Home Foto en Video Foto en Video Jalisco Foto en Video Guadalajara

Peter Olvera Photographer

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Foto en Video Foto en Video Jalisco Foto en Video Guadalajara

Peter Olvera Photographer

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
vertalen

Peter Olvera: een fotograaf die barrières doorbreekt ... Deskundige in het melden van de mooiste gebeurtenissen in de geschiedenis ... Bruiloften. Deze fotograaf heeft een duidelijke visie en is om echt prachtige foto's te maken. Vang met een klik, de schoonheid van het moment en alle magie die door het lichaam van het paar loopt.

Met een ervaring die hij begon te creëren sinds hij 16 was, kon hij dankzij het werk van zijn familie beelden creëren die de adem stelen van iedereen die ernaar kijkt. Foto's die een glimlach stelen en die je een moment laten participeren zonder dat je erbij bent geweest. Een jonge fotograaf die de betekenis en de emotie kent van een fundamenteel stuk voor de herinneringen van het paar.

Peter Olvera is een romantische en gepassioneerde, die graag verdwaalt in de wereld van verhalen, en met bruidsfotografie kun je je verdiepen in de mooiste verhalen van je klanten. De belangrijkste functie ervan is om de tijd in een afbeelding te bevriezen, een geheugen te creëren dat door de jaren heen de essentie van dat moment behoudt. Foto's die je de vlinders in je maag laten voelen en je hart hard laten kloppen.

Hij beschouwt dit werk als een van de edelste roepingen die kan bestaan, omdat hij graag het gelukkige gezicht van het paar ziet wanneer ze het resultaat zien dat hij in zijn camera heeft bewaard. Je moet ongetwijfeld een deel van je geschiedenis zijn, hem kennen en genieten van zijn uitzonderlijke werk.

FAQ´s

Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Artistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
2 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2008
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Peter Olvera Photographer

3.3
2 reviews
2 reviews
Professionaliteit
(1)
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
(1)
Aanrader?
(1)
(1)
andreapgmtz
Door Andrea
1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ik kan niet uitleggen hoe verdrietig, teleurgesteld en gefrustreerd ik me voel als ik naar mijn trouwfoto's kijk. Ik heb hem op het laatste moment ingehuurd omdat de fotograaf die ik die dag al had, me opzegde, ik zat tussen Peter en twee andere fotografen en nu heb ik spijt dat ik geen van de 2 heb gekozen. Gisteren Volvo om mijn foto's te zien en ze aan sommigen te laten zien nieuwe fotograafvrienden en ze bleven met open mond achter over de fouten die hij als beginner maakte en ze zien er echt uit als beginnersfoto's, er werd ons nooit verteld hoe we ons moesten aantrekken of wat we moesten doen, alle foto's laten mensen zien die in verschillende richtingen kijken , Ik nam mijn bruiloft op het strand om dat ongelooflijke uitzicht te hebben dat niet hielp, dus ik heb het landschap bewerkt zodat het strand niet te zien was, op alle foto's is de achterkant wit, ook op de foto's met mijn ouders doe ik dat niet' ik weet ook niet dat hij er goed uitziet op onze gezichten oh en op alle foto's verschijnt zijn videomeisje achterin! Met andere woorden, hij zei nooit dat hij moest verhuizen, hij regisseerde nooit en het leek alsof hij op vakantie was om ons een plezier te doen. Mijn bruiloft was 7 maanden geleden en ik had nog steeds niet kunnen schrijven waarom het me erg verdrietig maakte toen de recensie begon en hij bleef me vertellen dat hij ze aan het bewerken was, wat hij deed, maar op een vreselijke manier, de kleuren zijn zo licht dat alleen hij onze gezichten ziet, ik stuur hem veel foto's om hem te vertellen dat dit is hoe ik de kleuren of de poses wilde, zodat hij ons zou vertellen hoe en hij luisterde gewoon niet en hij deed wat hij wilde, een slechte baan.

Als je zo'n speciale dag waardeert, zoek dan een professionele fotograaf en niet Peter, hij heeft al heel lang geen trouwfoto's geüpload en ik denk eerlijk gezegd dat deze foto's misschien alleen zijn gemaakt om klanten te krijgen, maar als ik echt werk doe het is een teleurstelling.

Misbruik rapporteren
MauSald
Door MAURICIO
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We zijn op 14 november 2015 getrouwd en hij was onze fotograaf en zonder twijfel kan ik hem met gesloten ogen aanbevelen. Zijn kunst en professionaliteit zijn onbetwistbaar en bovendien geeft zijn bedrijf je gemoedsrust op die momenten van zenuwen.

Vergeet niet dat de fotograaf degene is die je de hele dag zal vergezellen en het is essentieel om iemand als Peter Olvera in dienst te nemen.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact