Piedra y Madera Banquetes

  • Catering prijs 450 €
  • Capaciteit: 600
  • Hoofdwaarde: Revolucionando la forma comer

Vier uw bruiloft met het beste van haute cuisine en banketten aangeboden door Piedra y Madera Banquetes , een cateringbedrijf dat een revolutie teweegbrengt in de manier waarop u evenementen in Mexico serveert en een unieke en andere stijl heeft die uw bruiloft zal maken Dit op het hoogste niveau van genot en een onvergetelijke ervaring voor uw gasten. Dit briljante team van experts helpt u niet alleen met de productie van heerlijke gerechten en menu's, maar heeft ook zijn eigen unieke meubels op de markt, aangezien zij hun tafels en schalen produceren en een unieke en unieke stijl avant-garde geven en dat Het is op het hoogste niveau van elegantie en goede smaak, zodat elk evenement er geweldig uitziet en een ervaring biedt van geuren, texturen, kleuren en smaken voor uw gasten.

Piedra y Madera Banquetes biedt slimme, gastronomische en elegante gastronomie, die het echt verdient om uw grote dag te hebben. Het is een prachtig concept om je eten te delen om te vieren dat je getrouwd bent en van goed gezelschap houdt. Dit bedrijf bestaat voor u en zal natuurlijk bij u zijn voor de voorbereiding en perfectie van elk detail , met als doel dat uw evenement absoluut magisch is.

Als u deelneemt aan uw bruiloft bij Piedra y Madera Banquetes , krijgt u een ongelooflijke huwelijksreceptie, met een unieke presentatie en smaak op de markt. Je zult het dus niet moeilijk vinden om je assistenten te winnen, ze een comfortabel gevoel te geven, goed verzorgd te zijn en hen meerdere redenen te geven, zodat hun zintuigen je huwelijk voor altijd zullen vastleggen in hun hoofd en hart. Het motto is: "Als wat je het meest gaat uitgeven op je bruiloft is tijdens een banket, moet dit een ervaring zijn die je opwekt bij je gasten".

Bezoeker, laat een review achter over Piedra y Madera Banquetes en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Piedra y Madera Banquetes

4.9 6 reviews
Door Edith
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ongetwijfeld het beste eten dat we hebben geproefd, ze zijn echt professionals en het eten is voortreffelijk, geen banket is gelijk aan dat van hen, het beste banket dat er kan bestaan en tegen zeer betaalbare prijzen voor wat ze aanbieden, zonder aarzeling huur ze in

Misbruik rapporteren
Door Magdalena
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het is een ongeëvenaarde ervaring !! Het eten is heerlijk, de aandacht uitstekend! Alles was perfect! Zonder twijfel een echte aanrader!

Misbruik rapporteren
Door Abril
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft

Een goede keuze, het eten is heerlijk. Alle gasten stopten niet met te zeggen dat het de beste maaltijd was die ze op bruiloft hebben gegeten. Het super origineel meubilair de service en de kwaliteit van de mensen het beste. Ongetwijfeld moeten ze het selecteren waar ze geen spijt van zullen hebben

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Maximale capaciteit van de gasten:
600
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
450
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke andere diensten biedt u aan?
Ceremonie, Servies verhuur, Bestek, Meubilair verhuur, Decoratie, Anders
Wat is het minimaal aantal gasten om catering te verzorgen?
100
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
25 de anticipo para apartar fecha y el resto a convenir, quedando liquidado 15 días antes del evento.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Revolucionando la forma comer

Adres

Stad:
Stad: 52938
Gerelateerde tags:
  • Catering en Bruidstaarten
  • Midden
  • Ceremonie
  • Servies verhuur
  • Meubilair verhuur
  • Decoratie
  • Bestek