Rêvenementiels

  • Prijsklasse Midden
  • Website

Vertrouw een van de beste dagen van je leven toe aan een professional. Je zult nergens aan denken, geen stress , alleen het voordeel van kiezen, je verlangens uiten en dromen .

Revenementiels is een bureau gespecialiseerd in de organisatie van bruiloften in Frankrijk en in het buitenland! En op Corsica.

Bruiloften geschikt voor alle budgetten!

In droomvilla's, geprivatiseerde etablissementen, privé-eilanden, in een jacht van maximaal 62 personen over de hele wereld.

Mogelijkheid tot vervoer met privéjet voor uw gasten, alles is mogelijk!

Om u kwaliteitsdiensten aan te bieden, heeft Patricia een professionele training in bruiloftenbeheer gevolgd door een Executive Master-training in bruiloftmanagement en bruiloftsontwerpster bij een trainingsorganisatie.

Op Corsica, het eiland van schoonheid, zorgt Rêvenementiels voor alles. Na een bruiloftstraining voor ontwerpers, zal Patricia Nogueira, gespecialiseerd in de inrichting van evenementen , uw bruiloftdecoratie inrichten volgens uw wensen en uw ideeën.

Zijn wapen: de natuurlijke decoratie om de scenografie van je dromen te creëren . Met veel creativiteit, enthousiasme en energie zal ze de beste dag van je leven organiseren, coördineren en plannen.

Haar werk is geboren uit haar passie voor bloemdessin, decoratie, organisatie en advies . Ze stelt zich graag alle decoratie voor die in harmonie is met het thema van uw bruiloft, vindt de kleine details die deze dag uniek maken, zodat het er niet als een ander uitziet, vanwege zijn originaliteit.

Droom je ervan om ja te zeggen tegen het ritme van de golven? Wil je een originele ceremonie en helemaal buitengewoon? Een reis naar de zee is de ideale setting om dit unieke evenement te organiseren. Stap op de boot van je keuze om ja te zeggen!

Een romantische omgeving en een prachtig landschap om uw offshore-bruiloft te vieren . Op zee of op een kreek!

Révenementiels zal de hele organisatie van uw toekomstige huwelijk vergemakkelijken en vereenvoudigen en zijn eigenheid naar voren brengen ...

Bezoeker, laat een review achter over Rêvenementiels en win tot 3.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

4.9 15 reviews
Door doyenmarjorie
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Patricia heeft een prachtige bruiloft voor ons georganiseerd! Zeer goed advies voor de verschillende aanbieders, coördinatie zeer goed georkestreerd door Patricia tussen elke aanbieder, een zeer verfijnde smaak voor decoratie, beschikbaar, geruststellend en attent.

Ze vergezelde ons het hele jaar door bij alle voorbereidingen.

Op D-Day waren Patricia en haar team zeer professioneel en beschikbaar terwijl ze discreet waren.

Duizendmaal bedankt voor deze droomhuwelijk !!! Ik raad revenementiels ten zeerste aan.

Misbruik rapporteren
Door oliviakalis31
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Zoals ik alleen maar herhaal, en terecht is Patricia de vrouw in de schaduw die licht werpt op ons huwelijk. Ze wist af en toe discreet te zijn, maar haar aanwezigheid was geruststellend. Als een dirigent gaf ze ons de tempo van de ceremonie tot het begin van de avond Zijn werk is opmerkelijk Alle finesse met veel smaak met betrekking tot het gekozen thema Het was prachtig En de verrassingen die ze ons bliezen zoals de zwevende lantaarns en de opening van prom op het strand was magisch

bedankt aan u en uw team voor deze vriendelijkheid, professionaliteit en al deze investeringen om deze dag onvergetelijk te maken

Olivia en JC 09/11/2020

Misbruik rapporteren
Door cucchiaurelie
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Patricia hielp ons vooral bij de aankleding van onze bruiloft, en was een grote hulp bij de voorbereiding en op D-Day raden we haar ten zeerste aan, ze heeft veel smaak!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Un acompte est demandé à la signature du contrat et le solde une semaine avant le mariage avec possibilité d'échelonner les paiements. Chèques/espèces/virements bancaires
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Exclusiviteit op samenwerking met bepaalde leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
500€
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Afin de vous proposer des services de qualités, Patricia à suivie une Formation Supérieure Professionnelle en Organisateur de Mariages complétée par une formation Executive Master en Gestion de Mariages auprès d’un organisme de formation "Rêvenementiels" est le partenaire des événements qui ponctuent votre vie. Nous mettons à votre disposition une gamme de services incluant le personnel, le service traiteur, l'animation, la décoration, Le point fort de Patricia : être organisée et avoir le sens de l’écoute.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2005

Adres

Stad: 20137
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden
  • Exclusiviteit met leveranciers