Rêvenementiels

  • Prijs vanaf: 500 €
  • Website

Vertrouw een van de beste dagen van je leven toe aan een professional. Je zult nergens aan denken, geen stress , alleen het voordeel van kiezen, je verlangens uiten en dromen .

Revenementiels is een bureau gespecialiseerd in de organisatie van bruiloften in Frankrijk en in het buitenland! En op Corsica.

Bruiloften geschikt voor alle budgetten!

In droomvilla's, geprivatiseerde etablissementen, privé-eilanden, in een jacht van maximaal 62 personen over de hele wereld.

Mogelijkheid tot vervoer met privéjet voor uw gasten, alles is mogelijk!

Om u kwaliteitsdiensten aan te bieden, heeft Patricia een professionele training in bruiloftenbeheer gevolgd door een Executive Master-training in bruiloftmanagement en bruiloftsontwerpster bij een trainingsorganisatie.

Op Corsica, het eiland van schoonheid, zorgt Rêvenementiels voor alles. Na een bruiloftstraining voor ontwerpers, zal Patricia Nogueira, gespecialiseerd in de inrichting van evenementen , uw bruiloftdecoratie inrichten volgens uw wensen en uw ideeën.

Zijn wapen: de natuurlijke decoratie om de scenografie van je dromen te creëren . Met veel creativiteit, enthousiasme en energie zal ze de beste dag van je leven organiseren, coördineren en plannen.

Haar werk is geboren uit haar passie voor bloemdessin, decoratie, organisatie en advies . Ze stelt zich graag alle decoratie voor die in harmonie is met het thema van uw bruiloft, vindt de kleine details die deze dag uniek maken, zodat het er niet als een ander uitziet, vanwege zijn originaliteit.

Droom je ervan om ja te zeggen tegen het ritme van de golven? Wil je een originele ceremonie en helemaal buitengewoon? Een reis naar de zee is de ideale setting om dit unieke evenement te organiseren. Stap op de boot van je keuze om ja te zeggen!

Een romantische omgeving en een prachtig landschap om uw offshore-bruiloft te vieren . Op zee of op een kreek!

Révenementiels zal de hele organisatie van uw toekomstige huwelijk vergemakkelijken en vereenvoudigen en zijn eigenheid naar voren brengen ...

Bezoeker, laat een review achter over Rêvenementiels en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Rêvenementiels

4.9 24 reviews
Door Amandine
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We deden een beroep op Revenementiels om ons te helpen bij het organiseren van ons huwelijk en de doop van onze kinderen. Organisatie op afstand, Patricia begeleidde ons naar de mooiste plekjes en de beste dienstverleners. Alles heeft ons imago, we hebben 3 dagen zonder valse noot doorgebracht. We hadden gedroomd van onze bruiloft maar wat we meemaakten overtrof onze verwachtingen ver en al onze gasten waren unaniem: alles was perfect!
Veel dank aan Patricia en haar team!

Misbruik rapporteren
Door Sonny
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Patricia heeft van onze bruiloft een droom gemaakt. En toch leek niets vanaf het begin eenvoudig, aangezien de gezondheidscrisis ons dwong ons huwelijk een jaar uit te stellen. En aangezien we niet op Corsica wonen, was de situatie des te meer een bron van zorg voor dit evenement, omdat we zowel ongelooflijk als uniek wilden.

Gelukkig, en dankzij Patricia, is alles geweldig verlopen, van de voorbereidingen tot de ceremonie. Patricia begreep vanaf het begin heel snel onze wensen en stond altijd klaar om onze bruiloft tot in de puntjes voor te bereiden. Ook en vooral wilde Patricia ons altijd geruststellen als de angst ons in de loop van de maanden de overhand had. Ze gaf ons ook veel advies, zowel over de organisatie in het algemeen, maar ook over bepaalde details met betrekking tot de decoratie of het verloop van onze wereldlijke ceremonie. En dan waren we ook bijzonder onder de indruk van de responsiviteit en de opvolging die Patricia tijdens de voorbereidingen met alle dienstverleners heeft uitgevoerd.

En op D-day was het allemaal een droom. Patricia heeft inderdaad alle ingrediënten kunnen samenbrengen die het mogelijk hebben gemaakt om magie te creëren voor onze bruiloft. Simpel gezegd, we hadden niet kunnen hopen dat ons huwelijk succesvoller zou zijn dan dit, want alles ging verder dan we hadden gedroomd. Onze bruiloft was mooier en magischer dan onze dromen ons toestonden, en het werd mogelijk gemaakt door Patricia en haar team.

We kunnen je daarom niet genoeg aanbevelen om Patricia te vertrouwen om je te helpen bij het organiseren van de bruiloft van je dromen.

Karin en Sonny (getrouwd 5 oktober 2021).

Misbruik rapporteren
Door Nina
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Patricia staat tot je beschikking, een huwelijk zonder Patricia is onmogelijk Ik raad haar 1000% aan, ze zal al je stoutste verlangens sublimeren, een bruiloft die eruit zal zien alsof je niet aarzelt.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Un acompte est demandé à la signature du contrat et le solde une semaine avant le mariage avec possibilité d'échelonner les paiements. Chèques/espèces/virements bancaires
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2005
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
500€

Adres

Stad: 20137
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden
  • Exclusiviteit met leveranciers