Petit Carnaval, Diseño de bodas

  • Prijsklasse Midden

Bij Petit Carnaval zijn we toegewijd aan het organiseren van bruiloften en alle stadia hiervan, van het ontwerpen, organiseren en decoreren van bruiloften in Colombia. Wij houden van huwelijken persoonlijkheid die elk koppel, hun smaak en dromen. We willen je begeleiden bij de voorbereiding van die speciale dag, om die vriend te zijn die tijdens dit proces bij je zal zijn met onze Weddingplanner en evenementversieringsservices . Het belangrijkste voor ons is dat u niet alleen kunt genieten van de geweldige dag, maar van elk moment in de bouw van uw droomhuwelijk .

Bezoeker, laat een review achter over Petit Carnaval, Diseño de bodas en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Petit Carnaval, Diseño de bodas

4.9 6 reviews
Door Andrés
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Geweldig !!!!!! Ze hebben ons geholpen om het huwelijk te hebben dat we vanaf het begin hadden gedroomd. Wanneer we de geloften van 10 jaar huwelijk maken, krijgen we ze weer meisjes! DUIZEND EN BEDANKT. We houden van hen

Misbruik rapporteren
Door Jenny
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Bedankt dat Petit Carnival het beste team is, te professioneel dat ze erin geslaagd zijn om onze bruiloft in drie maanden te maken, een onberispelijke baan, ik neem mijn hoed af, alleen dankzij jou

Misbruik rapporteren
Door Monica
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het beste zonder twijfel! Onze bruiloft was perfect van begin tot eind, beter dan we hadden gedroomd. Estefanía is een uitstekende professional en een nog beter persoon. Hij hielp ons in absoluut alles, zelfs met incidentele zaken die een week ontbraken voor het evenement! Noch mijn man noch ik woon in Manizales (zelfs hij was tijdens de planning buiten het land); maar dit was helemaal geen obstakel. We werden altijd super begeleid en begeleid door het hele proces, in constante communicatie, zelfs via Skype. Bedankt Estefi voor het geven van ons een droomhuwelijk!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Hacemos un trabajo en equipo con cada pareja para encontrar el alma de la boda, queremos que sea como ellos, llenos de detalles únicos y con personalidad. Cada boda es diferente, porque cada pareja es diferente.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013

Adres

Stad: 170004
Stad:
Stad:
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden