Prenúncio de Festa - Wedding Planners

  • Website

Een Prenuncio de Festa onderscheidt zich door innovatie, loopt voorop in de markt en volgt en anticipeert op de nieuwste trends van hetzelfde.

Met tientallen bruiloften uit het noorden tot het zuiden van het land, is de Prenuncio de Festa een referentie in de organisatie van bruiloften in Portugal, zowel voor Portugese grooms als voor buitenlandse grooms die van plan zijn deze speciale dag in deze geplante tuin aan zee te houden .

En nu dat de bestemming bruiloften in de mode zijn , biedt Prenuncio de Festa naast het organiseren van bruiloften in Portugal ook de mogelijkheid om Portugese bruidegoms een unieke bruiloft in Frankrijk, Italië of Brazilië te laten beleven .

Grondig op de hoogte van al deze markten, samen met hun gerenommeerde partners en referentieleveranciers in deze landen, biedt het de mogelijkheid dat bruiden hun dromen waarmaken.

Of het nu in Portugal of in het buitenland is, samen maken we van uw huwelijk een onvergetelijke ervaring.

De beste beloning voor onze inspanningen was het vertrouwen, de vriendschap en de erkenning van onze klanten.

Raadpleeg ons en je zult zien dat het mogelijk is om dromen in realiteit om te zetten.

Het enige dat een droom nodig heeft om uit te komen, is erin geloven. Wij geloven.

Bezoeker, laat een review achter over Prenúncio de Festa - Wedding Planners en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Prenúncio de Festa - Wedding Planners

4.9 1 mening
Door Ana
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Een magische dag, zoals we altijd hebben gedroomd. Een topboerderij met een prachtige vintage inrichting. Een goddelijke catering. Een jong team, zeer professioneel en met een onuitputtelijke beschikbaarheid en vriendelijkheid, zoals het niet is. Een follow-up van de weddingplanner tijdens onze hele reis die onze verwachtingen ver overtrof en die ons enorm heeft geholpen met mooie tips. Ten slotte kunnen we alleen onze dankbaarheid uitspreken en het werk van dit enorme team aanbevelen dat meer dan uitstekende professionals altijd voor ons en onze gasten en vrienden hebben gezorgd. Ana en Joao

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Adres

Stad: 2716-316