Home Weddingplanners Weddingplanners CDMX Weddingplanners Ciudad de México

Ro Chávez

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
ZIWA
WINNER'22
Home Weddingplanners Weddingplanners CDMX Weddingplanners Ciudad de México

Ro Chávez

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
ZIWA
WINNER'22
  • Prijs vanaf: MX$ 3.500
vertalen

Ro Chávez is Certified Wedding Planner van ABC (Association of Bridal Consultants) en marketeer van beroep.

De diensten van Weddingplanner die Ro Chávez aanbiedt, gaan verder dan het inhuren van leveranciers, dankzij haar ervaring en trackrecord is ze ervan overtuigd dat luisteren, begrijpen en bondgenoot worden van de bruid en bruidegom de gemakkelijkste manier is om hen te helpen de huwelijksperiode aan te kunnen. planning. Tijd, toewijding en personalisatie om een pluspunt en onderscheidend vermogen te bereiken in uw dienst als Wedding Planner.

Ro geeft er niet alleen om dat uw bruiloft de mooiste is, dat kan door iedereen worden gedaan. Ro maakt zich zorgen dat jij en je vriend het proces echt leven zoals het zou moeten zijn, dat is zijn prioriteit. Elke bruiloft is persoonlijk en streeft naar details die over elk paar spreken, naar hun smaak en stijl. Uiteindelijk is het jouw bruiloft, nietwaar?

Als je trouwt in CDMX, Morelos, Guerrero, Guanajuato, Puebla, Querétaro of in een andere staat, aarzel dan niet om contact met haar op te nemen.

Een geweldige keuze die, meer dan een uitgave, uw beste investering zal zijn.

Weet het!

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
MX$ 3.500
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Apartado de fecha y el resto a conveniencia de los novios, liquidando el servicio una semana antes del evento
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Ro Chávez

4.9
17 reviews
17 reviews
Professionaliteit
(17)
Prijs/kwaliteit
(17)
Aanrader?
(17)
bodacaroyalex2022
Door Carolina
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We hadden de gelegenheid om onze bruiloft met Ro bijna 3 jaar te organiseren, gezien de omstandigheden van de COVID19-onvoorziene gebeurtenis, de waarheid is dat Ro ons gedurende al die tijd heeft ondersteund bij alles wat te maken had met de wijziging van data, leveranciersbeheer en ook in de crises die ontstaan tijdens het proces, naast het organiseren van de leveranciers, gaf Ro ons 300%. We hadden geen betere WP kunnen hebben, waarvoor ik ze ten zeerste aanbeveel vanwege hun professionele en persoonlijke kwaliteit. Uw bruiloft kan niet in betere handen zijn.

Misbruik rapporteren
arq.miryamg
Door Miryam
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ro inhuren Het was de beste beslissing die we konden nemen, Ro is een geweldig persoon en heeft zeker een gevoel voor service, ethiek en een onberispelijke professionaliteit !!! Naast een super goede smaak, heeft het alle instelling om naar je ideeën en je behoeften te luisteren !! Ik zou het aanbevelen met je ogen dicht !! Bravo Ro en Ro Chavez team !!!!!!!!!

Misbruik rapporteren
ccatering
Door Patricia
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk
vertalen

In de chaos die gebeurtenissen kunnen zijn, is Ro een oase van rust. Ongeacht de situatie verliest nooit de vloer, is de sleutel tot alles goed in ieder geval. Bij alle planning en uitvoering van het is altijd op de top van elk detail, met alle beschikbaarheid en enthousiasme. Het heeft nooit een NO, altijd op zoek naar de beste oplossing voor elke tegenslag en is een grote inspiratiebron voor uw evenement om uniek te zijn en u zet u gewoon in om van te genieten.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 14010

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact