• Prijsklasse Midden

Pepe Orellana biedt je een ongelooflijke portfolio en meer dan 10 jaar ervaring als fotograaf van lokale en bestemmingsbruiloften. Zijn service gaat niet alleen over emblematische plaatsen als Mexico City en Jalisco, maar ook over bruiloften in alle uithoeken van de Mexicaanse Republiek. Pepe Orellana biedt je een diep en romantisch verhaal in elk shot dat deel uitmaakt van je huwelijksreisalbum, zodat je de meest waardevolle beelden van die speciale dag kunt hebben.

De stijl van zijn werk is meer geïnspireerd door de fotoreportage van de bruiloft, dus elke foto geeft perfect de momenten weer die je die dag hebt doorgebracht, evenals de emoties van elke persoon die je vergezelde. Ook zijn fotografie onderscheidt zich door vol gevoelens, verrassingen en het gezelschap van de belangrijkste mensen voor jou.

Pepe Orellana garandeert u niet alleen de beste aandacht als fotograaf van uw bruiloft, maar hij zal ook verantwoordelijk zijn voor het prijzen van uw schoonheid, de grootsheid van de locatie en de belangrijkste details die die dag met zoveel betekenis hebben ingekaderd.

Bezoeker, laat een review achter over Pepe Orellana en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Pepe Orellana

4.9 2 reviews
Door Alejandra
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

De beste fotograaf, super professioneel, punctueel, goed persoon hij en zijn vrouw. Ik raad het echt aan! Hij was mijn fotograaf 1 jaar geleden en mijn bruiloft was in CDMX bij San Hipólito.

Misbruik rapporteren
Door melissa.lara
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Pepe is een indrukwekkende meesterfotograaf. Zijn werk is zeer elegant, authentiek, modern en super schattig. Naast het grote niveau van professionaliteit, is het een zeer dynamische kerel, goede vibes en met een persoonlijkheid die je goed maakt. Hij is een genie om foto's te maken en de beste momenten van een bruiloft vast te leggen, maar ook om de geweldige scenario's te vinden om het leven te geven aan zo'n speciale dag. Zonder twijfel, ik beveel het ten zeerste aan.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
22,000
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2002

Adres

Stad: 45020

Solicitar cita

Gerelateerde tags:
  • Foto en Video
  • Midden
  • Fotografie
  • Spontane Fotojournalistiek