Puntjes op de i | Wedding & Events

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Puntjes op de i | Wedding & Events

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: 4.000 €

Een spannende periode staat voor de deur: er moeten veel beslissingen worden gemaakt en veel dingen geregeld worden in de aanloop naar jullie grote dag! Zien jullie door de bomen het bos niet meer en hebben jullie advies nodig, of schakelen jullie liever een weddingplanner in die alles van A - Z voor jullie regelt? Bij Puntjes op de i | Wedding & Events zijn jullie aan het juiste adres.

Iedere bruiloft en elk stel is uniek - jullie bruiloft moet helemaal bij jullie passen. Hoe fijn dan ook dat Puntjes op de i | Wedding & Events jullie kan helpen bij het realiseren van jullie droombruiloft. 

Organiseren jullie liever zelf de bruiloft, maar zijn jullie wel op zoek naar iemand die er op de grote dag voor zorgt dat alles in goede banen verloopt? Schakel Puntjes op de i | Wedding & Events dan in als professionele ceremoniemeester, zodat jullie én jullie gasten ultiem kunnen genieten van jullie trouwdag. 

Mijn naam is Nikki en ik sta graag voor jullie klaar op de mooiste dag van jullie leven. Organiseren is wat ik het liefste doe. Samen met de mooiste locaties en de juiste leveranciers zorg ik dat alles tot in de puntjes is geregeld. Ontzorgen is mijn hoofddoel, maar goede communicatie, een strakke planning en transparantie is zeker ook belangrijk. Met Puntjes op de i | Wedding & Events kunnen jullie zowel vooraf als tijdens het huwelijk zorgeloos genieten van elkaar én jullie gasten.

Of jullie nu alleen advies nodig hebben, een professionele ceremoniemeester zoeken of een weddingplanner van A tot Z, bij Puntjes op de i | Wedding & Events zijn jullie aan het juiste adres.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
4.000 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Puntjes op de i | Wedding & Events werkt met meerdere betaal momenten. Het bedrag hoeft dus niet in één keer betaald te worden.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2019
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar

Meningen over Puntjes op de i | Wedding & Events

4.9
6 reviews
6 reviews
Professionaliteit
(6)
Prijs/kwaliteit
(6)
Aanrader?
(6)
marjoleinwhatsapp
Door Marjolein
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Nikki was de ceremoniemeester bij onze bruiloft en hierbij lag de focus voornamelijk op het begeleiden en ontzorgen op de dag zelf. Echter begon de voorbereiding al ruim daarvoor. Na een kennismakingsgesprek hielp Nikki ons met een opzet voor het draaiboek, waardoor wij zelf alles uit konden zoeken en naar eigen wens konden opzetten. Tussendoor mochten wij Nikki altijd contacteren. Nikki is steeds heel professioneel en vriendelijk geweest. Ze reageert snel en duidelijk, staat altijd klaar om mee te denken maar ondersteunt je als bruidspaar ook erg in je eigen keuzes. 

Nikki heeft haar uiterste best gedaan om alles tot in de puntjes te regelen voor onze grote dag en elk klein detail werd uitgebracht. In de weken voor de bruiloft konden wij al erg ontspanning putten uit het idee dat op onze bruiloft wij zelf alles los konden laten en Nikki alles tot uitvoering zou brengen zoals wij hadden bedacht. Op de dag zelf was Nikki op een hele prettige manier aanwezig, druk in de weer maar met een lach op haar gezicht stond ze iedereen te woord en zorgde ze er vriendelijk maar kordaat voor dat iedereen op tijd was waar hij zijn moest. Mede dankzij Nikki hebben wij een fantastische dag gehad en wij raden iedereen haar aan. Met Nikki als ceremoniemeester kun je op je trouwdag heerlijk ontspannen omdat je weet dat een professional het overneemt en je alleen nog maar hoeft te genieten!

Misbruik rapporteren
ruud
Door Ruud
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen
Ons huwelijk heb jij in de puntjes geregeld!
Misbruik rapporteren
monique&niek
Door Monique en Niek
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen
Inmiddels zijn we weer een beetje bijgekomen van onze trouwdag. Het was zeer geslaagd en wat hebben wij genoten! Bedankt voor jouw goede zorgen! Super bedankt!
Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 1693

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact