Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Pontevedra Feest- en Trouwlocaties Nigrán
  • Catering prijs 65 €
  • Capaciteit (zittend): 280
  • Capaciteit (staand): 350
vertalen

De granieten constructie benadrukt de gekanteelde toren die het landgoed Pazo de Touza en de balustrade van de hoofdingang voorzit, evenals de schilden, de menselijke figuren en de waterspuwers met leeuwenkoppen die het eigendom beschermen.

Niet minder opvallend zijn de tuinen, zorgvuldig bewerkt, met de unieke flora van de typische camelia's van het gebied. De laatste renovatie in de winter van 2016 geeft dit ongelooflijke gebouw een van de beste plekken om een oase van rust en kalmte te vinden.

De buitenkant van de historische en aristocratische lucht contrasteert met het volledig gerenoveerde interieur, waar u de beste combinatie vindt tussen klassiek en modern, waardoor deze ruimte een prachtige plek is om comfort en welzijn te vinden.

Bezoeker, laat een review achter over Pazo de Touza en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Pazo de Touza

4.9 5 reviews
Door Beatriz
Ik ken hen via mijn professionele netwerk
vertalen

Onze ervaring met de Pazo da Touza was niet meer dan uitzonderlijk, vanaf het eerste moment dat we binnenkwamen, waren we duidelijk dat dit de plaats zou zijn van onze bruiloft, ze hebben er perfect voor gezorgd. De tuinen en de faciliteiten verwennen u tot in het kleinste detail!

De relatie met de reclamespot, Rosita, was 10, altijd klaar voor alles wat we nodig zouden kunnen hebben, om zenuwen te kalmeren indien nodig en altijd met het gevoel en vertrouwen dat er nooit ergens een probleem was, voor alles (of bijna ) Er was een oplossing die ons achteloos maakte over veel van de dingen waarmee ze te maken had en altijd met een glimlach! Die dag regende het, maar we maakten ons geen zorgen, we lieten alle vertrouwen in Rosita om te zoeken naar plan A, B of C, en ... het was geweldig, de ceremonie was in Pazo en het was perfect, hoewel ik niet kon Omdat het in de tuinen lag vanwege de regen, werd het gemaakt in de zijtak maar het was heel erg mooi. Rosita was te allen tijde in afwachting van zowel voor als tijdens, zodat alles perfect ging, het stokje van de bruiloft overnam.

Natuurlijk en nooit de service van obers vergeten (en degenen die niet zien, maar die streven omdat het goed gaat), BEDANKT, want ze zijn zeer professioneel, attent, dichtbij, altijd met een glimlach en goed humor.

Het eten, heerlijk! Hoewel we op de dag zelf bijna niets konden eten! Ik heb alleen spijt van niet kunnen terugkeren en het menu van onze bruiloft herhalen! ;-)

Niet alleen onze mening is zeer positief, maar ook vrienden, familie en kortom, veel gasten hebben ons allerlei felicitaties bezorgd voor de kwaliteit van het eten en de behandeling van de obers tegenover hen. We kunnen je alleen maar voor alles bedanken.

Daarom, wat kunnen we zeggen over de Pazo da Touza en AL haar team, die erin geslaagd zijn om een speciale dag te maken, simpelweg perfect, als we een plek moesten kiezen om opnieuw te trouwen, dan zouden we ongetwijfeld kiezen, Touza, wie weet, in onze bruiloften van zilver!

Misbruik rapporteren
Door Vanesa
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We vieren onze bruiloft in Pazo da Touza. Alles ging beter dan we hadden verwacht. De uitstekende service, aandachtig voor alle kleine details. De plek is geweldig met zijn tuinen, de fontein, het terras, het hotel ... en in het midden van de lente was het allemaal spectaculair. We hebben niets tegen de waarheid. Rosa coördineerde de hele bruiloft, een 10! En het personeel van de Pazo, met de kamers, gaf ons alle benodigde service met de maximale aandacht. We kunnen alleen maar zeggen dat we de bruiloft zouden herhalen om het moment opnieuw te beleven.

Dank aan alle professionals die deel uitmaken van de Pazo voor het waarmaken van onze droom.

Misbruik rapporteren
Door Blanca
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Zonder twijfel een magische plek om een van de belangrijkste dagen van ons leven te vieren. Team van eersteklas professionals, faciliteiten, service, tijden en spectaculaire gerechten. Onze gasten herinneren ons elke keer dat we elkaar zien, hoe geweldig het was en we kunnen alleen maar bevestigen dat we een en duizend keer zullen herhalen met de Pazo da Touza.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Dansvloer, Parkeren, Uitzicht op natuur, Cultureel Belang, Accomodatie voor gasten
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
65
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
5:00
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Vegetarisch, Kindermenu, Glutenvrij, Halal, Diabetes, Allergie
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Het bruidspaar mag zelf een bruidstaart meebrengen van een door hen zelf gekozen leverancier
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2009
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur
Wat is het minimum aantal gasten op het trouwfeest?
40
Maximum aantal gasten in banketvorm (zittend):
280
Maximum aantal gasten in cocktail mode (staand):
350
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Heeft de trouwlocatie exclusiviteit met bepaalde leveranciers, of mag het bruidspaar zelf hun leveranciers kiezen? Zo ja, met welke leveranciers is er exclusiviteit?
Trabajamos con dos empresas de Dj en exclusiva, ya que consideramos que su servicio es fundamental para que todo funcione como corresponde. En cuanto al fotógrafo es de elección libre.
Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?
7 dobles y 1 suite
Markeer dit vakje als een receptie of feest buiten tot de mogelijkheden behoort.
Receptie en/of feest in de open lucht

Adres

Stad: 36360