1/1

Beschrijving

Pulchri is een uitgelezen locatie om uw gasten te ontvangen, het gebouw beschikt over schitterende zalen.

Op de parterre bevindt zich de Louis XV zaal, die in 1758 als balzaal is gebouwd. Het rococo-plafond, de prachtige kroonluchter en de grote spiegels geven deze zaal een bijzonder aanzien. Voor u de zaal in gaat,  komt u in de antichambre. Deze extra ruimte vergoot de  gebruiksmogelijkheden aanzienlijk. De Louis XV zaal is zeer geschikt voor recepties, feesten en diners en is zelfs te gebruiken als trouwzaal. U bent hier altijd welkom.

De historische Taveerne leent zich bijzonder goed voor besloten dinertjes en de Bestuurskamer is desgewenst beschikbaar voor vergaderingen van kleinere gezelschappen.

Bij Pulchri bent in een prachtige ambiance, in een monumentaal pand met een rijke artistieke historie. En natuurlijk goed bereikbaar, in het kloppend hart van Den Haag, aan één van de mooiste lanen van Nederland.

's Maandags is het gebouw gesloten voor publiek maar wel te huur als locatie voor evenementen. Voor vragen over verhuur van zalen en het organiseren van uw bijeenkomst of evenement neemt u contact op met één van de medewerkers 
De catering is in handen van Museum Catering, een professioneel bedrijf  dat gehuisvest is in ons gebouw. Voor vrijblijvende informatie bezoekt u de website www.museumcatering.nl

Details

Meningen (0)

0.0 meer dan 5
0 meningen

Professionaliteit

Prijs/kwaliteit

Is het een aanrader?

Geef uw mening

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

Laatste vermeldingen in magazine

De mooiste en beste trouwlocaties van Den Haag; Onze mooie stad achter de duinen!
De mooiste en beste trouwlocaties van Den Haag; Onze mooie stad achter de duinen!

Adres van Pulchri studio in Zuid-Holland:

Lange Voorhout 15 2514 EA Den Haag
X