9

Omschrijving

Redwhitebluepink is in Nederland de enige die een full service aanbiedt van planning, styling en bloemdesign. Elk bruidspaar heeft hun eigen love story en dat staat centraal bij Redwhitebluepink. Wij besteden veel tijd in de voorbereidingen. Zodat op jullie trouwdag alles tot in de kleinste details klopt.

Omdat we een full service aanbieden zijn de lijntjes binnen het team dus ook kort en weten we alles feilloos op elkaar aan te sluiten. Zodat het niet alleen qua styling klopt maar ook met de juiste bloemen en de perfecte benadering van planning.

We houden van eigentijdse, unieke romantische bruiloften met een ongedwongen sfeertje. Puur en echt. Waar we graag helemaal bij het begin bij willen zijn zodat wij van scratch tot aan jullie trouwdag met jullie mee kunnen denken en zoeken naar jullie persoonlijke touch. Dat zie je ook in onze concepten terug die zijn gepubliceerd op gerenomeerde internationale weddingblogs, waar voor ons het verhaal een belangrijk onderdeel is. Verhalen en verhalen vertellen daar houden we van. We zijn dan ook heel benieuwd naar jullie love story, die wij graag willen vertalen naar het maken van een geweldig feest.

Voel je vrij om met ons een afspraak te maken. 

Details

Reviews (0)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

0.0 0 meningen

Laatste vermeldingen in magazine

Foto: Shutterstock
Weddingplanner nodig in Zuid-Holland? Dit zijn de besten!
Foto: Moniek van Gils Fotografie
Styled Shoot: Into the Sea
Credits: Fotosolo
Real Wedding van hardwerkende mensen! Laat je inspireren door hun succesvolle bruiloft
Styled Shoot: een ballet wedding om bij weg te dromen!
Styled Shoot: een ballet wedding om bij weg te dromen!
Foto: Wat een Plaatje by Angie Peralta
City Mini Guide: Rotterdam

Adres van Redwhitebluepink in Zuid-Holland:

Straatweg 3 3051 BA Rotterdam