Home Muziek en Animatie Muziek en Animatie Paris (75) Muziek en Animatie Paris

De release van vlinders is een magisch moment tijdens een feest.

Het is een moment dat bij de gasten veel verbazing wekt omdat het, naast het spectaculaire en nieuwe aspect, een boodschap, een sterk symbool, uitstraalt. In veel culturen zijn vlinders een symbool van leven, liefde en nieuw begin . De witte kleur symboliseert zuiverheid en huwelijk. De vlinders die tijdens je feest zijn vrijgelaten, vliegen omhoog naar de hemel en keren vervolgens terug naar de natuur, om hun cyclus voort te zetten en zich voort te planten.

Dit is een moment van vreugde en entertainment die frisheid toevoegt aan elke viering en het gaat om iedereen, jong en oud.

Viering is jouw tijd, onze missie is om het nog specialer te maken en vlinders, die met uitsterven worden bedreigd zoals vele insecten, terug te laten keren om onze parken en tuinen te bevolken. Vlinders voor bruiloften behandelen en verhogen vlinders met het grootste respect .

Hun vlinders vormen geen gevaar voor het ecosysteem, ze zijn inheems in Europa en, eenmaal vrijgelaten in het wild, hebben ze de mogelijkheid om te broeden. ze willen geen tropische vlinders grootbrengen die niet in Europa kunnen leven, omdat dat de magie en de symboliek van bevrijding volledig zou opheffen en niet zou respecteren voor deze prachtige dieren.

Het vrijkomen van vlinders is heel eenvoudig in alle fasen, van de bestelling tot de dag J. Het team zal je stap voor stap begeleiden en je kunt natuurlijk in geval van twijfel contact met hen opnemen. Je ontvangt de vlinders na bevestiging van de bestelling en 2 dagen voor je evenement. Dit zorgt voor de maximale stiptheid en betrouwbaarheid van de service. Maak je geen zorgen: als je de vlinders op een koele plaats achterlaat, blijven ze perfect voor meerdere dagen. U kunt hun gezondheidsstatus op elk moment controleren. Zodra je contact met ze opneemt, sturen ze je alle gemakkelijk-te-volgen instructies voor het succes van het evenement. Geen kennis van insecten is vereist!

Hun bedrijf werkt sinds 2016 op het gebied van vlinders voor bruiloften, insecten en educatieve kits voor het fokken van vlinders en rupsen. Ze hebben ervaring met meer dan 2000 evenementen.

Hun vlinders komen levend aan en ze overleven! Het gekoelde verpakkingssysteem geeft vlinders voldoende bewegingsvrijheid en veel zuurstof. Ze sturen geen vlinders in zakjes waar ze kunnen worden beschadigd. In hun verpakking kun je op elk moment de gezondheid van vlinders observeren, door een transparante laag. Als u twijfelt, kunt u hen een foto van de doos sturen. Expresslevering 24h arriveert op het tijdstip en het adres aangegeven 2 dagen vóór het evenement. In zeer zeldzame gevallen van niet-levering of als de levering te laat aankomt en de release niet tijdens de ceremonie kan plaatsvinden, stemt het bedrijf ermee in om het totale bedrag te restitueren.
Hun vlinders worden aan u geleverd in een elegante witte doos.

Bezoeker, laat een review achter over PAPILLONS pour MARIAGES en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over PAPILLONS pour MARIAGES

4.8 4 reviews
Door Pasetto
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik ontving de vlinders op tijd 2 dagen vóór mijn bruiloft. Ik bestelde 100 vlinders, het was spectaculair!

Misbruik rapporteren
Door Floriann
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
We wilden je bedanken voor de mooie vlinders. Alles was perfect en onze gasten stonden versteld van de show.
Misbruik rapporteren
Door Tam
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Bedankt, alles was perfect ondanks de hitte! :-) Het was spectaculair en de vlinders brachten ons de hele avond in de tuin om ons heen. Bedankt ook voor je aandacht de dag voor de bruiloft, we waren verrast en heel blij met je oproep!
Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Carte Bancaire ou PayPal
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016

Adres

Stad: 75000
Stad: 69000
Stad:
Stad:
Stad:
Stad:
Stad:
Stad: