• Prijsklasse Midden

Sousa Patricia is een zeer gewaardeerde jonge aandacht voor het kleinste detail om u een droomhuwelijk te bieden, waar u en uw geliefde zal hebben bereikt al uw ambities en leef je dag in de meest intense manier mogelijk.

Omdat Patrícia Sousa altijd is geïntegreerd in het universum van bruiloften, leefde het tussen boerderijen , bloemen , gerechten , cakes en alle andere diensten die de D-day integreren, de liefde voor de organisatie erven en huwelijken plannen , en de wensen en profielen van elke klant bijwonen. , waardoor ze onvergetelijke momenten beleven.

Patrícia de Sousa - Evenementen zijn de juiste keuze om te maken voor de organisatie en planning van uw dag, ongecompliceerd het inhuren van diensten en het begeleiden van elk moment en ervoor zorgen dat u alleen geniet van de goede kant die de dag van het "ja" met zich meebrengt.

Maak uw budgetverzoek zonder verplichtingen en laat u verrassen met alle mogelijkheden voor uw grote dag!

Bezoeker, laat een review achter over Patrícia de Sousa - Eventos en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

4.9 3 reviews
Door raqsiii
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We kozen voor onze bruiloft naar Patricia en konden niet dankbaarder zijn. Patricia behandelt alles met een immense professionaliteit en toewijding, laat niets aan het toeval over! Het zijn de meest georganiseerde mensen die ik ken en taken en planningen vervullen! Ze is een vriend geworden die we voor altijd aan onze kant willen hebben.

Misbruik rapporteren
Door lucilia.cardoso63
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft

Ik ging naar de diensten van Patricia de Sousa voor incidentele situaties van evenementen in het restaurant en de manier waarop ze kijkt naar en lost eventuele moeilijkheden en een grote professionaliteit.

Ik adviseer sterk

Lucília Coelho

Misbruik rapporteren
Door joanapintoopticalia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Patricia is een van die mensen die haar goede smaak combineert met haar gigantische hart en alles komt perfect uit! Ik reken op haar op de belangrijkste dag van mijn leven en ik weet dat alles bij haar zal zijn zoals ik het heb geïdealiseerd. Ze is een geweldige professional die ongetwijfeld een goede vriend is geworden. Bedankt Patricia.

Joana Pinto

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
500€

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden