Home Weddingplanners Weddingplanners Corse-du-Sud (2A) Weddingplanners Porto-Vecchio

Rêvenementiels

Home Weddingplanners Weddingplanners Corse-du-Sud (2A) Weddingplanners Porto-Vecchio

Rêvenementiels

  • Prijs vanaf: 500 €
vertalen

Vertrouw een van de beste dagen van je leven toe aan een professional. Je zult nergens aan denken, geen stress , alleen het voordeel van kiezen, je verlangens uiten en dromen .

Revenementiels is een bureau gespecialiseerd in de organisatie van bruiloften in Frankrijk en in het buitenland! En op Corsica.

Bruiloften geschikt voor alle budgetten!

In droomvilla's, geprivatiseerde etablissementen, privé-eilanden, in een jacht van maximaal 62 personen over de hele wereld.

Mogelijkheid tot vervoer met privéjet voor uw gasten, alles is mogelijk!

Om u kwaliteitsdiensten aan te bieden, heeft Patricia een professionele training in bruiloftenbeheer gevolgd door een Executive Master-training in bruiloftmanagement en bruiloftsontwerpster bij een trainingsorganisatie.

Op Corsica, het eiland van schoonheid, zorgt Rêvenementiels voor alles. Na een bruiloftstraining voor ontwerpers, zal Patricia Nogueira, gespecialiseerd in de inrichting van evenementen , uw bruiloftdecoratie inrichten volgens uw wensen en uw ideeën.

Zijn wapen: de natuurlijke decoratie om de scenografie van je dromen te creëren . Met veel creativiteit, enthousiasme en energie zal ze de beste dag van je leven organiseren, coördineren en plannen.

Haar werk is geboren uit haar passie voor bloemdessin, decoratie, organisatie en advies . Ze stelt zich graag alle decoratie voor die in harmonie is met het thema van uw bruiloft, vindt de kleine details die deze dag uniek maken, zodat het er niet als een ander uitziet, vanwege zijn originaliteit.

Droom je ervan om ja te zeggen tegen het ritme van de golven? Wil je een originele ceremonie en helemaal buitengewoon? Een reis naar de zee is de ideale setting om dit unieke evenement te organiseren. Stap op de boot van je keuze om ja te zeggen!

Een romantische omgeving en een prachtig landschap om uw offshore-bruiloft te vieren . Op zee of op een kreek!

Révenementiels zal de hele organisatie van uw toekomstige huwelijk vergemakkelijken en vereenvoudigen en zijn eigenheid naar voren brengen ...

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
500 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Bezoeker, laat een review achter over Rêvenementiels en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Rêvenementiels

4.8
26 reviews
26 reviews
Professionaliteit
(23)
(2)
(1)
Prijs/kwaliteit
(23)
(2)
(1)
Aanrader?
(25)
(1)
celine397
Door Céline
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Patricia = perfectie! Ga daarheen met je ogen dicht. Beschikbaar, vriendelijk, attent, goed advies en zeer responsief bij last-minute problemen !!. Met Patricia is alles onder controle! Ze regelt alles van begin tot eind. Zij en haar team hebben een ongelooflijke decoratie gemaakt in de kerk en op de trouwlocatie. Dank aan haar en haar hele team! Céline en François

Misbruik rapporteren
pontiersophie
Door Sophie
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Patricia maakte van onze bruiloft een droom! Bedankt voor alles wat je hebt gedaan, je bent perfect geweest. Je kunt hem vertrouwen met je ogen dicht!! Coördinatie, communicatie, beheer van dienstverleners... het was onvergetelijk dit weekend en we kunnen jullie niet genoeg bedanken.

Sophie en Gérôme

Misbruik rapporteren
amandinefrom
Door Amandine
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We deden een beroep op Revenementiels om ons te helpen bij het organiseren van ons huwelijk en de doop van onze kinderen. Organisatie op afstand, Patricia begeleidde ons naar de mooiste plekjes en de beste dienstverleners. Alles heeft ons imago, we hebben 3 dagen zonder valse noot doorgebracht. We hadden gedroomd van onze bruiloft maar wat we meemaakten overtrof onze verwachtingen ver en al onze gasten waren unaniem: alles was perfect! Veel dank aan Patricia en haar team!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 20137

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier