Rosina Jimenez | Video and Photo Storytelling

  • Prijsklasse Luxueus
  • Website

Droom je van een film die bij je grote dag past? Doe een beroep op de diensten van Rosina Production, getalenteerde visuele verhalenverteller!

Rosina en haar team zijn beeldprofessionals die premiumfilms en fotoreportages produceren die natuurlijk, ontroerend en persoonlijk zijn.

Hun doel? Maak adembenemende films van hoge kwaliteit die u voor altijd zult onthouden.

Dit gepassioneerde team dekt je hele bruiloft, zonder een vast tijdstip van aankomst en vertrek en zullen wegglippen zodra ze voelen dat hun werk klaar is, dat wil zeggen, wanneer ze het nodige materiaal hebben verzameld om u een kwaliteitsvolle bewerking te garanderen.

Het Rosina-team gelooft in geweldige liefdesverhalen en zal het geweldig vinden om deel uit te maken van die van jou! Ontdek snel hun werk!

Bezoeker, laat een review achter over Rosina Jimenez | Video and Photo Storytelling en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Rosina Jimenez | Video and Photo Storytelling

4.9 28 reviews
Door Julien
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Rosina Production weet je op je gemak te stellen voor intieme koppelfoto's, ze weet alle emoties van het moment tot in de perfectie te vertalen. Ze weet momenten van vreugde en emoties vast te leggen en om te zetten in foto's en video's. Ze is bruisend, professioneel, attent.

Kiezen voor Rosina is ervoor zorgen dat je mooie herinneringen aan die dag bewaart! Muchas gracias

Misbruik rapporteren
Door Manon
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Woorden schieten mij te kort om te spreken over Rosina's optreden... Ten eerste is het bij haar aankomst een echte zonnestraal die je op je trouwdag deelt. Naarmate de dag vordert, voelt het alsof ze deel uitmaakt van je vrienden, je familie. Veel van onze gasten vertelden over de sprankelende Rosina en Morgane die haar die dag vergezelden.

Rosina was in staat om op te gaan in onze gasten en foto's van ons te maken zonder het zelfs maar te merken. We waren zo ontroerd toen we enkele foto's ontdekten die de emotie van het moment vastlegden.

We namen ook de videodienst. Wat heerlijk om deze momenten te kunnen herbeleven. Ik raad 200% Rosina aan :)

Misbruik rapporteren
Door Charlotte
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Rosina stond ons toe om een bruiloft te houden in wolken, in een wolk van geluk. Zijn glimlach, zijn goede humeur, zijn vriendelijkheid en zijn professionaliteit hebben hun vruchten afgeworpen: onze foto's zijn perfect, het resultaat is zeer bevredigend. Ik had zelfs liever gehad dat ze de avond, de nacht en de volgende dag zoveel bij ons had doorgebracht dat ze deel uitmaakte van onze bruiloft, van de gasten, van het geluk van deze bruiloft! Ik kan nu al niet wachten om het resultaat van de video te zien!!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video, Live stream, 3D video
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Artistiek
Werkt u tot een maximale tijd?
1:30
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
cheque, virement
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
1 maand
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Je suis une personne romantique dans l'âme !! Quand je regarde un film, je ressens des papillons au ventre lorsque le couple à l'écran s'embrasse, je pleurs, je rigole, je vis l'histoire que je suis en train de voir. Je pense que c'est ça qui fait que j'arrive à mettre de l'émotion aux films, lorsque je suis en train de capturer tous les moments du mariage je sais quels sont les moments qui m'ont donné la chair de poule et donc ce sont ces moments-là qu'il faut mettre en avant en post prod! Et la musique ne fait qu'accentuer ce sentiment là. J'essaye toujours de trouver à travers la journée la mélodie indiquée pour les mariées en questions.. quelle musique les représente ? Quelle musique les fait vibrer ? Quelle musique leur rappellera ce jour pour le reste de leur vie ? Je pense que chaque Filmaker a son style particulier et que tout dépend de ce que les mariés recherchent… on attire souvent les personnes qui nous ressemblent. Souvent mes mariés sont ceux qui veulent profiter de leur jour et de leur entourage sans se préoccuper des photos ou du film… ils vivent leur moment à fond et nous on devient invisible ou disponible selon leur besoin.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016

Adres

Stad: 75017
Gerelateerde tags:
  • Foto en Video
  • Luxueus
  • Fotografie
  • Video
  • Live stream
  • 3D video
  • Artistiek