Petit Carnaval, Diseño de bodas

  • Prijsklasse Midden

Bij Petit Carnaval zijn we toegewijd aan het organiseren van bruiloften en alle stadia hiervan, van het ontwerpen, organiseren en decoreren van bruiloften in Colombia. Wij houden van huwelijken persoonlijkheid die elk koppel, hun smaak en dromen. We willen je begeleiden bij de voorbereiding van die speciale dag, om die vriend te zijn die tijdens dit proces bij je zal zijn met onze Weddingplanner en evenementversieringsservices . Het belangrijkste voor ons is dat u niet alleen kunt genieten van de geweldige dag, maar van elk moment in de bouw van uw droomhuwelijk .

Bezoeker, laat een review achter over Petit Carnaval, Diseño de bodas en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Petit Carnaval, Diseño de bodas

4.9 7 reviews
Door Maria Alejandra
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik raad ze niet aan. De houding tijdens de vergaderingen was erg negatief, vooral als het ging om het zoeken naar betere prijzen, alles werd superhoog in rekening gebracht en als je naar de test gaat, ziet het er van slechte kwaliteit, versleten en in slechte smaak uit. Het was een nachtmerrie, want als je de vreselijke items die in het contract waren opgenomen, moest veranderen met gebouwen zoals 'tafelkleed van hoge kwaliteit meegebracht uit Cali', verhogen ze de prijs aanzienlijk en heb je geen andere keuze dan de verhogingen te betalen die ze betalen het lijkt hun.

Uiteindelijk hebben we de nodige afspraken gemaakt en is het werk correct uitgevoerd (dankzij mijn Wedding Planner) allemaal met de grootst mogelijke afstand en koelbloedigheid. Ze zetten wat ze moesten zetten en vertrokken. De enige aanbieder die ik niet aanbeveel voor mijn hele bruiloft.

Misbruik rapporteren
Lamentamos que no hayas quedado a gusto con la decoración de tu boda. Reconocemos que nuestro error radicó en simplemente tomar las imágenes de referencia que nos envió la pareja, sin poder hacer un diseño propio debido a que sentimos que nuestras recomendaciones no fueron tomadas en cuenta desde un principio. Los manteles mencionados no se usaron porque se cambió el mobiliario a mesas sin mantel por lo cual no hubo incumplimiento de nuestra parte.
Nuestra recomendación para todas las parejas es que antes de contratar un decorador miren su estilo y lo contraten si consideran que es el indicado para lo que quieren y el estilo elegido para su evento. Cada boda es un aprendizaje y la comunicación inicial con la pareja es fundamental para cumplir con sus expectativas.
Door Andrés
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Geweldig !!!!!! Ze hebben ons geholpen om het huwelijk te hebben dat we vanaf het begin hadden gedroomd. Wanneer we de geloften van 10 jaar huwelijk maken, krijgen we ze weer meisjes! DUIZEND EN BEDANKT. We houden van hen

Misbruik rapporteren
Door Jenny
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Bedankt dat Petit Carnival het beste team is, te professioneel dat ze erin geslaagd zijn om onze bruiloft in drie maanden te maken, een onberispelijke baan, ik neem mijn hoed af, alleen dankzij jou

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Hacemos un trabajo en equipo con cada pareja para encontrar el alma de la boda, queremos que sea como ellos, llenos de detalles únicos y con personalidad. Cada boda es diferente, porque cada pareja es diferente.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013

Adres

Stad: 170004
Stad:
Stad:
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden