Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Aveiro Feest- en Trouwlocaties Santa Maria da Feira
vertalen

Quinta da Costa , gelegen in Caldas de São Jorge, het land van Santa Maria, is de ideale ruimte voor het organiseren van allerlei soorten evenementen, van bruiloften, doopsels, verjaardagsfeestjes, zakelijke evenementen, kerstdiners, presentaties van producten die voorbij komen door cyclusbijeenkomsten, doelen of acties voor teambuilding.

Sociale evenementen zijn belangrijke momenten in het leven van iedereen en ze willen als synoniem voor vreugde en een goed leven. Het doel van Quinta da Costa is om deze evenementen onvergetelijk te maken voor alle gasten, door aan je zijde te staan van de methode van het organiseren van de ruimtes tot het advies van partners van het gebied (muziek, animatie, fotografie, multimedia ...), dus een evenement omkeren die zal worden herinnerd met nostalgie.

 

Bezoeker, laat een review achter over Quinta da Costa en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Quinta da Costa

4.9 8 reviews
Door Tiago
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Voor degenen die al getrouwd zijn, weet dat onze "gevechtspartners" fundamenteel zijn en geloof me, we zijn bij de besten geweest!

De grandeur en schoonheid van "onze" Quinta da Costa en al zijn personeel, vertegenwoordigd door de geweldige persoon die de Daniele is, slaagde erin om hun professionaliteit en competentie over te brengen in al onze vergaderingen en de "kers op de taart" was een dag vol licht om over je ruimte te schijnen waar iedereen zich goed voelde!

Professionaliteit, competentie, toewijding, beschikbaarheid, organisatie ... zijn enkele van de doelen die Daniele kunnen karakteriseren sinds onze eerste ontmoeting!

Verfijning, schoonheid, comfort, comfort, excellentie, is niet veel om op te noemen wat Quinta da Costa biedt!

We kunnen garanderen dat onze gasten enorm werden verblind door de ruimte en de geboden service. De terugkeer van iedereen, zonder uitzondering, was positief!

Als bruid en bruidegom kunnen we Daniele en Quinta da Costa alleen maar dankbaar zijn voor de speciale en onvergetelijke dag die we kregen!

Bedankt Daniele, bedankt Quinta da Costa!

Misbruik rapporteren
Door Sara
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Absoluut perfect! Ik zou het iedereen aanraden die van plan is om een prachtige locatie te bezoeken, met een uitstekende service. Het eten is uitstekend, zowel qua kwaliteit, als qua hoeveelheid en vriendelijke en attente service van het personeel (eigenlijk complimenteerden de meeste gasten het eten zwaar, beweerden dat ze nog nooit zo goed hadden gegeten in een bruiloft). Het decor, door D. Fernanda, is ongelooflijk smaakvol, elegant en het was verrassend en verfrissend om zo'n aandacht voor detail te zien. Eindelijk, de uitstekende begeleiding van Daniele, niet alleen in de organisatie, waar hij meesterlijk is, maar ook met zijn waardevolle en enorme kennis van wat het beste is voor de gasten en onszelf, stelde ons in staat om achterover te leunen en zelfs van de meesten te genieten. mooie dag van ons leven. Ik heb het gevoel dat we beter hadden kunnen kiezen of beter ergens anders in de noordelijke regio konden worden ontvangen en daarom zouden we deze locatie- en cateringservice grondig kunnen adviseren!

Misbruik rapporteren
Door Luis R
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Er zijn niet genoeg woorden om te beschrijven hoe geweldig onze bruiloft was in Quinta da Costa, alles kwam uitstekend, we zijn al het personeel 100% professioneel en toegewijd om van elke bruiloft een speciale gebeurtenis te maken, om de aandacht te vestigen van Daniele die altijd bereid is en met suggesties om ons huwelijk iets unieks te maken en een onberispelijke organisatie te behouden! Wat betreft de vijfde op zichzelf is mooi, een droomplek met een mooie tuin ideaal om te genieten en ideaal voor foto's.
Wat betreft de catering is zeer gevarieerd, voor alle smaken, genereus en zeer smakelijk, zowel wij als onze gasten genieten van zowel de snacks als het diner.
Onderscheidende vermelding verdient de versiering van Doña Fernanda, in een woord subliem! Hij slaagde erin om onze smaak en onze visies te vangen, suggesties te geven en zijn artistieke uitstraling bij te dragen.
Kortom, we willen graag het hele team van Quinta da Costa bedanken en het 100% aanbevelen aan toekomstige paren!Er zijn niet genoeg woorden om het spectaculaire dat onze bruiloft op Quinta da Costa was te beschrijven, alles was uitstekend, we zijn al het personeel zeer dankbaar, ze waren 100% professioneel en toegewijd om van onze bruiloft een speciaal en uniek evenement te maken, we moeten de aandacht van Daniele altijd bereid en met suggesties om van dit moment iets unieks en magnifieks te maken. En met een onberispelijke organisatie! De Quinta zelf is mooi, goed onderhouden echt een droomplek met een hele mooie tuin en ideaal om van te genieten en voor een fotoshoot.
Terwijl de catering zeer gevarieerd is, voor alle smaken, genereus en erg lekker, zowel de (bruid en bruidegom) als onze gasten genieten van zowel de hapjes als het diner. Vermelding van de decoratie gemaakt door D. Fernanda in een woord eenvoudig subliem! Ik was in staat om onze smaak en de visie van wat we wilden vast te leggen, ons heel veel suggesties te geven over wat we wilden en bij te dragen aan de artistieke invulling ervan. Samengevat willen we de eigenaren en organisatoren van Quinta da Costa en haar medewerkers danken en 100% aanbevelen aan toekomstige bruid en bruidegom.

Luis en Zully

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Dansvloer, Parkeren, Uitzicht op natuur, Kinder speelplaats, Toegang Mindervaliden
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
6:00
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Het bruidspaar mag zelf een bruidstaart meebrengen van een door hen zelf gekozen leverancier
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2006
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen
Markeer dit vakje als een receptie of feest buiten tot de mogelijkheden behoort.
Receptie en/of feest in de open lucht

Adres

Stad: 4505-685