• Prijsklasse Midden
  • Website

Welkom bij Sam en Nel's taarten,

Op zoek naar een unieke taart voor een verjaardag of gender reveal? Of wellicht iets moois voor op jullie trouwdag? Wij kunnen jullie van dienst zijn met onze heerlijke en verse producten. Met veel liefde en aandacht maken wij de bestellingen klaar in onze family bakery.

Wie zijn Sam & Nel? Samantha en Nellie zijn dochter en moeder die samen een bakery runnen sinds 01-07-2012 in Emmeloord. Dit doen wij vanuit een aparte aanbouw aan huis.


Maar bij een huwelijk hoort natuurlijk taart. Of de taart nu romantisch, strak, bijzonder, gek of kleurrijk moet worden, wij kunnen jullie helpen met de perfecte bruidstaart voor op jullie mooiste dag.

Wij nodigen jullie graag uit voor een proeverij bij ons in de Bakery. Deze boeken wij op afspraak.

Tijdens een uitgebreid gesprek kunnen we jullie wensen bespreken voor de bruidstaart. Een romantische 2 laagse taart, 5 lagen, met fondant, zonder fondant of een naked cake. Alles is mogelijk.

De vullingen kunnen jullie vooraf bij ons proeven tijdens de proeverij. Uit 6 vullingen mag worden gekozen, om zodoende 3 heerlijke vullingen uit te kiezen voor de taart.

Liever geen bruidstaart? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Wellicht liever cupcakes, cakepops, macarons, donuts of misschien wel een complete sweettable?

Informeer bij ons voor de mogelijkheden.


Tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Samantha en Nellie
Sam & Nel's Taarten

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Wanneer moet de bruidsbestelling betaald zijn? en wat kost het? Wij versturen jullie ongeveer 4 weken van te voren de volledige factuur toe, die jullie kunnen betalen met i-Deal. Wij werken niet met aanbetalingen. Bruidstaarten gedecoreerd met fondant kosten v.a. 6,00 p.p. Naked-, Semi-naked-, en botercrème bruidstaarten kosten v.a. 5,00 p.p. ^Hebben jullie meer dan 100 stukjes taart nodig? Dan kan de p.p. lager worden^
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Wij maken met passie onze kindertaarten, gender reveal taarten en natuurlijk bruidstaarten. Voordat wij jullie bruidstaart maken, plannen we eerst een proeverij in. Dan komen jullie gezellig bij ons langs om de vullingen van jullie droomtaart te proeven. Vaak krijgen wij te horen dat de lijst met vulling keuzes te lang zijn :)
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012

Adres

Stad: 8301BS

Vergelijkbare leveranciers

Sugar Sugar Bakery Top
(4)
Sugar Sugar Bakery
Lelystad-Haven Taart en Zoetigheid
Bird on your Cake
(4)
Bird on your Cake
Zwaanshoek Taart en Zoetigheid
Bakverhalen Top
(8)
Bakverhalen
Rotterdam Taart en Zoetigheid
Miss Baktaart Top
(1)
Miss Baktaart
Kapelle Taart en Zoetigheid
ZZ Sweet Studio
(12)
ZZ Sweet Studio
Egmond-Binnen Taart en Zoetigheid
Gerelateerde tags:
  • Taart en Zoetigheid
  • Midden