Pictures & Love Stories

Top
leverancier
  • Prijsklasse Midden
  • Website

Ik ben Stephanie Driessen en sinds 2013 professioneel fotograaf en oprichter van Pictures & Love Stories. Ik fotografeer intieme bruiloften van authentieke bruidsparen op een persoonlijke en ongedwongen manier. Mensen in mijn omgeving noemen mij betrokken, oprecht, vastberaden en een dromer. Ik ben verliefd op de liefde, een mensen-mens en dat zie je terug in mijn stijl van fotograferen :-)

“Ik fotografeer jullie dag zoals die is, zonder ongemakkelijke poses, een mooie bruiloft verdient namelijk mooie foto’s!”

Er is altijd een mini fine art album met 10 spreads (20 pagina's) in de prijs inbegrepen!

Zijn jullie enthousiast en willen jullie meer informatie? Neem dan een kijkje op mijn website. Jullie kunnen natuurlijk ook een berichtje sturen via het formulier op deze pagina.

Wie weet tot snel!

Lieve groet, 

Stephanie

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 3 reviews
Door sabrinavvugt
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Als je een goede betrouwbare fotograaf zoekt, kijk niet verder. Stephanie heeft ons huwelijk precies zo vastgelegd als we wilden. Haar fotos zijn natuurlijk en mooi. Ook is ze als persoon erg prettig, een persoon waarbij je je meteen op je gemak voelt. Ook heeft ze een goede prijs. Dankjewel Stephanie dat je ons huwelijk zo mooi hebt vastgelegd!

Misbruik rapporteren
Door mheeremans1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Op de Love & Marriage beurs in Utrecht heb ik Stephanie ontmoet en meteen was de klik daar. Na een afspraak met mijn toekomstige man erbij, wisten wij het zeker. Zij moest de mooiste dag van ons leven vast leggen. En wat heeft zij dat prachtig gedaan.
Wij zagen erg op tegen de fotoshoot (onervaren, zenuwachtig, veels te nuchter voor zulke dingen, noem het maar op) maar met Stephanie erbij was het een feestje. Het plezier en de gezelligheid spatte er van af.

Stephanie zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Nu een half jaar later kijken wij nog steeds met een grote glimlach naar de spontane en prachtige foto's die zij heeft gemaakt op 18-08-18. En daarnaast is Stephanie gewoon een super gezellig en tof mens!

Misbruik rapporteren
Door lapetitehollandaise
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft


Stephanie has created truly something unique and special for us! The touch for detail and light is really reflected in our pictures. I would highly recommend her as your photographer for the wedding!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
V.a. € 950, er is altijd een mini fotoboek inbegrepen!
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Werkt u tot een maximale tijd?
21:30
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Om jullie trouwdatum te bevestigen ontvangen jullie een factuur voor een aanbetaling. De aanbetaling kunnen jullie ook voldoen via een iDeallink die ik samen met de factuur stuur. De restantbetaling vindt plaats met de levering van de USB-stick met foto's.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Ik ben een echte 'sucker for love' en leef helemaal mee met jullie dag. Het komt regelmatig voor dat ik met een grote glimlach sta te fotograferen of ook een traan weg pink bij een ontroerende speech ;-)
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik werk over het algemeen alleen. Maar willen jullie graag twee fotografen tijdens jullie bruiloft? Kan dat natuurlijk ook! Ik werk regelmatig met verschillende lieve en leuke collega trouwfotografen. We hebben dezelfde stijl en manier van werken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel jullie er graag meer over.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Binnen een week na jullie bruiloft ontvangen jullie een steak preview van jullie bruiloft. Binnen 4 tot 6 weken na jullie bruiloft ontvangen jullie de volledige reportage in hoge resolutie op een USB-stick. Het mini fotoboek ontvangen jullie binnen 8 weken na jullie bruiloft. Kiezen jullie voor een upgrade naar een 'groot' fotoboek? Nadat jullie de foto's hebben ontvangen vraag ik jullie top 10-20 favoriete foto's aan mij door te geven die jullie graag terug willen zien in het fotoboek. Aan de hand van jullie favoriete foto's ga ik aan de slag met de opmaak. Jullie krijgen de opmaak te zien en kunnen evt. wijzigingen door te geven voordat het fotoboek door de drukker wordt gemaakt. Daarnaast is er een ruime keuze in kleuren en materialen voor jullie fotoboek. Het is ook mogelijk om het fotoboek te personaliseren door bijvoorbeeld jullie namen op de cover te laten embossen (drukken).

Adres

Stad: 2036SK
Gerelateerde tags:
  • Trouwfotografen
  • Midden
  • Fotografie
  • Spontane Fotojournalistiek