• Catering prijs 100 €
  • Prijsklasse Midden

Sale e Pepe is gastronomie en kwaliteitsvolle catering. Al veertig jaar brengt hij de cultuur van eten en de smaak voor goed eten op tafel.

Salt and Pepper - Catering houdt zich bezig met banquetingservice voor privéfeesten, bruiloften en zakelijke evenementen, met gepersonaliseerde menu's en instellingen; biedt een kwalitatief aanbod aan catering, met smakelijke en veilige voedselproducten, uitstekende Italiaanse gerechten en wijnen, evenwichtige en verleidelijke recepten, unieke en overweldigende culinaire ervaringen.

Het bruiloftsparade aangeboden door Sale e Pepe is een project op maat, in staat om een unieke indruk te geven aan uw mooiste dag. Elk detail wordt tot in detail bestudeerd: van het opzetten van de locatie tot de choreografie van het evenement, het kiezen van het perfecte menu en het ideale entertainment.

Om uw bruiloft te realiseren, biedt Sale en Pepe - The Catering haar organisatorische advies om op maat gemaakte oplossingen en ondersteunende diensten te identificeren die essentieel zijn voor het succes van het evenement. Sale e Pepe werkt exclusief voor u: het garandeert de realisatie van één evenement per dag om de hoogst mogelijke kwaliteit en zorg aan de service te bieden.

Voor elk evenement biedt Sale e Pepe een reeks originele accessoire-diensten, zoals een menu voor jongere gasten en leuke en amusementsactiviteiten om kinderen te vermaken in het gezelschap van gekwalificeerd personeel. Hij heeft ook samenwerkingsverbanden ontwikkeld met weddingplanners, bloemisten, fotografen, dj's en muziekgroepen.

Bezoeker, laat een review achter over Sale e Pepe - Il Catering en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Sale e Pepe - Il Catering

4.9 3 reviews
Door Davide
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

We hebben een paar dagen geleden een catering georganiseerd door hen. Het definiëren van professionaliteit in slechts een paar regels is echt moeilijk. De kwaliteit van het eten, de schoonheid van de presentaties, de vriendelijkheid van het personeel ... in een paar woorden geweldig!

Misbruik rapporteren
Door Marcello
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het bepalen van onze vreugde is moeilijk.
Iedereen maar echt iedereen was verbaasd over de professionaliteit van het voltallige personeel van Sale en Pepe Group.
Attente en altijd vriendelijke obers, koks beschikbaar om het gerecht uit te leggen (zelfs met de vriend intolerant voor alles!), Marco en Francesco altijd klaar voor onze elk verzoek. AMAZING. Mijn vader (de meest sceptische van de catering familie) was sprakeloos door de kwaliteit van het eten vertrokken. En de prijs is ook gecorrigeerd.

Er is minder catering, maar met nul serviceniveau en 'nobele' catering waar je aan jezelf wordt overgelaten ... Zout en peper voor altijd.


Ps Zie je volgend jaar voor het huwelijk van mijn zus Giulia.

Marcello en Evelina

Misbruik rapporteren
Door Anna
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Goedemorgen,

we gebruikten de cateringdienst Sale e Pepe nadat we erover hadden gehoord van vrienden.

Ik moet zeggen dat het een geweldige ervaring was.

De telefoondienst was zeer vriendelijk en na een zeer korte tijd (ongeveer 2 uur) ontvingen we het citaat. Later voelden we om alle noodzakelijke correcties altijd met dezelfde snelheid te maken.

De service was door een zeer vriendelijke ober (wier naam helaas ik kan me niet herinneren) die tot onze volledige beschikking was uitgevoerd.

We zullen zeker terugkomen op hen

Anna Gandolfi en Marco Disquali

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is het maximale aantal gasten dat u kunt ontvangen?
50-500
Wat is de minimale prijs (per persoon) voor bruiloft catering?
100 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Vegetarisch, Kindermenu, Glutenvrij, Allergie
Welke andere diensten biedt u aan?
Ceremonie, Bestek, Decoratie, Bruidstaart, Anders
Wat is het minimaal aantal gasten om catering te verzorgen?
50
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Assegno, bonifico, carta di credito
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Siamo creativi, ci piace ascoltare i nostri clienti e studiare assieme a loro la soluzione migliore. Ogni matrimonio merita di essere seguito con cura e passione.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1978

Adres

Stad: 30038
Stad:
Gerelateerde tags:
  • Catering en Bruidstaarten
  • Vegetarisch
  • Kindermenu
  • Glutenvrij
  • Allergie
  • Midden
  • Ceremonie
  • Decoratie
  • Bruidstaart