Home Weddingplanners Weddingplanners Lisboa Weddingplanners Sintra

Prenúncio de Festa - Wedding Planners

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Top
leverancier
Home Weddingplanners Weddingplanners Lisboa Weddingplanners Sintra

Prenúncio de Festa - Wedding Planners

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Top
leverancier
vertalen

Prenúncio de Festa is een bedrijf dat zich toelegt op de organisatie en aankleding van evenementen, waardoor het succes ervan wordt gegarandeerd. Het combineert de beste en modernste concepten en trends op het gebied van advisering, decoratie, planning, organisatie en het houden van evenementen, gekoppeld aan hooggekwalificeerd personeel.

Diensten die het biedt:
Met hun eigen heerlijke catering bieden ze ook een weddingplanner-service met als missie om uw bruiloft om te toveren tot een droomevenement.
Ze versieren en transformeren elk evenement in een comfortabele, harmonieuze en verfijnde plek om mensen te verrassen en het onvergetelijk te maken.

servicezone

Prenúncio de Festa is gevestigd in Lissabon - Sintra en organiseert evenementen door het hele land, waarbij uitsluitend met sommige ruimtes wordt gewerkt. Als u meer wilt weten, aarzel dan niet om een bericht te sturen met uw verzoek om informatie en een gepersonaliseerde offerte.

Bezoeker, laat een review achter over Prenúncio de Festa - Wedding Planners en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Ik wil meedoen!

Meningen over Prenúncio de Festa - Wedding Planners

4.9
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
ana.silva.goncalves
Door Ana
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Een magische dag, zoals we altijd hebben gedroomd. Een topboerderij met een prachtige vintage inrichting. Een goddelijke catering. Een jong team, zeer professioneel en met een onuitputtelijke beschikbaarheid en vriendelijkheid, zoals het niet is. Een follow-up van de weddingplanner tijdens onze hele reis die onze verwachtingen ver overtrof en die ons enorm heeft geholpen met mooie tips. Ten slotte kunnen we alleen onze dankbaarheid uitspreken en het werk van dit enorme team aanbevelen dat meer dan uitstekende professionals altijd voor ons en onze gasten en vrienden hebben gezorgd. Ana en Joao

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 2716-316

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact