• Prijsklasse Midden

We proberen de essentie van momenten vast te leggen zodat een enkele foto meer dan duizend woorden kan zeggen. Wij geloven in de relatie met mensen en we vinden het prettig dat onze klanten zich prettig voelen bij ons en onze camera en zo op de foto kunnen transponeren dat we de echtheid van gefotografeerd doen.

We houden van mooie dingen, details en details die de momenten die we vastleggen uniek maken en we willen, wanneer we dat mogen, op zoek gaan naar de perfecte foto.

Zie ook ons blad voor Floral & Paper Design - http://www.zankyou.pt/f/retractus-floral-paper-design-493745

Bezoek ons op Facebook - www.facebook.com/retractus.photography

Bezoeker, laat een review achter over Retractus en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Retractus

4.9 4 reviews
Door pierrickgi73
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Hartelijk dank aan het hele team van Retractus Wedding voor je fotografische vaardigheden, je vermogen om emoties vast te leggen en je vermogen om jezelf "onzichtbaar" te maken.
We zullen je nooit genoeg bedanken om het weekend van ons huwelijk in de Franse Alpen te hebben vereeuwigd, waardoor we dit moment opnieuw tot in het oneindige kunnen beleven.
Lang leve bij Retractus Weeding en tot snel!
Célia en Pierrick

Misbruik rapporteren
Door laraasimons
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Retractus was ongetwijfeld een uitstekende keuze om onze dag te fotograferen. Zonder zich zorgen te maken, slaagden ze erin elk moment van de bruiloft vast te leggen, waardoor ze een mooie herinnering aan de dag in het algemeen gaven. Al onze verzoeken werden ingewilligd en we waren dol op het eindresultaat. Eén punt dat zowel de gasten als ons vooral leuk vonden naast de foto's zelf, was toegang hebben tot een website waar je eenvoudig de foto's kunt downloaden.

Ongetwijfeld raden wij ten zeerste aan!

Misbruik rapporteren
Door diogosrosa
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ons doel was om een originele fotografieservice te hebben die niet de norm was en niet verstrikt raakte in een stijl die voor ons banaal is. We vonden Retractus in een van onze zoekopdrachten. En we hebben geluk dat we zijn geweest. In een medium waarin het aanbod van verminderde kwaliteit overvloedig aanwezig is, presenteert dit team kwaliteitswerk. En het heeft een enorm belangrijk kenmerk: het vereist geen bruid en bruidegom om goed werk te doen. Vertrouw niet op de houding en de voorbereiding om "een goed bord te krijgen". Deze manier van fotograferen is naar onze mening nog ingewikkelder dan die van de traditionele fotograaf. Fotografie on the fly, het vastleggen van het moment en de spanning van het moment, is een heel moeilijke klus. En deze jonge mensen doen het onberispelijk. Zozeer zelfs dat ik werd geleid om de opmerking achter te laten, iets dat helemaal geen gewoonte is.

Als je een trouwfoto probeert 'op te fleuren' met iets anders dan de foto op de trappen van de kerk ... zou dit de keuze moeten zijn.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014

Adres

Stad: