Home Foto en Video Foto en Video Cundinamarca Foto en Video Bogotá
  • Prijs vanaf: 1.500.000 €

De vriend en metgezel om uw beste trouwfoto's te maken, is Rafael Melo Photography , een professional die door hetzelfde leven is geïnspireerd om uw geschiedenis te documenteren op een manier waarop u verliefd wordt. Hij is eenvoudig, creatief, spontaan en hij hecht veel belang aan het delen met jou tijdens je feest of speciale sessie met je partner, daarom zal hij er de nodige tijd aan besteden, hij zal blij zijn om meer over jou te weten en aan jouw zijde te staan in elk moment

Het is gevestigd in Bogotá , maar als u besluit om uw huwelijk in een ander deel van het land of de wereld te sluiten, kunt u rekenen op zijn prachtige diensten, zowel fotografie als video . Rafael Melo Photography werkt met de betekenis van je dag, het belang van het vereeuwigen van elk detail en het met licht tekenen van de emoties die een deel van je moment zullen zijn als een resultaat van liefde, aarzel niet om contact op te nemen met deze gepassioneerde over fotografie , ontdekken en laat je ontdekken door je camera.

Bezoeker, laat een review achter over Rafael Melo Photography en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Rafael Melo Photography

5.0 12 reviews
Door Javier
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Ik heb de gelegenheid gehad om Rafael Melo enkele jaren te ontmoeten en zijn professionaliteit en goed oog voor de foto's is uniek, hij weet wanneer hij op het juiste moment moet sluiten. en niet te vergeten zijn kwaliteit als mens en levering bij elk van de huwelijken waarvoor hij als fotograaf is uitgenodigd.

super aanbevolen om de beste momenten van zo'n speciale nacht vast te leggen.

Javier Andres Fuentes Bonilla

Cuatro40 Eventos door Dj Javi Fuentes

Misbruik rapporteren
Door JORGE
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

HET IS ZEER PROFESSIONEEL, HET IS SNEL GEÏNTEGREERD MET DE GASTEN EN VERDAGERS, DE MEERDERHEID VAN DE FOTO'S NEEMT ZE ZONDER DAT DEGENEN DIE NAAR FOTO GAAN GAAN, HET MAAKT DE TOMA'S VOLGEND OP DE TRANSCURSITEIT VAN DE CEREMONIE EN PROTOCOLAIRE HANDELINGEN, DIE DE BEELDEN OP HET OGENBLIK INHOUDEN, MET HET NATUURLIJKE GEBAREN VAN HET OPWINDENDE MOMENT LEEFDE.

Misbruik rapporteren
Door Juliana
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Meer dan de fotograaf van mijn huwelijk was een andere gast, dankzij zijn nabijheid, vertrouwen, respect, bereidheid en toewijding wist hij op deze datum een zeer belangrijke rol te spelen. Hij is een professional in alle opzichten, zijn charisma en detail op elk moment, met elk element en persoon weerspiegeld in de spectaculaire foto's. Ik zou het zeker tot meer dan 100% en zo vaak mogelijk aanbevelen.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Anders
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Para reservar la fecha de su boda es necesario cancelar el 30% del total de la opción escogida y enviar el contrato firmado. El 70% restante lo deben cancelar 8 días antes de la boda o el día de la boda.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
5 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Cuento con un equipo
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
8 días después de la boda.
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
1500000

Adres

Stad: 110121
Gerelateerde tags:
  • Foto en Video
  • Midden
  • Fotografie
  • Video