• Prijsklasse Luxueus

Met 15 jaar ervaring is Sandy een essentiële referentie geworden in de organisatie van prestigieuze en op maat gemaakte evenementen , zowel in Parijs als in Frankrijk en daarbuiten.

Deze ervaring is ontwikkeld tijdens de organisatie van bedrijfsevenementen voor grote bedrijven, liefdadigheidsgala's, high-end bruiloften en andere uitzonderlijke ontvangsten voor individuen.

Sandy creëerde verschillende agentschappen en kreeg de mogelijkheid om andere ondernemers te trainen in het opzetten van hun agentschapsproject, dat gespecialiseerd is in het organiseren van recepties.

De sleutel tot Sandy's ervaring en knowhow is en is altijd de constante zorg voor kwaliteit en uitmuntendheid geweest , tot grote tevredenheid van haar klanten.

"Luisterend naar uw dromen en verlangens, aandacht voor elk detail en met respect voor uw budget, stellen wij u onze expertise, onze knowhow en onze creativiteit ter beschikking om u te adviseren en uw evenement samen te bereiken."

HUN VERPLICHTINGEN

- Een service op maat : van het eenvoudigste verzoek tot het meest bijzondere, ze zullen er zijn om uw behoeften te begrijpen en u tijdens de hele organisatie van uw evenement te begeleiden.

- Hun sleutelwoorden : service, beschikbaarheid, betrouwbaarheid van serviceproviders, aanpassing van uw receptie.

- De aandacht voor detail : verre van een marketingbelofte is een gedragsregel die ze overal in de organisatie toepassen om bevoorrechte momenten te bereiken die altijd mooier en harmonischer zijn.

- Transparantie : duidelijke en nauwkeurige tarieven. Zonder enige verrassing gaan ze sereen vooruit, bij de bouw van uw project.

- Een adressenboek : om uw evenement te realiseren, werken zij samen met een team van professionals: plekken die u gezien moet hebben of ongewoon, decorateurs, scenografen, bloemisten, muzikaal entertainment, getalenteerde artiesten, verfijnde cateraars, fotografen ...

Bezoeker, laat een review achter over Sandy.T Events Paris en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Sandy.T Events Paris

4.9 11 reviews
Door coralievaissie
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Sandy is gewoon fantastisch: professioneel, kalm en toch onder controle, werkend met een serviceteam op hoog niveau. Enorm bedankt om ons tijdens de voorbereidingen te zien vergezellen en een gedenkwaardig feest te hebben georganiseerd dat voor altijd in ons geheugen gegrift zal blijven! Sandy & Agathe zijn het perfecte duo.

Misbruik rapporteren
Door olesyazholtikova1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

PERFECT! Zelfs voor een ingewikkelde bruiloft met veel personeel, ga met je ogen dicht! We konden van onze bruiloft genieten zonder ons ergens zorgen over te maken.

Een zeer professioneel persoon, die weet hoe hij uit elke situatie kan komen, beheert veel mensen tegelijkertijd, en vooral wie van zijn werk houdt. Ze zal je je huwelijk laten leven, alsof het zijn huwelijk is! Nog een enorme DANK JE Sandy!

Misbruik rapporteren
Chère Olesya,
Un immense merci pour ton témoignage qui me touche beaucoup.
J'ai été ravie d'être à vos côtés durant toute l'organisation de ces 2 belles journées!
Votre satisfaction est la plus belle de mes récompenses!
Ce mariage était magique et d' une parfaite réussite grâce à mon équipe de prestataires tous de qualité!
J'ai hâte de vous revoir comme prévu pour visionner le film et l'ensemble des photos ensemble. Je vous attends à Paris ;)
A très vite!
Amicalement,
Sandy
Door julieait
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We ontmoetten Sandy om ons huwelijk te organiseren in Pavillon Dauphine.
Hij is een persoon van extreme vriendelijkheid, attent, beschikbaar, professioneel, die onmiddellijk ons verzoek identificeerde en ons kon geruststellen.
We zijn blij dat ze een beroep op haar heeft gedaan omdat we het niet alleen hadden kunnen doen.
We zien dat ze echt gepassioneerd is over wat ze doet.
Ze heeft veel smaak, gaf ons veel tips om een mooie bruiloft te maken.
Alles was perfect dankzij HAAR! De gasten waren erg blij.
Nogmaals bedankt Sandy voor je professionaliteit.
Je bent een erg mooi persoon
Tot binnenkort,
Julie & Salah

Misbruik rapporteren
Chers vous deux,
Une énorme merci pour ce si beau commentaire.
Le plaisir était pour moi : je fais un métier passionnant et que j'affectionne particulièrement : et cela fait toujours plaisir de voir que cet engagement se ressent aussi près de nos merveilleux clients.
Merci à vous pour toute la confiance accordée.
Amicalement,
Sandy

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
Sur devis
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Un sens profond du service, une attention toute particulière aux détails, une véritable méthodologie et un réel savoir faire : car nous avons fait de notre métier une passion!

Adres

Stad: 75016
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden
  • Luxueus