Home Foto en Video Foto en Video Podkarpackie Foto en Video Rzeszów

Paradise Studio

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Foto en Video Foto en Video Podkarpackie Foto en Video Rzeszów

Paradise Studio

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
vertalen

Wij zijn een jong, energiek team. In ons werk proberen we te vangen wat het meest vluchtige is, omdat het mooiste in het leven de uniciteit van het moment is.

We willen de schoonheid van emoties laten zien en zo buitengewone herinneringen creëren. We streven dapper om onze doelen te bereiken en verhogen voortdurend de lat van onze eigen kunnen. In elk vrij moment proberen we te vangen wat buitengewoon is en te verrijken met nieuwe kennis en ervaring. We besteden onszelf met heel ons hart aan onze passie en de grootste voldoening is onze tevredenheid over de behaalde resultaten.

FAQ´s

Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Artistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Paradise Studio

4.9
6 reviews
6 reviews
Professionaliteit
(6)
Prijs/kwaliteit
(6)
Aanrader?
(6)
mariano23
Door Mateusz Mazurkiewicz
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We raden iedereen aan en bedankt! Paradise Studio is niet alleen professionals in de branche, maar ook geweldige mensen! Samenwerking met hen is een waar genoegen en een onvergetelijk avontuur :) Zowel de foto's als de film op het hoogste niveau - we hoorden veel positieve woorden van familie en vrienden over hen. En wij, die deze film en foto's een paar keer hebben bekeken (en een tiental vertoningen liggen waarschijnlijk nog voor ons), elke keer keerden we met plezier terug naar de huwelijksreportage en ontdekten we nieuwere details.

Groeten en toekomstige jonge stellen die we van harte aanbevelen - als Paradise Studio alleen een vrije datum heeft, aarzel dan niet, je zult er geen spijt van hebben :)

Marietta en Mateusz

Misbruik rapporteren
katarzyna-mat21
Door KiA
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We willen je hartelijk bedanken voor de film en foto's van onze bruiloft, we kunnen je met heel ons hart aanbevelen: jonge, creatieve professionals in elk opzicht. We wisten op de eerste bijeenkomst dat hun keuze juist was. Je kunt zien dat ze houden van wat ze doen en het vertaalt zich in hun uiteindelijke effect. Na het bekijken van de foto's waren we verbluft, maar het bewerken van de videoclip en de film deed ons kijken als een Hollywood-productie! De samenwerking met jou is in een mooie en fantastische sfeer verlopen, hartelijk dank voor je levenslange souvenir, prachtige foto's en unieke films die we net geweldig hebben gedroomd, totdat de tranen over zijn :) Bedankt

Misbruik rapporteren
katarzyna-mat2
Door KiA
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We willen je hartelijk bedanken voor de film en foto's van onze bruiloft, we kunnen je met heel ons hart aanbevelen: jonge, creatieve professionals in elk opzicht. We wisten op de eerste bijeenkomst dat hun keuze juist was. Je kunt zien dat ze houden van wat ze doen en het vertaalt zich in hun uiteindelijke effect. Na het bekijken van de foto's waren we verbluft, maar het bewerken van de videoclip en de film deed ons kijken als een Hollywood-productie! De samenwerking met jou is in een mooie en fantastische sfeer verlopen, hartelijk dank voor je levenslange souvenir, prachtige foto's en unieke films die we net fantastisch hebben gedroomd, totdat de tranen opkomen :)

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 36

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact