Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Lisboa Feest- en Trouwlocaties Sintra

Quinta da Bella Vista

Ga naar het gesprek Meer Informatie
ZIWA
WINNER'22
Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Lisboa Feest- en Trouwlocaties Sintra

Quinta da Bella Vista

Ga naar het gesprek Meer Informatie
ZIWA
WINNER'22
  • Capaciteit (zittend): 220-220
  • Capaciteit (staand): 500-500
vertalen

Quinta da Bella Vista - de plek waar dromen uitkomen

Het historische Herdade ligt in een van de meest romantische buurten van Portugal - Sintra - en staat ook bekend als de 'Colina da Lua', een plek vol magie en mysterie, sprookjesachtige paleizen en weelderige tuinen en wordt beschouwd als UNESCO-erfgoed vanwege zijn unieke schoonheid.

De zuidwestelijke oriëntatie, over de vallei, de Atlantische Oceaan en het paleis van Monserrate geeft onze boerderij de naam "Bella Vista". Het betoverende warme licht baadt ons land terwijl u verblind kunt worden door de zonsondergang aan de randen van de oceaan.

Vier hectare prachtige tuinen en bossen herbergen het paleis, Villa Camelia, Villa Monserrate en Casa Bohemia, een charmant landhuis met een buitenbad. In totaal vijftien luxe suites en residenties bieden plaats aan maximaal 30 gelukkige gasten met voorzieningen zoals vloerverwarming, open haard, geluidssysteem, snel internet en onberispelijke service van ons deskundige en attente personeel.

Bella Vista beschikt over twee zwembaden met elegante zitjes (het Palacio-zwembad wordt het hele jaar door verwarmd met een eigen 'strand'), een betoverend uitzicht op de zonsondergang op de oceaan en gezellige vuurkorven met Adirondack-stoelen.

Het gazon met de Fountain of Desires en 'Teatro da Floresta' vormen een prachtig decor voor de receptie en ceremonie van uw dromen, terwijl de gerestaureerde Victoriaanse serre van 300 vierkante meter, die plaats biedt aan 220 gasten aan ronde tafels, al een plaats is. als een van de mooiste plekken in Sintra. Voor een meer intiem feest is er de paleiskelder, perfect voor wijnproeverijen, showcooking of een avondfeest.

De Quinta heeft een eigen biologische moestuin en Quinta de Leiteira die ons voorziet van verse melk, eieren en gezonde producten.

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze sprookjesachtige plek en we zullen met veel plezier uw meest onvergetelijke dagen en nachten op Quinta da Bella Vista organiseren.

Beschikbaar voor bruiloften, evenementen en luxe uitjes.

________________________________________________________________________________

Quinta da Bella Vista - waar dromen uitkomen?

Het historische landgoed gelegen in een van de meest romantische buurten van Portugal - Sintra, ook bekend als de 'Maanheuvel', de plek vol magie en mysterie, sprookjesachtige paleizen en weelderige tuinen, de plek beschermd vanwege zijn unieke schoonheid als erfgoedsite door Unesco.

Een betoverende zuidwestelijke oriëntatie, over de vallei, de Atlantische Oceaan en het Monserrate Palace geeft onze Quinta de naam "Bella Vista". Het betoverende warme licht baadt ons land terwijl u kunt verdoven van de ondergaande zon aan de uiteinden van de oceaan.

Vier hectare prachtige tuinen en bossen herbergen het Palacio, Villa Camelia, Villa Monserrate en Casa Bohemia, een charmant huisje met een buitenbad. Een totaal van vijftien luxueuze suites en residenties met slaapkamers bieden plaats aan maximaal 30 gelukkige gasten met voorzieningen zoals vloerverwarming, open haarden, Sonos-geluidssysteem, snel internet en onberispelijke service van ons ervaren en zorgzame personeel.

Bella Vista beschikt over twee zwembaden met elegante loungeruimtes (het Palacio-zwembad wordt het hele jaar door verwarmd, met een eigen 'strand'), een betoverend uitzicht op de oceaan en de zonsondergang en gezellige vuurkorven met Adirondack-stoelen.

Het gazon met de wensfontein en het 'Forest Theatre' vormen een prachtig decor voor uw droomreceptie en ceremonie, terwijl de gerestaureerde Victoriaanse serre van 300 vierkante meter, die plaats biedt aan 220 gasten aan ronde tafels, een plaats is die al is uitgeroepen tot een van de mooiste locaties in Sintra. Voor een meer intiem feest is er de wijnkelder in het paleis, perfect voor een wijnproeverij, showcooking of een after-hour party.

De Quinta heeft een eigen biologische moestuin en melkveebedrijf die ons voorziet van verse melk, eieren en gezonde producten.

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze sprookjesachtige plek en we zullen met veel plezier uw meest onvergetelijke dagen en nachten op Quinta da Bella Vista organiseren.

Beschikbaar voor bruiloften, evenementen en luxe uitjes.

FAQ´s

Gastcapaciteit
Banquet -modus (zittend)
Maximum aantal gasten in banketvorm (zittend):
220-220
Cocktailmodus (staand)
Maximum aantal gasten in cocktail mode (staand):
500-500
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Exclusief meubilair om ruimte mee te huren
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Zwembad, Cultureel Belang, Accomodatie voor gasten, Uitzicht op de zee
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen, Receptie en/of feest in de open lucht
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Heeft u de beschikbaarheid van accommodatie op de dag van het evenement?
Accommodatie voor gasten
Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?
15
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Geen catering
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2021

Meningen over Quinta da Bella Vista

4.8
5 reviews
5 reviews
Professionaliteit
(5)
Prijs/kwaliteit
(5)
Aanrader?
(5)
jennaanton
Door Jenna
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ik ben een holistische visagist in de mode-/beauty-industrie uit NY/LA, en had het genoegen om apart te zijn van de magische bruiloft van mijn vrienden als haar visagist hier op Quinta Da Bella Vista.

WOW...wat een magisch, etherisch, mystiek, vibrerend stukje aarde!!! Ik heb veel gereisd voor mijn werk en op enkele van de mooiste locaties ter wereld gewerkt, en deze locatie is anders dan alles wat ik ooit heb gezien voor locaties. Van het uitzicht op de natuur en kastelen in de verte, tot de binnenstromende lichtstralen en open luchten die het mooiste steeds veranderende schilderij creëren! Van het geluid van vogels en krekels tot het ritselen van bladeren terwijl de bomen om je heen dansen... het voelt letterlijk als een hemel op aarde. Ik verbleef hier met vrienden en familie op het terrein en heb elke villa en het paleis mogen ervaren. Ze hebben allemaal hun eigen unieke en doordachte stijlen. Elke kamer in elke ruimte heeft alles wat u ooit nodig zou kunnen hebben of wensen op een bestemmingslocatie. Van verzonken badkuipen tot comfortabele bedden en kussens, tot volledig gevulde keukens en open haarden overal. Ik was getuige van meerdere zonsopgangen en zonsondergangen, mist die net zo snel in en uit rolde als hij binnenkwam, zonneschijn en regen die tegelijkertijd plaatsvonden, regenbogen creëren en de frisse geur van aarde onder je voeten. Ik zal mijn bruiloft hier op een dag hebben wanneer ik die speciale ontmoet ️

De titel zegt het al... Quinta Da Bella Vista is waar dromen van worden gemaakt

Misbruik rapporteren
kam2750596
Door Kerry
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
vertalen

Ik heb eerder dit jaar Quinta de Bella Vista bezocht voor een verjaardagsfeestje in de late zomer. Ik ben gemeen ... gewoon wauw! Quinta da Bella Vista is een van de meest luxueuze en elegante exclusieve resorts waar ik geweest ben. Het oceaanlandschap vanaf het terras van de bar bij het zwembad terwijl de zon voor onze ogen onderging, was adembenemend. Door de sfeer en de architectuur van het Palace-gebouw en de omliggende tuinen, voelt het alsof het uit de Great Gatsby-filmset is voortgekomen! De aandacht voor detail en het niveau van professionaliteit van het ondersteunend personeel, schamen de meeste 5-sterrenresorts die er zijn. Gelukkig jullie allemaal die nog geen huwelijksceremonie hebben gepland, want dit is de plek om het te hebben! Zeker op mijn bucketlist om nog een keer te bezoeken met het gezin. Wat een geweldige ervaring.

Misbruik rapporteren
mattandlenaphotography
Door Matt and Lena
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Wij zijn fotografen gevestigd in Portugal, we verbleven een paar dagen in het Bella Vista om een mode-redactie te fotograferen. Het is een geweldige locatie, zoveel mooi licht en landschap. Elke hoek van het hotel is magisch en inspireert tot prachtige ideeën. De eigenaren en het personeel zijn supervriendelijk en behulpzaam. We kijken er erg naar uit om daar in de toekomst nog een project te fotograferen, inclusief een bruiloft :)

Matt en Lena

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 2710-405

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact