• Prijsklasse Luxueus

Río Serrano Hotel Spa is een familiebedrijf, dat sinds 2001 het grootste hotel in het nationale park Torres del Paine werd. Hier krijg je een plek om een fantastische ceremonie te beleven, zoals je er altijd al van hebt gedroomd en samen met de mensen van wie je het meest houdt, naast een unieke huwelijksnacht voor de Torres del Paine. Río Serrano Hotel Spa is de perfecte plek om als koppel te delen, omdat het wordt omgeven door een klimaat van sensualiteit en rust, omgeven door een prachtige natuurlijke omgeving die u de perfecte combinatie van design, kwaliteit en comfort geeft met respect voor de balans met uw omgeving. .

Het belangrijkste doel is om u een unieke en onvergetelijke ervaring te bieden, zorg te dragen voor de kwaliteit van de service en te voldoen aan de normen die door zijn gasten worden vereist, en zich ook te committeren aan de duurzaamheid van de bestemming.

Ze hebben een service waarmee je een volledig magische en ideale ervaring kunt beleven. Tijdens uw huwelijksnacht in dit hotel krijgt u ook de mooiste sfeer, waar u kunt genieten van volledig intieme en exclusieve faciliteiten. Tegelijkertijd kunt u rusten en voelen op een rustige en aangename plek. Bovendien kunnen ze beschikken over een team van gekwalificeerd personeel, dat u tijdens uw speciale gelegenheid het juiste advies en de juiste ondersteuning en ondersteuning biedt om al uw problemen op te lossen. Daardoor zal je ervaring succesvol zijn en voor altijd in je geest en die van je partner blijven.

Bezoeker, laat een review achter over Río Serrano Hotel Spa en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Río Serrano Hotel Spa

4.9 3 reviews
Door nikoladela.fuente
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Uitstekende plek, goede sfeer en een prachtig attentieteam. Fantastisch hotel om een paar dagen van het beste comfort door te brengen.
Misbruik rapporteren
Door snoopy.induty
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
We verbleven slechts één nacht in dit hotel, maar het was de beste beslissing. Iedereen was erg aardig, samen met de gidsen. Ze gaven ons een uitstekende service. Dank aan het hele team dat echt het verschil heeft gemaakt. Afgezien van de gidsen, is het hotel ook erg mooi, met prachtig uitzicht en uitstekend personeel.
Misbruik rapporteren
Door rodrigo.s
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Uitstekend hotel, met goede locatie en vriendelijk personeel. Naast dat ze er waren, boden ze ons de beste excursies met uitstekende gidsen die je te allen tijde begeleiden.
Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Zwembad, Parkeren, Uitzicht op natuur, Accomodatie voor gasten, Kinder speelplaats, Toegang Mindervaliden
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Pre Pago Crédito Tarjetas de crédito Transferencias Paypal Efectivo
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Vista privilegiada del Macizo Paine
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2001
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
 • Feest- en Trouwlocaties
 • Buitenplaats
 • Terras
 • Parkeren
 • Kinder speelplaats
 • Toegang Mindervaliden
 • Uitzicht op natuur
 • Luxueus
 • Zwembad
 • In de natuur
 • Ceremonie Locatie
 • Buiten Trouwen