Home Foto en Video Foto en Video Zürich Foto en Video Zürich
  • Prijs vanaf: 1.300 €
vertalen

DUITSE

Hello!

Wij zijn trouwfotografen en werken als een getrouwd stel. Voor ons gaat fotografie niet alleen over de foto's die we maken, maar ook over de mensen en hun verhalen. We willen het verhaal van uw geweldige dag vanuit ons artistieke perspectief vertellen en als resultaat tijdloze en unieke afbeeldingen leveren die uw herinneringen voor altijd vastleggen.

Uw trouwdag is een van de belangrijkste dagen in uw leven. Onze taak is daarom om deze dag net zo natuurlijk vast te leggen als deze zich ontvouwt zonder iets te organiseren. We benaderen fotografie op een ontspannen en natuurlijke manier. We documenteren bruiloften in een fotojournalistieke stijl, hoewel we onze stijl niet willen beperken tot een bepaald genre.

Omdat we in een team werken, kunnen we de bruiloft niet alleen vanuit verschillende perspectieven en perspectieven laten zien, maar ook geen enkel belangrijk moment van je grote dag missen.

We maken ook fotosessies voor engagement, pre-huwelijk en jubileum. Daarnaast bieden we ook de unieke vintage doos , die samen met uw bruidsfotografiepakket te boeken is.

We zijn gevestigd in Zürich, maar we fotograferen bruiloften in heel Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de rest van de wereld. We reizen graag (bijna) overal naartoe om je bruiloft te fotograferen.

ENGELS

Hello!

Wij zijn de trouwfotografen van de bestemming, man en vrouw team. Voor ons gaat het niet alleen om de foto's die we maken, het gaat ook om mensen en verhalen erachter . We vertellen je graag het verhaal van je grote dag door onze artistieke visie en als een resultaat om je een prachtige set tijdloze en unieke foto's te geven .

Je trouwdag is een van de belangrijkste dagen in je leven, dus het is onze taak om ervoor te zorgen dat het op een natuurlijke manier wordt behandeld zoals het is, zonder iets te organiseren. Onze benadering van fotografie is ontspannen en natuurlijk . We behandelen bruiloften in fotojournalistieke stijl, hoewel we onze stijl niet willen beperken tot één bepaald genre.

Door samen te werken missen we geen enkel belangrijk moment van uw speciale dag.

We doen ook fotoshoots met engagement, pre-huwelijk en jubileum . Bovendien bieden wij de enige echte - The Vintage Photo Booth .

We zijn gevestigd in Zürich, maar we dekken bruiloften in Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de hele wereld , dus we zijn blij om naar je bruiloft te reizen.

Bezoeker, laat een review achter over PNM Photography en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over PNM Photography

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Anders
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
from 1300 CHF

Adres

Stad: