Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Setúbal Feest- en Trouwlocaties Setubal

Pousada Castelo De Palmela

Ga naar het gesprek Meer Informatie
Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Setúbal Feest- en Trouwlocaties Setubal

Pousada Castelo De Palmela

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Catering prijs 74 €
  • Capaciteit (zittend): 125-125
vertalen

De Pousada de Palmela is gelegen in het historische Castelo de Palmela en integreert de kloostergangen van het oude klooster dat in het Castelo is gebouwd .

Dit hotel in Palmela ligt op een prachtige locatie, op de top van een imposante heuvel, waardoor deze plek op slechts enkele kilometers van Lissabon ligt.

Pousada de Palmela heeft een capaciteit voor bruiloften van maximaal 120 personen binnen of 300 personen buiten, in de kloosters. Raadpleeg hun suggesties voor banketmenu's.

Een pousada speciaal voor jou! Privatiseer de Pousada voor uw bruiloft, neem contact met ons op voor de voorwaarden die wij te bieden hebben.

Kamers in de Inn - 29

🇧🇷

Gezien de beperkingen die inherent zijn aan preventieve maatregelen om de verspreiding van het nieuwe Covid-19 tegen te gaan, behoudt het hotel zich het recht voor om wijzigingen aan de gecontracteerde diensten voor te stellen om naleving van de geldende wettelijke normen te garanderen.

FAQ´s

Hoofddiensten
Menu van gasten
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
74 €
Gastcapaciteit
Banquet -modus (zittend)
Maximum aantal gasten in banketvorm (zittend):
125-125
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Prieel, Dansvloer, Parkeren, Cultureel Belang, Accomodatie voor gasten, Kinder speelplaats, Uitzicht op natuur, Toegang Mindervaliden
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen, Receptie en/of feest in de open lucht
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Locatie Religieuze Plechtigheid, Ceremonie Locatie
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering, Externe Catering
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
23:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
25%, sinalização com a adjudicação. 50%, até 1 mês antes da realização do evento. Total até 48h antes do início do evento.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1979

Meningen over Pousada Castelo De Palmela

1.3
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
andreacaldeiira
Door Andrea
1.3333333333333
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

De locatie van Pousada de Palmela is gewoonweg prachtig. Maar als u op zoek bent naar een plek die u kunt helpen bij het organiseren van uw bruiloft, een professionele service hebt, in termen van prijs / kwaliteit enige compensatie dan, kies dan niet voor de Pousada de Palmela. Ik besefte dit op de dag van het avondeten toen ze seviram me bevroren spinazie, bevroren vis en een tortilla van eieren in pakket! Voor een menu van meer dan € 100, hoe is het mogelijk om zoiets te doen? De bruidstaart was gewoon een catastrofe, het had geen nootachtige parfums en werd gedrenkt in suikerachtig water. Tussen de tijd, moest ik alles, geluid, verlichting, inrichting enz. Organiseren, enz. Ze bieden alleen tafels, stoelen en de afwas.

Op de dag van de bruiloft betaalden we € 145 voor elke kamer en geloven dat niet alle bedden voor onze gasten zijn gemaakt?

We eindigden het organiseren van onze bruiloft in de pousada, maar als het moest herhalen zal ik er nooit heen gaan om een stress toe te voegen die voldoende is voor dit evenement. Zonder de hulp en professionaliteit van het management en de chef-kok van het restaurant Old Kitchen in Queluz Palace, heb ik geen idee wat onze gasten hadden gegeten. Ze hebben ons ongelooflijk geholpen, dus ik kan deze plek zeker aanbevelen om je glas te organiseren bruiloft water.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 2950-317
Stad: 1300

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact