Puntjes op de i | Wedding & Events

  • Prijsklasse Betaalbaar

Een spannende periode staat voor de deur: er moeten veel beslissingen worden gemaakt en veel dingen geregeld worden in de aanloop naar jullie grote dag! Zien jullie door de bomen het bos niet meer en hebben jullie advies nodig, of schakelen jullie liever een weddingplanner in die alles van A - Z voor jullie regelt? Bij Puntjes op de i | Wedding & Events zijn jullie aan het juiste adres.

Iedere bruiloft en elk stel is uniek - jullie bruiloft moet helemaal bij jullie passen. Hoe fijn dan ook dat Puntjes op de i | Wedding & Events jullie kan helpen bij het realiseren van jullie droombruiloft. 

Organiseren jullie liever zelf de bruiloft, maar zijn jullie wel op zoek naar iemand die er op de grote dag voor zorgt dat alles in goede banen verloopt? Schakel Puntjes op de i | Wedding & Events dan in als professionele ceremoniemeester, zodat jullie én jullie gasten ultiem kunnen genieten van jullie trouwdag. 

Mijn naam is Nikki en ik sta graag voor jullie klaar op de mooiste dag van jullie leven. Organiseren is wat ik het liefste doe. Samen met de mooiste locaties en de juiste leveranciers zorg ik dat alles tot in de puntjes is geregeld. Ontzorgen is mijn hoofddoel, maar goede communicatie, een strakke planning en transparantie is zeker ook belangrijk. Met Puntjes op de i | Wedding & Events kunnen jullie zowel vooraf als tijdens het huwelijk zorgeloos genieten van elkaar én jullie gasten.

Of jullie nu alleen advies nodig hebben, een professionele ceremoniemeester zoeken of een weddingplanner van A tot Z, bij Puntjes op de i | Wedding & Events zijn jullie aan het juiste adres.

Bezoeker, laat een review achter over Puntjes op de i | Wedding & Events en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Puntjes op de i | Wedding & Events

4.9 5 reviews
Door Ruud
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Ons huwelijk heb jij in de puntjes geregeld!
Misbruik rapporteren
Door Monique en Niek
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Inmiddels zijn we weer een beetje bijgekomen van onze trouwdag. Het was zeer geslaagd en wat hebben wij genoten! Bedankt voor jouw goede zorgen! Super bedankt!
Misbruik rapporteren
Door Renske en Robin
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Dé dag der dagen is achter de rug - en hoe! Alles is soepel verlopen en was misschien nog wel beter dan dat wij moesten hadden. Natuurlijk komt dit door alle mensen om ons heen, maar vooral ook alles wat jij achter de schermen voor ons geregeld hebt. Onze gasten complimenteerden ons over hoe mooi de ceremonie was, hoe lekker het eten en hoe snel de service was tijdens de receptie en feestavond! We kijken terug naar een perfecte dag, en daarvoor willen we jou en jouw collega's erg bedanken!
Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Puntjes op de i | Wedding & Events werkt met meerdere betaal momenten. Het bedrag hoeft dus niet in één keer betaald te worden.
Wat zijn uw tarieven?
€ 40,00 per uur
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2019

Adres

Stad: 1693
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Betaalbaar