• Prijsklasse Midden
  • Website

Vertrouw een van de beste dagen van je leven toe aan een professional. Je zult nergens aan denken, geen stress , alleen het voordeel van kiezen, je verlangens uiten en dromen .

Revenementiels is een bureau gespecialiseerd in de organisatie van bruiloften in Frankrijk en in het buitenland! En op Corsica.

Bruiloften geschikt voor alle budgetten!

In droomvilla's, geprivatiseerde etablissementen, privé-eilanden, in een jacht van maximaal 62 personen over de hele wereld.

Mogelijkheid tot vervoer met privéjet voor uw gasten, alles is mogelijk!

Om u kwaliteitsdiensten aan te bieden, heeft Patricia een professionele training in bruiloftenbeheer gevolgd door een Executive Master-training in bruiloftmanagement en bruiloftsontwerpster bij een trainingsorganisatie.

Op Corsica, het eiland van schoonheid, zorgt Rêvenementiels voor alles. Na een bruiloftstraining voor ontwerpers, zal Patricia Nogueira, gespecialiseerd in de inrichting van evenementen , uw bruiloftdecoratie inrichten volgens uw wensen en uw ideeën.

Zijn wapen: de natuurlijke decoratie om de scenografie van je dromen te creëren . Met veel creativiteit, enthousiasme en energie zal ze de beste dag van je leven organiseren, coördineren en plannen.

Haar werk is geboren uit haar passie voor bloemdessin, decoratie, organisatie en advies . Ze stelt zich graag alle decoratie voor die in harmonie is met het thema van uw bruiloft, vindt de kleine details die deze dag uniek maken, zodat het er niet als een ander uitziet, vanwege zijn originaliteit.

Droom je ervan om ja te zeggen tegen het ritme van de golven? Wil je een originele ceremonie en helemaal buitengewoon? Een reis naar de zee is de ideale setting om dit unieke evenement te organiseren. Stap op de boot van je keuze om ja te zeggen!

Een romantische omgeving en een prachtig landschap om uw offshore-bruiloft te vieren . Op zee of op een kreek!

Révenementiels zal de hele organisatie van uw toekomstige huwelijk vergemakkelijken en vereenvoudigen en zijn eigenheid naar voren brengen ...

Bezoeker, laat een review achter over Rêvenementiels en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Rêvenementiels

4.9 18 reviews
Door amelie13009
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We vertrouwden Patricia voor de organisatie van onze bruiloft, vanaf het eerste telefonische interview kon ze ons haar passie voor haar werk, haar rust en haar ervaring laten voelen. We werden niet teleurgesteld in haar diensten en toch moesten we verschillende keren van organisatie veranderen (gezondheidscrisis, persoonlijk evenement) en ze was in staat om onze bruiloft buiten onze vereisten te reorganiseren. Een prachtige ontmoeting

nogmaals bedankt

ga je gang, je zult niet teleurgesteld worden

Misbruik rapporteren
Door lhilou
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We vertrouwden Patricia om onze bruiloft te organiseren en we hebben geen spijt van onze keuze.
Ze was in staat om ons te begeleiden en oplossingen te vinden in deze zeer specifieke gezondheidscontext, altijd inspelend op al onze verzoeken. Ondanks een externe organisatie was ze in staat om al onze verwachtingen te identificeren en te voldoen.
Heel erg bedankt Patricia en je hele team voor het realiseren van de bruiloft van onze dromen.

Misbruik rapporteren
Door hippolyteloire1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Patricia organiseerde de bruiloft van onze dromen voor ons. Ze dacht aan alle details die deze dag perfect maakten. Patricia is erg professioneel en erg menselijk tegelijk. De mensen met wie ze samenwerkt zijn erg gekozen (iedereen complimenteerde ons met de DJ, de fotograaf, de maaltijd, de aankleding, ...). En Patricia bood ons een organisatie en decoratie aan die bij ons past. Echt alles was perfect voor ons en onze gasten hadden allemaal een geweldige tijd. Juliette en Hippolyte (huwelijk op 22 augustus 2020)
Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Un acompte est demandé à la signature du contrat et le solde une semaine avant le mariage avec possibilité d'échelonner les paiements. Chèques/espèces/virements bancaires
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Exclusiviteit op samenwerking met bepaalde leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
500€
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Afin de vous proposer des services de qualités, Patricia à suivie une Formation Supérieure Professionnelle en Organisateur de Mariages complétée par une formation Executive Master en Gestion de Mariages auprès d’un organisme de formation "Rêvenementiels" est le partenaire des événements qui ponctuent votre vie. Nous mettons à votre disposition une gamme de services incluant le personnel, le service traiteur, l'animation, la décoration, Le point fort de Patricia : être organisée et avoir le sens de l’écoute.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2005

Adres

Stad: 20137
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden
  • Exclusiviteit met leveranciers