Home Weddingplanners Weddingplanners Mazowieckie Weddingplanners Warszawa
vertalen

Perfect Day Wedding Consultants

Bezoeker, laat een review achter over Perfect Day Wedding Planners en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Perfect Day Wedding Planners

4.8 5 reviews
Door Monika
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Perfect Day-consultants (met name mevrouw Paulina, die onze gastheer was)   ze zijn zeer ervaren, wat zichtbaar is op de trouwdag !!! De belangrijkste kenmerken moeten worden genoemd: 100% professionaliteit, 100% klantverwachtingen, klantcontact - altijd 100%, geduld 200%   :)
Mijn liefste, zelfs als ik dat wilde, ik zou geen fout, een schermutseling of iets niet uitgewerkt vinden !!! De hele procedure van het organiseren van een bruiloft op het hoogste niveau, Onze bruiloft, deze   Een speciale dag is voor ons meer dan een droom geworden, omdat deze nog mooier was dan in onze dromen   :)   Perfect Day is bescheiden perfectionist, als er met hen wordt gewerkt, is er geen plaats voor "zo", alles op de trouwdag is het beste   :)   , bovendien moeten we vermelden dat ze samenwerken met de beste ... Het hele team dat deze dag voor ons heeft gemaakt, bleek fenomenaal!  
BEDANKT   <3

Misbruik rapporteren
Door Ewa
Ik ken hen via mijn professionele netwerk
vertalen

Een groot genoegen om met mevrouw Monika Dąbek te werken. Ze organiseerde een huwelijksfeest met ons. Volledige professionaliteit, openheid voor samenwerking, een hoofd vol internationale inspiratie. Een bruidspaar voor wie de bruiloftsreceptie en hun gasten, zowel Poolse als buitenlandse, opgetogen waren. Ik raad het zeker aan en wacht op het volgende gezamenlijk georganiseerde feestje :)

Misbruik rapporteren
Door klara
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Perfect Day-ondersteuning was van onschatbare waarde. En zowel in de voorbereidingsfase als op de dag van de huwelijksceremonie zelf.

Onze gasten hadden een geweldige tijd en waren erg onder de indruk van de hele organisatie   event. We hadden ook een geweldige tijd (en we houden niet van huwelijksfeesten!). We waren opgelucht om de loop van de ceremonie in de kerk en de bruiloft zelf te volgen. We waren er zeker van dat alles onder controle en in goede handen was.

Ik ben oprecht aan te bevelen!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Adres

Stad:
Stad:
Stad:
Stad:
Stad: