Home Weddingplanners Weddingplanners Jalisco Weddingplanners Puerto Vallarta
Home Weddingplanners Weddingplanners Jalisco Weddingplanners Puerto Vallarta
vertalen

Welkom, als u op zoek bent naar unieke en a la carte-ervaringen in Puerto Vallarta, Punta Mita en Sayulita bent u aan het juiste adres. In Prisar zijn wij experts in de organisatie, coördinatie en ontwerp van luxe bruiloften en onvergetelijke evenementen, waarin we al onze creativiteit vastleggen , ervaring, kennis van de huidige trends en vooral onze passie.

Stel je voor je luxe bruiloft op het strand , voel de zeewind voor een spectaculaire zonsondergang of op een elegant jacht, of in een restaurant met een ongelooflijke uitzicht op de oceaan, al deze en meer zijn enkele van de opties die Puerto Vallarta en de Riviera Nayarit biedt u en dat zal uw bruiloft tot een onvergetelijk moment en vol emotie maken.

Tegenwoordig heb je niet genoeg tijd om een evenement zo bijzonder en onvergetelijk te organiseren als het een trouwbestemming is , dus het is essentieel om een bruiloftscoördinator te hebben en vooral wanneer het zich op een plek buiten de residentie van het paar bevindt daarom adviseren wij u bij de definitie van het concept dat het unieke karakter van het evenement, de selectie en het inhuren van leveranciers, evenals alle logistiek daarvan, zal bepalen en de rust van het paar zal verzekeren.

We hebben ook een applicatie die toegankelijk is vanaf uw computer, mobiele telefoon of tablet en waarin u de planning van uw droomhuwelijk of -evenement online kunt bekijken!

Ons doel: dat zowel de bruid als de bruidegom en hun gasten ons aan het einde van het evenement vertellen dat het de beste bruiloft is geweest waarin ze ooit zijn geweest!

Welkom, als u op zoek bent naar unieke en aanpasbare ervaringen in Puerto Vallarta, Punta Mita en Sayulita , bent u hier aan het juiste adres. Bij Prisar zijn we experts als het gaat om de organisatie, coördinatie en ontwerp van luxe bruiloften en onvergetelijke evenementen , waarin we al onze creativiteit, ervaring, kennis over actuele trends en vooral onze passie schenken.

Stel je een strand bruiloft, het voelen van de zand en de zeewind op een spectaculaire zonsondergang of in een elegant jacht of liever in een restaurant met een fantastisch uitzicht op de oceaan, al deze en nog veel meer zijn slechts enkele van de bruiloft Ideeën die Puerto Vallarta en Riviera Nayarit Moeten aanbieden en dat uw huwelijksreceptie een onvergetelijk en emotioneel moment zal maken.

Tegenwoordig heeft men niet genoeg tijd om een evenement te organiseren dat zo bijzonder en onvergetelijk is als een mooie bruiloft . Daarom is een huwelijksplanner een must, vooral wanneer deze elders plaatsvindt in de residentie van de bruid en bruidegom. Daarom adviseren wij u bij het definiëren van het thema van de bruiloft dat de singulariteit van het evenement, de selectie en het inhuren van aanbieders, evenals de logistiek ervan, zal bepalen en de rust van de bruidegom en bruid zal verzekeren.

We committeren ons aan het zoeken, inhuren en coördineren, samen met de bruidegom en de bruid, alle aanbieders en adequate huwelijksdiensten voor elk paar, zonder enig detail uit het oog te verliezen of het evenement succesvol is.

We hebben ook een app, die toegankelijk is vanaf uw computer, telefoon of tablet, waar u uw online planning tijdlijn online kunt volgen!

Ons doel: dat aan het einde van het evenement zowel jonggehuwden als gasten vertellen dat dit de beste trouwbestemming is geweest die ze in hun hele leven zijn geweest!

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Para contratar nuestros servicios requerimos el 50% de nuestros honorarios.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2005
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Bezoeker, laat een review achter over Prisar Weddings and Events en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Prisar Weddings and Events

4.9
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
LauraAliciaFloresO
Door Laura Alicia
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
vertalen

Ze organiseerden de bruiloft van mijn beste vriend, en ze waren op de hoogte van elk detail, totdat we als gasten elk moment genoten, als ik ga trouwen, neem ik ze zeker ook mee.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 48313
Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier