• Prijsklasse Luxueus
  • Website

Pascal Vo is een professionele imago, volledig toegewijd en gedreven door zijn werk. Naast essentiële technische vaardigheden, zorgt hij ervoor om zijn diepste artistieke dimensie naar zijn foto's te brengen door elke bruiloft te benaderen als een persoonlijke uitdaging waarbij hij probeert unieke foto's te maken.

Zijn doel? Dat uw foto's zo natuurlijk mogelijk zijn, dat ze op u lijken en dat ze u toestaan om terug te vallen in deze momenten van geluk alsof het gisteren was. Het promoot tijdloze behandelingen, zodat u jaar in jaar uit uw beeld niet moe kunt worden.  

Pascal Vo heeft een heel eerlijke en oprechte benadering met de bruid en bruidegom. Hij neemt de tijd om met je te praten, om je te leren kennen, om te begrijpen wat je verwachtingen zijn en om je te adviseren om je beste fotograaf te vinden, zelfs als deze er niet bij staat. Voor hem is het essentieel om een vertrouwensrelatie te hebben met de fotograaf die je vergezelt op een van de mooiste dagen van je leven.

Dus als je het aandeel van de sam e visie het, voel je vrij om de fotogalerij te bladeren en om hem te contacteren voor meer informatie.

Bezoeker, laat een review achter over Pascal Vo en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

4.9 17 reviews
Door ChateaudAzy
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Pascal is al enkele jaren een van de partners van Château d'Azy.

Professioneel, georganiseerd, met een gevoel voor detail, heel zen en geposeerd, Pascal is een fotograaf op wie je kunt rekenen voor alle voorbereiding van de fotoservice en op D-Day, waar hij zich soms kan aanpassen aan beperkingen en timing erg strak, terwijl ik u op zijn best adviseer!

Zorg ervoor dat je prachtige trouwfoto's hebt, terwijl je geniet van je gasten en je D-Day!

Misbruik rapporteren
Door mohamed_sarah90
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Sarah & Laurent, 16 juni 2018:

We ontmoetten Pascal vorig jaar op de bruiloft van een vriend, ik vond Pascal onmiddellijk zeer discreet en zeer professioneel tijdens deze foto's. Hij luistert naar de bruid en bruidegom en elk detail dat een bruid tijdens de D-dag kan opmerken. Zijn blik is kieskeurig en zoet op elk van deze afbeeldingen.

Het is zonder twijfel dat het jaar nadat we Laurent en ik koos, Pascal als fotograaf voor onze dag. Pascal is een zeer attente fotograaf die bij de eerste afspraak waarschuwt over zijn stijl, de kleuren, de plaats, en vandaar volgen we hem of niet ... Het is door te voet te springen dat we meedoen vertrouwde Pascal voor zijn luisteren en zijn ogen. De fotograaf is een belangrijke positie tijdens de D-day, dus we hebben niet geknipt voor het budget omdat het de foto's zijn waar we naar zullen kijken tijdens al onze levens om de momenten van de bruiloft te onthouden.

Aanvankelijk zijn het de eerste benoemingen van vertrouwen en ondersteuning, we praten samen en vertellen ons leven alsof Pascal een langdurige vriend is. De fotograaf is onze eerste bondgenoot van de dag, dus hij moet alle details weten over een eenvoudige blik van de bruid en bruidegom. De vragenlijst van Pascal, die hem in staat stelt om momenten vol genegenheid en tederheid vast te leggen tijdens de bruiloft, is een genoegen.

Pascal's werk eindigt niet op de dag van de bruiloft, hij verwerkt de foto's snel om ze zo snel mogelijk aan de pasgetrouwden te bezorgen. Na het trouwalbum, een echte Chinese puzzel, biedt Pascal een breed scala aan producten en maatwerk. Dit is waar de schuld van elk meisje dat zichzelf in een kledingwinkel vindt: de keuze van kleuren, materiaal, patronen, de doos, het schrijven, het lint ... oufff we erin geslaagd om het te overwinnen! ;-)

Hartelijk dank aan u Pascal voor het feit dat u ons zo goed begeleidt, voor uw professionaliteit, voor uw geduld, voor uw discretie, voor uw glimlach, voor uw onfeilbare beschikbaarheid en zonder uw vriendelijkheid te vergeten. We zullen niet in staat zijn om een andere fotograaf te nemen na het zien van je werk en je stijl. Bedankt voor onze herinneringen die we zullen bewaren voor het leven.

Blijf je passie delen en verzenden,

Sarah & Laurent.

Misbruik rapporteren
Door marion.mandon45
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Pascal is vooral een ontmoeting met een kunstenaar.

Vanaf onze eerste ontmoeting verscheen hij aan ons als een persoon die gepassioneerd is over zijn werk, zich bewust is van het verantwoordelijkheidsgevoel in verband met zijn rol (de onsterfelijke dag van het leven van twee wezens die besluiten zich voor het leven te verenigen, nauwkeurig vereeuwigen) en de zorg hebben om het goed te doen.

Maar onze ontmoeting met Pascal was meer dan alleen een ontmoeting met een professionele huwelijksfotograaf. Hij heeft zichzelf gepositioneerd als een steun, wiens advies waardevol voor ons was vóór en tijdens D-Day. Zijn gevoel van relatie heeft hem ertoe aangezet ons te leren kennen om een vertrouwensrelatie op te bouwen zelfs de bruiloft. Zijn aandacht (keuze van de leverdatum van foto's in verband met onze terugkeer van vakantie) werd ook bijzonder gewaardeerd door ons.

Om nog maar te zwijgen van zijn discretie, wat hem er echter niet van weerhield om opgemerkt te worden en tegelijkertijd zeer gewaardeerd werd door onze gasten, die het ook moeilijk hadden hem op de dag te laten gaan.

Het resultaat twee weken later is volledig aan onze verwachtingen!

We houden het kostbaar in onze contacten voor mogelijke toekomstige fotoshoots ...

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
1750 euros
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Anders
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Werkt u tot een maximale tijd?
1:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Espèces, chèques, virement
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
L'approche humaine est extrêmement importante à mes yeux. Je contribue beaucoup au bon déroulement du mariage car je sais que si vous passez un bon mariage, j'aurai de belles images.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Je travaille généralement seul mais si le mariage présente des difficultés particulières qui nécessite un assistant ou un second shooter, je n'hésite pas à le suggérer à mes mariés.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Je garantis une livraison des images dans un délai maximal d'un mois mais en moyenne, je termine le travail sous 15 jours.

Adres

Stad: 75017
Gerelateerde tags:
  • Foto en Video
  • Luxueus
  • Fotografie
  • Spontane Fotojournalistiek