (indien nodig aanpasbaar). Er wordt een periode van 1 maand na jullie trouwdag gevraagd voor het aanleveren van de foto's. U kunt uw fotoalbum samenstellen en maken*.

Wij nodigen u uit om hen uw wensen en verwachtingen te laten weten.

(*aanvullende opties te verstrekken)

FAQ´s

Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Espèces, chèques et virements bancaires. Un acompte de 30% fera office de réservation.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Pantan Production

4.9
12 reviews
12 reviews
Professionaliteit
(11)
(1)
Prijs/kwaliteit
(12)
Aanrader?
(12)
benji.chartre
Door Ben
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Het is duidelijk dat Sylvie en Alexandre professionals zijn die gewend zijn aan bruiloften.

Ons eerste contact was erg snel. Ze waren alert op onze verwachtingen en boden ons aan om hun werk te laten zien.

Tijdens onze ontmoeting konden ze al onze vragen beantwoorden, wat ons geruststelde en troostte bij onze keuze om met hen samen te werken.

Tijdens de bruiloft wisten ze te ontspannen en ons goede humor te bezorgen tijdens deze stressvolle en perfecte dag.

De foto's zijn gewoon perfect. We konden het ons niet beter voorstellen!

Ze werden snel geleverd (minder dan 3 weken aangekondigd) via hun eigen galeriesysteem.

Onze twee families en vrienden hadden gratis toegang tot alle foto's, wat het gemakkelijker maakte om onze kostbare foto's te delen.

We zullen er zonder aarzeling een beroep op doen bij onze toekomstige gebeurtenissen.

Misbruik rapporteren
Un grand merci à vous deux Benjamin et Alice! Nous avons pris un réel plaisir à immortaliser cette journée très spéciale à vos yeux remplie de magnifiques moments. Nous vous souhaitons tout nos voeux de bonheur, de joie et de réussite pour cette nouvelle étape dans votre vie ! :)
christinerenault
Door Christine
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ik raad Pantan-fotografen aan voor 1000%!

Ik gebruikte de diensten van Sylvie en Alexandre ter gelegenheid van mijn huwelijk. Ze reageerden snel en reageerden op onze behoeften. Dankzij hen hadden we prachtige foto's: helder, natuurlijk en spontaan. Ze waren in staat ons te begeleiden in onze positionering en onze acties. Ze stelden ook poses voor leuke en emotionele foto's voor. Naast een meer dan perfecte service, is het fotoboek dat ze produceren van hoge kwaliteit. Er is een zeer groot personalisatieniveau en de geproduceerde afwerking is onberispelijk.

Ik zal hun diensten zonder aarzeling opnieuw bellen. Enorm bedankt aan hen voor hun betrokkenheid en hun werk!

Misbruik rapporteren
Merci Christine et Franck! Nous avions eu plaisir d'avoir pu immortaliser votre mariage. Nous vous souhaitons beaucoup de bonheur et de succès dans tout vos futurs projets !
chauveau.alexandre
Door Alexandre
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ik kan alleen Pantan-fotografen aanbevelen!

Sylvie en Alexandre hebben het geweldig gedaan ter gelegenheid van onze bruiloft. Ze waren responsief, attent op onze verwachtingen en perfect in staat om aan onze behoeften te voldoen. Tijdens onze trouwdag waren ze allebei discreet maar ook aanwezig op de belangrijkste momenten die de dag onderbrachten. Ze gaven ons hun tips en trucs over de verschillende aspecten van onze bruiloft om prachtige foto's te maken.

Naast het fotoreportage dat ze aanbieden, is er de PantanBox. Hun fotocabine die een echt succes was tijdens onze avond. We hadden alleen goede feedback over het gebruiksgemak en de snelheid van de productie van de afdrukken: gepersonaliseerd en van hoge kwaliteit. We hebben ook gekozen voor de realisatie van ons fotoboek thuis. Een ongelooflijke kwaliteit en afwerking. Dankzij hen kunnen we jarenlang genieten van deze uitzonderlijke dag!

U zult begrijpen dat hun werk onze verwachtingen te boven is gegaan. Aarzel niet en bel hun diensten voor uw evenement.

Misbruik rapporteren
Merci Alexandre et Tamara pour nous avoir accordé votre confiance! Nous sommes ravis que notre travail vous ait plu. C'est avant tout grâce à vous. Que nous avions pu retranscrire toutes les émotions et les différents moments de cette journée. Nous espérons vous revoir et travailler de nouveau avec vous à l'occasion d'événements heureux à venir ! ;)
Bekijk meer

Adres

Stad:
Stad:
Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact