• Website

Entrez dans la vie de BEAU

Wij verwelkomen u graag in Restaurant BEAU, ofwel 'entrez dans la vie de BEAU'. Ons restaurant is gelegen op het 17de eeuwse Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen.  Landgoed Brakkesteyn is een mooi voorbeeld van een landelijke idylle, toentertijd geschapen door een welgestelde familie om op het platteland te kunnen verpozen. Vanuit het voormalige monumentale landhuis, waarin Restaurant BEAU is gevestigd, kijkt u uit op het bijbehorend koetshuis met paardenstallen en het sterrenbos, waarvan de authentieke lanenstructuur deels behouden is gebleven. Wij zijn trots op Restaurant BEAU, niet alleen vanwege de toplocatie, maar ook omdat het recent een restyling heeft ondergaan. U kunt nu in een ongedwongen sfeervolle Franse ambiance genieten van de topkwaliteit van onze keuken.

Naast het à la carte menu met BEAU Specials & Classics bieden wij een 3 gangen keuzemenu voor €37,50!

Verder zijn de stijlvolle ruimtes ideaal voor zowel zakelijke als feestelijke bijeenkomsten.  De ruimtes zijn voorzien van de nieuwste  audio/video technologieën en daarmee bij uitstek geschikt voor vergaderingen, bruiloften, verjaardagen en (academische) feesten en partijen.

U vindt Restaurant  BEAU op nog geen 10 minuten van het centrum van Nijmegen in de ‘achtertuin’ van de Radboud Universiteit en het St Radboud Ziekenhuis.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Adres

Stad: 6525 PL