• Prijs vanaf: 8.000 €

Rollo Digital is een bedrijf dat fotografie- en videodiensten aanbiedt in Yucatán. Het kost vele jaren om elk liefdesverhaal anders te weerspiegelen. De belangrijkste kenmerken zijn kwaliteit, spontaniteit en innovatie.

Hij heeft meer dan 14 jaar ervaring met het inlijsten van elk element van de bruiloft waarin hij is geweest. De oprichter is een van de meest erkende fotografen in het zuidwesten van Mexico, dus u kunt er zeker van zijn dat het werk dat u doet tijdens uw bruiloft uitstekend zal zijn.

Het beste aan dit bedrijf is het toegewijde team, omdat het mensen zijn die plezier hebben in hun werk, passie en vastberadenheid inzetten om onherhaalbare momenten vast te leggen. Het biedt verschillende alternatieven voor die speciale dag, waaronder: de follow-up van de ceremonie, de follow-up van het banket en het feest, fotoreportage en video.

Sommige van de fotografische stijlen die ze maken zijn artistieke fotografie, traditionele fotografie en vooral fotojournalistiek.

Bezoeker, laat een review achter over Rollo Digital Fotografía en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Rollo Digital Fotografía

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
El pago se puede efectuar vía depósito, efectivo o transferencia.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2000
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
El RdTeam esta conformado por un equipo de profesionales, que brindan servicio de fotografia y video en eventos sociales, comandados por su fotografo principal Walter Vera. el equipo cuenta con mas de 15 años de experiencia en este ramo. Se caracterizan por la sensibilidad y pasión de captar emociones y congelar esos momentos.se basan en la singularidad de los momentos, buscan documentar instantes únicos. Espontaneidad, ambiente y sentimientos de un instante en la fotografía o en un clip, logrando que ese momento dure para siempre.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Rollo digital cuenta con varios paquetes para la cobertura de su evento, dependiendo de los paquetes que elija son los tiempos de entrega.
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
8,000

Adres

Stad: 97120
Gerelateerde tags:
  • Foto en Video
  • Midden
  • Fotografie
  • Video
  • Spontane Fotojournalistiek