Home Foto en Video Foto en Video Livorno Foto en Video Castagneto Carducci

Raul Gori Fotografo

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Foto en Video Foto en Video Livorno Foto en Video Castagneto Carducci

Raul Gori Fotografo

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.000 €
vertalen

Raul Gori is een professionele fotograaf die zijn reis begon in de wereld van fotografie aangetrokken en geïnspireerd door de charme van de majestueuze Toscaanse landschappen. Een passie doorgegeven van vader op zoon toen digitaal nog een luchtspiegeling was.

Na experimenten op verschillende gebieden in de wereld van fotografie, vindt hij zijn beste artistieke talent in het fotograferen van mensen. Als een kunstenaar die een meesterwerk schildert, gebruikt Raul zijn camera om tijdloze herinneringen te creëren voor koppels die een van de belangrijkste dagen van hun leven vieren.

Zijn geheim ligt in de manier waarop hij denkt over wat zal zijn, het schot en hoe hij het unieke verhaal van elk paar vertelt met zijn emoties en uitdrukkingen. Er zijn geen regels in zijn werk, het enige essentiële is om te luisteren en met alle zintuigen de emoties te vangen die op dat moment worden ingeademd.

Met discretie zal de trouwdag zich altijd in zijn natuurlijke en unieke tempo ontvouwen, waarbij de belangrijkste momenten en de kleinste details worden vastgelegd om een compleet en speciaal verhaal te vertellen.

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.000 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie, Anders
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
1 maand
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bonifico Bancario
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Raul Gori Fotografo

4.9
9 reviews
9 reviews
Professionaliteit
(9)
Prijs/kwaliteit
(9)
Aanrader?
(9)
jessica95li
Door Jei
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ik wendde me tot Rahul Gori om een nogal speciale fotoshoot te doen, aangezien ik het deed ter gelegenheid van mijn zwangerschap, en ik moet zeggen dat het een genoegen was omdat het me op mijn gemak stelde: een unieke ervaring en spannend!

het resultaat van de foto's was prachtig, ik dank hem voor zijn bijdrage aan de opbouw van een herinnering aan een fantastische periode uit mijn leven. zeer aan te bevelen!

Misbruik rapporteren
valentina.costagli
Door Valentina
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Na een lange zoektocht kozen we Raul als fotograaf voor onze bruiloft ... en we hadden niet beter kunnen kiezen! Raul was aanwezig in alle stadia van de dag, zonder opdringerig te zijn. De foto's zijn prachtig. Raul weet absoluut hoe hij professionaliteit, met passie en creativiteit kan combineren als een echte kunstenaar. Onverslaanbare kwaliteit / prijs. Het idee om met de gasten direct op de avond van het feest foto's af te drukken is ook fantastisch. We zouden het 1000 keer opnieuw kiezen. Bravissimo. Heel erg bedankt!

Misbruik rapporteren
lori.sp98
Door lorenzo
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We hadden geen betere keuze kunnen maken! Geroepen op suggestie van een vriend, maakte hij indruk op ons. Zeer voorbereid, behulpzaam, erg aardig en met echt opmerkelijk personeel. Er is geen betere fotograaf!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 57022

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact