Pecan Confeitaria

  • Website

Wie weerstaat de charmes van chocolade? Het heeft smaak en aroma die elk gevoel scherpt, of het nu volwassen of kind is. Maar hij is niet de enige ster op de heerlijke snoeptafel . Amandelen, hazelnoten, walnoten, kokosnoot, noten van Pará verzachten ook het gehemelte en laten die smaak van meer leeg. En de Pecan Confectionery neemt dit festival van delicaat genot mee naar uw huwelijksfeest.

Gespecialiseerd in snoep en verrines is het bedrijf uit Rio de Janeiro toegewijd om de beste smaken voor uw evenement te brengen. Alle snoepjes worden met de hand gemaakt door chef-kok Luísa Diniz die recepten bereidt waarin Franse zoetwarentechnieken worden gecombineerd met Braziliaanse smaken .

Luísa, gevormd door het Culinary Institute of America NY , zorgt persoonlijk voor alle details, van de service tot het maken van de recepten. Naast de heerlijke opties, kan de bruid en bruidegom nog steeds de snoepjes aanpassen, zodat niet alleen de smaak opmerkelijk is, maar ook de goodies hebben het merk van de bruidsmeisjes.

Bekijk en geniet van alle schoonheid, verfijning en smaken die Pecan Confectionery aan uw huwelijksfeest geeft. Alle details met zorg samengesteld, zodat de tafel met snoep een evenement apart is .

Bezoeker, laat een review achter over Pecan Confeitaria en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Pecan Confeitaria

4.9 5 reviews
Door Flávia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Pecannootsnoepjes zijn, naast erg lekker, prachtig. Alle gasten geprezen. En de levering was super punctueel en professioneel. We raden het zeker aan!

Misbruik rapporteren
Door Anna Raquel
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Geweldig! Hoogwaardige ingrediënten, perfecte presentatie en zeer smakelijk. Precies de juiste prijs! Candy was een van de meest geprezen dingen van ons feest. Ze zou opnieuw kiezen met haar ogen dicht.

Misbruik rapporteren
Door Julia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Luister naar beoordelingen als "de snoeptafel was geweldig!" bevestigd wat ik al wist: dat het kiezen voor Pecan-snoepjes voor mijn bruiloft een groot succes was. Een grote zorg met alles, van de hulp bij het kiezen van de snoepjes tot het definiëren van de kleuren van de mallen, alles gaf me grote rust op deze dag zo vol verwachtingen! Ik beveel het ten zeerste aan!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
à vista com até 10% de desconto ou parcelado
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012

Adres

Stad: 22010010
Gerelateerde tags:
  • Catering en Bruidstaarten
  • Midden