Sam & Nel's Taarten

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Sam & Nel's Taarten

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Welkom bij Sam en Nel's taarten,

Op zoek naar een unieke taart voor een verjaardag of gender reveal? Of wellicht iets moois voor op jullie trouwdag? Wij kunnen jullie van dienst zijn met onze heerlijke en verse producten. Met veel liefde en aandacht maken wij de bestellingen klaar in onze family bakery.

Wie zijn Sam & Nel? Samantha en Nellie zijn dochter en moeder die samen een bakery runnen sinds 01-07-2012 in Emmeloord. Dit doen wij vanuit een aparte aanbouw aan huis.


Maar bij een huwelijk hoort natuurlijk taart. Of de taart nu romantisch, strak, bijzonder, gek of kleurrijk moet worden, wij kunnen jullie helpen met de perfecte bruidstaart voor op jullie mooiste dag.

Wij nodigen jullie graag uit voor een proeverij bij ons in de Bakery. Deze boeken wij op afspraak.

Tijdens een uitgebreid gesprek kunnen we jullie wensen bespreken voor de bruidstaart. Een romantische 2 laagse taart, 5 lagen, met fondant, zonder fondant of een naked cake. Alles is mogelijk.

De vullingen kunnen jullie vooraf bij ons proeven tijdens de proeverij. Uit 6 vullingen mag worden gekozen, om zodoende 3 heerlijke vullingen uit te kiezen voor de taart.

Liever geen bruidstaart? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Wellicht liever cupcakes, cakepops, macarons, donuts of misschien wel een complete sweettable?

Informeer bij ons voor de mogelijkheden.


Tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Samantha en Nellie
Sam & Nel's Taarten

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Wanneer moet de bruidsbestelling betaald zijn? en wat kost het? Wij versturen jullie ongeveer 4 weken van te voren de volledige factuur toe, die jullie kunnen betalen met i-Deal. Wij werken niet met aanbetalingen. Bruidstaarten gedecoreerd met fondant kosten v.a. 6,00 p.p. Naked-, Semi-naked-, en botercrème bruidstaarten kosten v.a. 5,00 p.p. ^Hebben jullie meer dan 100 stukjes taart nodig? Dan kan de p.p. lager worden^
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Sam & Nel's Taarten

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 8301BS

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact