Home Foto en Video Foto en Video Podkarpackie Foto en Video Rzeszów

Wij zijn een jong, energiek team. In ons werk proberen we te vangen wat het meest vluchtige is, omdat het mooiste in het leven de uniciteit van het moment is.

We willen de schoonheid van emoties laten zien en zo buitengewone herinneringen creëren. We streven dapper om onze doelen te bereiken en verhogen voortdurend de lat van onze eigen kunnen. In elk vrij moment proberen we te vangen wat buitengewoon is en te verrijken met nieuwe kennis en ervaring. We besteden onszelf met heel ons hart aan onze passie en de grootste voldoening is onze tevredenheid over de behaalde resultaten.

Bezoeker, laat een review achter over Paradise Studio en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Paradise Studio

4.9 6 reviews
Door Mateusz Mazurkiewicz
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We raden iedereen aan en bedankt! Paradise Studio is niet alleen professionals in de branche, maar ook geweldige mensen! Samenwerking met hen is een waar genoegen en een onvergetelijk avontuur :) Zowel de foto's als de film op het hoogste niveau - we hoorden veel positieve woorden van familie en vrienden over hen. En wij, die deze film en foto's een paar keer hebben bekeken (en een tiental vertoningen liggen waarschijnlijk nog voor ons), elke keer keerden we met plezier terug naar de huwelijksreportage en ontdekten we nieuwere details.

Groeten en toekomstige jonge stellen die we van harte aanbevelen - als Paradise Studio alleen een vrije datum heeft, aarzel dan niet, je zult er geen spijt van hebben :)

Marietta en Mateusz

Misbruik rapporteren
Door KiA
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft


We willen je hartelijk bedanken voor de film en foto's van onze bruiloft, we kunnen je met heel ons hart aanbevelen: jonge, creatieve professionals in elk opzicht. We wisten op de eerste bijeenkomst dat hun keuze juist was. Je kunt zien dat ze houden van wat ze doen en het vertaalt zich in hun uiteindelijke effect. Na het bekijken van de foto's waren we verbluft, maar het bewerken van de videoclip en de film deed ons kijken als een Hollywood-productie! De samenwerking met jou is in een mooie en fantastische sfeer verlopen, hartelijk dank voor je levenslange souvenir, prachtige foto's en unieke films die we net geweldig hebben gedroomd, totdat de tranen over zijn :) Bedankt

Misbruik rapporteren
Door KiA
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We willen je hartelijk bedanken voor de film en foto's van onze bruiloft, we kunnen je met heel ons hart aanbevelen: jonge, creatieve professionals in elk opzicht. We wisten op de eerste bijeenkomst dat hun keuze juist was. Je kunt zien dat ze houden van wat ze doen en het vertaalt zich in hun uiteindelijke effect. Na het bekijken van de foto's waren we verbluft, maar het bewerken van de videoclip en de film deed ons kijken als een Hollywood-productie! De samenwerking met jou is in een mooie en fantastische sfeer verlopen, hartelijk dank voor je levenslange souvenir, prachtige foto's en unieke films die we net fantastisch hebben gedroomd, totdat de tranen opkomen :)

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Artistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Czas oczekiwania na zdjęcia oraz film to ok. 3 miesiące od daty pleneru.

Adres

Stad: 36