Home Weddingplanners Weddingplanners Quindío Weddingplanners Armenia

Petit Carnaval, Diseño de bodas

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
ZIWA
WINNER'22
Home Weddingplanners Weddingplanners Quindío Weddingplanners Armenia

Petit Carnaval, Diseño de bodas

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
ZIWA
WINNER'22
  • Prijs vanaf: $ 6.200
  • Bedrijfskenmerk: Diseñamos y planificamos tu bo
vertalen

kleine kermis is het bedrijf dat voor elk detail van de setting en organisatie van uw feest zorgt. Het is misschien wel een van de beste opties om elk van de ruimtes van uw bruiloft volledig origineel en vol stijl te maken, waarvan u en uw gasten ongetwijfeld herinneringen zullen weghalen die in uw gedachten en in uw hart zullen blijven, elke keer dat ze praten over het evenement, een glimlach op hun gezicht toveren.

Petit Carnaval heeft het ideale personeel om van uw huwelijksreceptie een moment vol harmonie en schoonheid te maken. Elk van de mensen die in de organisatie van uw dag zullen werken, zullen er alles aan doen om er een omgeving van te maken die de gevoelens weerspiegelt die hen ertoe hebben gebracht zo'n belangrijke beslissing te nemen. De volgende zijn enkele van de diensten die het bedrijf aanbiedt:

  • Leveranciersbijeenkomsten
  • ontwerpadvies
  • ceremonie repetities
  • gast bevestiging
  • programma ontwerp
  • evenement adres

We zorgen voor elk detail van de organisatie in de koffieregio en we zullen uw trouwdag een uniek en persoonlijk tintje geven, we zijn specialisten in bestemmingshuwelijken en we willen onze paren de steun geven om te genieten elke seconde van zijn ervaring in Colombia.

FAQ´s

Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Diseñamos y planificamos tu bo
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
$ 6.200
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
50% al inicia y 50% una semana antes de la boda
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Petit Carnaval, Diseño de bodas

4.4
8 reviews
8 reviews
Professionaliteit
(7)
(1)
Prijs/kwaliteit
(7)
(1)
Aanrader?
(7)
(1)
dmlopeza09
Door Diana
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Estefania en het hele Petit Carnaval-team zijn ongelooflijk. We hebben alleen woorden van dank. De organisatie was perfect en Estefania heeft een prachtige gave om een goddelijke decoratie te ontwerpen die ons volledig identificeerde. Meer dan een jaar hebben we onze bruiloft gepland met Estefania en haar team. Ze zijn helemaal professioneel. De dag ervoor organiseerden we een trip naar Valle del Cocora en de dag erna een brunch in Salento. Alles is perfect

Misbruik rapporteren
mariaa.tiradob
Door Maria Alejandra
1.3333333333333
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ik raad ze niet aan. De houding tijdens de vergaderingen was erg negatief, vooral als het ging om het zoeken naar betere prijzen, alles werd superhoog in rekening gebracht en als je naar de test gaat, ziet het er van slechte kwaliteit, versleten en in slechte smaak uit. Het was een nachtmerrie, want als je de vreselijke items die in het contract waren opgenomen, moest veranderen met gebouwen zoals 'tafelkleed van hoge kwaliteit meegebracht uit Cali', verhogen ze de prijs aanzienlijk en heb je geen andere keuze dan de verhogingen te betalen die ze betalen het lijkt hun.

Uiteindelijk hebben we de nodige afspraken gemaakt en is het werk correct uitgevoerd (dankzij mijn Wedding Planner) allemaal met de grootst mogelijke afstand en koelbloedigheid. Ze zetten wat ze moesten zetten en vertrokken. De enige aanbieder die ik niet aanbeveel voor mijn hele bruiloft.

Misbruik rapporteren
Lamentamos que no hayas quedado a gusto con la decoración de tu boda. Reconocemos que nuestro error radicó en simplemente tomar las imágenes de referencia que nos envió la pareja, sin poder hacer un diseño propio debido a que sentimos que nuestras recomendaciones no fueron tomadas en cuenta desde un principio. Los manteles mencionados no se usaron porque se cambió el mobiliario a mesas sin mantel por lo cual no hubo incumplimiento de nuestra parte.
Nuestra recomendación para todas las parejas es que antes de contratar un decorador miren su estilo y lo contraten si consideran que es el indicado para lo que quieren y el estilo elegido para su evento. Cada boda es un aprendizaje y la comunicación inicial con la pareja es fundamental para cumplir con sus expectativas.
camilacardenosa
Door Andrés
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Geweldig !!!!!! Ze hebben ons geholpen om het huwelijk te hebben dat we vanaf het begin hadden gedroomd. Wanneer we de geloften van 10 jaar huwelijk maken, krijgen we ze weer meisjes! DUIZEND EN BEDANKT. We houden van hen

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 170004
Stad:
Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact