Home Foto en Video Foto en Video Paris (75) Foto en Video Paris

Pascal Vo

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Foto en Video Foto en Video Paris (75) Foto en Video Paris

Pascal Vo

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 2.500 €
  • Bedrijfskenmerk: Lumineux, naturel, raffiné
vertalen

Pascal Vo is een professionele imago, volledig toegewijd en gedreven door zijn werk. Naast essentiële technische vaardigheden, zorgt hij ervoor om zijn diepste artistieke dimensie naar zijn foto's te brengen door elke bruiloft te benaderen als een persoonlijke uitdaging waarbij hij probeert unieke foto's te maken.

Zijn doel? Dat uw foto's zo natuurlijk mogelijk zijn, dat ze op u lijken en dat ze u toestaan om terug te vallen in deze momenten van geluk alsof het gisteren was. Het promoot tijdloze behandelingen, zodat u jaar in jaar uit uw beeld niet moe kunt worden.  

Pascal Vo heeft een heel eerlijke en oprechte benadering met de bruid en bruidegom. Hij neemt de tijd om met je te praten, om je te leren kennen, om te begrijpen wat je verwachtingen zijn en om je te adviseren om je beste fotograaf te vinden, zelfs als deze er niet bij staat. Voor hem is het essentieel om een vertrouwensrelatie te hebben met de fotograaf die je vergezelt op een van de mooiste dagen van je leven.

Dus als je het aandeel van de sam e visie het, voel je vrij om de fotogalerij te bladeren en om hem te contacteren voor meer informatie.

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
2.500 €
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Lumineux, naturel, raffiné
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie, Anders
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik
Kunt u zo nodig overwerken?
Ja
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Espèces, chèques, virement
Welke talen worden er bij jullie gesproken?
Engels
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Pascal Vo

4.9
19 reviews
19 reviews
Professionaliteit
(17)
(2)
Prijs/kwaliteit
(18)
(1)
Aanrader?
(19)
cyrielle.hamdad
Door Cyrielle
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We ontmoetten Pascal via onze weddingplanner (Hayden Events) en het was meteen verliefd, zowel voor zijn professionaliteit, zijn werk als voor zijn persoon. 

Pascal is zeer attent, vrijgevig, gepassioneerd en vol goede adviezen. Hij was in staat om ons tijdens de voorbereidingen te begeleiden en nam de tijd om ons te helpen voorbereiden op de grote dag. 

Mijn man en ik voelen ons helemaal niet op ons gemak voor een lens en het was ook een vrees die we hadden. We konden het bespreken met Pascal die wist hoe hij geruststellend moest zijn en ons de voortgang van de fotoshoots gedurende de dag kon uitleggen. 

Pascal belichaamt professionaliteit zelve. Op de dag van het evenement is hij buitengewoon georganiseerd, identificeert hij de plaatsen waar hij gaat fotograferen, bespreekt hij met de bruid en bruidegom, werkt hij als een team samen met de weddingplanner zodat alles perfect is. Hij is tegelijkertijd aanwezig en discreet en beheerst perfect dit gelukkige medium waar veel fotografen falen. 

We waren gestrest over het maken van de paarfoto's. Dankzij Pascal hebben we een onvergetelijk moment gehad. We hadden niet de indruk voor een lens te staan, Pascal wist deze momenten vast te leggen, zonder zichzelf op te dringen, door ons ons moment ten volle te laten beleven. We waren ontspannen, gelukkig en op ons gemak. Ik heb mooie herinneringen aan dit haakje. 

Zijn werk is absoluut schitterend. Hij weet emoties perfect over te brengen via zijn foto's en ik kon niet anders dan huilen toen ik ze zag. We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen voor onze bruiloft. 

Pascal is naar mijn mening een zeer getalenteerde fotograaf met een mooie toekomst voor zich. Hij is in ieder geval zeker de officiële fotograaf van ons hele gezin geworden en we zullen voor alle toekomstige evenementen een beroep op hem doen. 

Deze laatste woorden zijn voor jou Pascal: bedankt uit de grond van mijn hart.

Misbruik rapporteren
guillaumebaillot
Door Guillaume
4.3333333333333
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Dankjewel Pascal!

We kozen Pascal na onderzoek op Instagram, en vanaf onze eerste Skype-vergadering begrepen we dat hij, naast een fotograaf, een echte hulp zou zijn om ons te begeleiden bij sommige van onze keuzes!

Wat betreft trouwfoto's, ze zijn gewoon subliem! Dit zijn herinneringen voor altijd en we hebben er geen spijt van dat we ervoor hebben gekozen. Hij heeft oog voor alle kleine details en de fotoreportage geeft echt de emotie en de sfeer van onze dag weer.

We zijn hem erg dankbaar voor alles wat hij heeft kunnen doen!

Chloe en Guillaume

Misbruik rapporteren
ChateaudAzy
Door Château
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk
vertalen

Pascal is al enkele jaren een van de partners van Château d'Azy.

Professioneel, georganiseerd, met een gevoel voor detail, heel zen en geposeerd, Pascal is een fotograaf op wie je kunt rekenen voor alle voorbereiding van de fotoservice en op D-Day, waar hij zich soms kan aanpassen aan beperkingen en timing erg strak, terwijl ik u op zijn best adviseer!

Zorg ervoor dat je prachtige trouwfoto's hebt, terwijl je geniet van je gasten en je D-Day!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 75017

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact