11

Omschrijving

De mooiste dag van je leven

Een bruiloft is altijd een unieke gebeurtenis. Van het moment dat de uitnodigingen de deur uit zijn, tot het daadwerkelijke ja-woord en het grote feest daarna, het wordt een onvergetelijke ervaring. Deze dag zal je de rest van je leven bijblijven. Laat ons van ’t Centrum er voor zorgen dat deze herinnering nog mooier wordt dan hij al is. Onze Ruyterzaal, Piet Hein zaal en Trompzaal zijn uitstekend geschikt voor uw gasten. Bovendien maken wij ook met onze catering en muzikale aankleding uw bruiloft tot een fantastische ervaring. 

Heeft u er trouwens wel eens aan gedacht elkaar het ja-woord te geven bij Boerderij Burgersdijk? Deze rustiek gelegen boerderij geeft met haar landelijke uitstraling direct een fijne sfeer. Een bijzondere plek voor een bijzonder moment.

Of u nu kiest voor een uitbundig feest, waar tot diep in de nacht gedanst en gedronken wordt, of dat u veel liever een ingetogen borrel met receptie in intieme sfeer heeft. ’t Centrum beschikt over de mogelijkheden om uw wensen waar te maken. Laat ons met u meedenken, dan zorgen we er samen voor dat u de dag van uw leven heeft!

Details

  • Midden
  • Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?

    Buitenplaats, Terras, Dansvloer, Parkeren
  • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

    Midden
  • Heeft u eigen catering beschikbaar?

    Inclusief catering

Reviews (0)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

0.0 0 meningen

Adres van Partycentrum t´ Centrum in Zuid-Holland:

Hoofdstraat 100 2678 CM De Lier +31 174512632