Home Foto en Video Foto en Video Cundinamarca Foto en Video Bogotá

Rafael Melo Photography

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Foto en Video Foto en Video Cundinamarca Foto en Video Bogotá

Rafael Melo Photography

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van $ 2'800.000
  • Bedrijfskenmerk: Siguiendo a JESUS y documentan
vertalen

De vriend en metgezel om uw beste trouwfoto's te maken, is Rafael Melo Photography , een professional die door hetzelfde leven is geïnspireerd om uw geschiedenis te documenteren op een manier waarop u verliefd wordt. Hij is eenvoudig, creatief, spontaan en hij hecht veel belang aan het delen met jou tijdens je feest of speciale sessie met je partner, daarom zal hij er de nodige tijd aan besteden, hij zal blij zijn om meer over jou te weten en aan jouw zijde te staan in elk moment

Het is gevestigd in Bogotá , maar als u besluit om uw huwelijk in een ander deel van het land of de wereld te sluiten, kunt u rekenen op zijn prachtige diensten, zowel fotografie als video . Rafael Melo Photography werkt met de betekenis van je dag, het belang van het vereeuwigen van elk detail en het met licht tekenen van de emoties die een deel van je moment zullen zijn als een resultaat van liefde, aarzel niet om contact op te nemen met deze gepassioneerde over fotografie , ontdekken en laat je ontdekken door je camera.

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
$ 2'800.000
Videograaf
Van
$ 2'800.000
De los servicios principales, ¿cuáles cobras por horas?
Fotografie, Videograaf
Welke van de belangrijkste diensten brengt u per evenement in rekening?
Fotografie, Videograaf
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Siguiendo a JESUS y documentan
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie, Video, Anders
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
In geval van onvoorziene omstandigheden, heeft u een vervanger?
Vervanger beschikbaar
Hebben jullie een systeem voor het online delen van bestanden?
Ja
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Geen exlusief gebruik, kunnen meerdere evenementen op dezelfde d
Kunt u zo nodig overwerken?
Ja
Van
$ 350.000
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Para reservar la fecha de su boda es necesario cancelar el 20% del total de la opción escogida y enviar el contrato firmado. El 80% restante lo deben cancelar 8 días antes de la boda o el día de la boda.
Wat zijn de openingstijden?
De 7:00 am a 6:00 pm de lunes a sábado
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar

Meningen over Rafael Melo Photography

4.3
16 reviews
16 reviews
Professionaliteit
(13)
(3)
Prijs/kwaliteit
(13)
(1)
(2)
Aanrader?
(13)
(3)
viga39
Door Stefany
1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Huur hem niet in!

Het huwelijk is een droom die we allemaal hebben, en het vastleggen van herinneringen nog meer; de kwaliteit versus prijs heeft er niets mee te maken, aangezien het hoog is! Vanaf het moment van trouwen voelden we ons ondanks dit hele proces ongemakkelijk door zijn slechte gebaren, gebrek aan tact en slechte gezicht! We hopen dat het eindresultaat niet hetzelfde was als wat werd weerspiegeld, het leidt je niet, het maakt niet de juiste foto's, het heeft nergens op gelet (belangrijke familiefoto's en speciale momenten) het was tijd om het hem te vertellen om alsjeblieft een moment vast te leggen

en voor de kers op de taart! Hij verliet ons bijna 2 maanden later zonder huwelijksvideo, hij communiceert heel ontspannen om ons te informeren dat hij de video's kwijt is, zonder een oplossing te bieden, daarna geeft hij eenvoudigweg de waarde van de video terug en dat is alles, dat is even de oplossing dat komt nooit meer terug! Een bruiloft van vele miljoenen pesos in één klap, en dat is uw oplossing zonder compensatie voor wat dit met zich meebrengt! en het ergste van alles is zijn ontspannen en imposante toon, zonder zich er druk over te maken wat dit oplevert

HUUR HEM NIET IN, BESPAAR JEZELF SLECHTE RESULTATEN, helaas controleer ik nooit je opmerkingen en ik zie dat je niet de enige bent, en neem de beslissing blindelings op basis van de aanbeveling van de woning die je huurt...

Misbruik rapporteren
lbecerra145
Door Laura
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We hielden van de foto's die Rafa van ons heeft gemaakt, zowel tijdens de bruiloft als de pre-wedding! Zijn houding is opmerkelijk en hij had veel plezier als fotograaf.

Misbruik rapporteren
ramirezsarmientocarolina1
Door Carolina
1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ik raad het niet aan. Onze herinneringen aan onze bruiloft zijn verdrietig. We huurden fotografie en video in omdat onze weddingplanner het aanraadde, en zijn werk was niet professioneel voor de 5 miljoen die werd betaald.

De foto's waren donker, roodachtig en met mensen boven op elkaar, werden de fysieke foto's niet op tijd afgeleverd. We probeerden met de fotograaf te praten om het probleem op te lossen en het was niet mogelijk, zijn houding was verschrikkelijk in de vergadering en zijn enige oplossing was om te zeggen dat er niets aan te doen was. Hij nam geen foto's die we hem vroegen te maken en hij hield geen rekening met vitale momenten voor een bruiloft, zoals de aankomst en het vertrek van de bruid en bruidegom, de foto's die alle mensen met hun ogen open lieten en die iedereen konden zichzelf zien op de foto's. Hij is niet professioneel en hij bedriegt door te zeggen dat men ziet wat er in zijn portfolio zit, maar helaas is wat hij levert niet hetzelfde als wat hij in zijn portfolio laat zien.

De video's waren verschrikkelijk. De korte video bleef achter met slechte opnames, kromme opnames, bezuinigingen in de nummers. De lange video (35 minuten) laat niets zien waarvan we verzekerd waren dat het zou blijven. Er werd ons verteld dat alle audio origineel zou zijn en dat was niet zo. Ze hebben de binnenkomst van de bruid of het vertrek van het paar niet vastgelegd. Ze hebben geen liedjes opgenomen van het koor dat we in de kerk hadden ingehuurd, en dat was een deel van de video die we hadden ingehuurd. Bij de receptie hebben ze niet het volledige nummer waarop we dansten als ons eerste koppelnummer gefilmd. De hele video (35 minuten) heeft een achtergrondmuziek waar NOOIT overeenstemming over was bereikt en waar we het niet mee eens waren om erop te zetten.

Huur hem alsjeblieft niet in. Je trouwdag is te belangrijk om hem over te laten aan iemand die niet zijn best doet, die niet geeft om te reageren en dingen op te lossen, en die vals speelt met een portfolio dat niet is wat ze leveren.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact