Wij Schoonheidssalon Sneek komen ook op lokatie op de dag zelf om je make-up te verzorgen!

Proef en bruidsmake-up

Geheel naar eigen wens, passend bij jouw stijl en karakter... en vanzelf sprekend bij de bruidskleding! We nemen de tijd om uit te proberen welke kleuren het beste bij je passen en letten er ook op dat ze mooi staan bij de trouwkleding. Gedurende de 1 tot 11/2 uur durende proefmake-up sessie, stellen we een complete make-up voor je samen waarbij ook foto's worden gemaakt. Op de trouwdag brengen we vervolgens een mooie en langzittende make-up aan, zodat je er de hele dag op je allermooist uitziet!

Bruidsarrangement Classic

proef en bruidsmake-up zoals hierboven omschreven. Daarnaast zo'n 2 maanden voor de bruiloft een gezichtsbehandeling, waarin je gezicht goed wordt gereinigd, haartjes die teveel zijn worden verwijderd en je huid word voorzien van de nodige werkstoffen. Je krijgt bovendien een heerlijke massage om even te ontspannen in de hectiek. Dan geniet je een week voor de bruiloft nog eens van een gezichtsbehandeling. Hierdoor blijft make-up veel mooier zitten en dat is op je trouwdag natuurlijk wel zo fijn!

Bruidsarrangement voor bruid en bruidegom is ook mogelijk.

Bruidsarrangement Luxery

Als het bruidarrangement Classic maar dan inclusief een uitgebreide rug/decolleté behadeling. De huid wordt intensief gescrubt, eventueel onzuiverheden worden verwijderd en je krijgt een speciale pakking om je huid te voeden en te hydrateren. In je bruidjurk zijn je rug en decolleté vaak zichtbaar en daarom is het prettig om ook die te laten behadelen. Ben je gespannen vanwege alle voorbereidingen? Dan is het bruidarragement Luxery met rug/nek/schoudermassage voor jou een aanrader!

Bruidsgasten

Schoonheidssalon Sneek biedt ook de mogelijkheid om andere genodigden te voorzien van een mooie make-up, zoals bijvoorbeeld jouw moeder of bruidsmeisjes.

Graag zie ik jou stralen op jouw bruiloft.

Bezoeker, laat een review achter over Schoonheidssalon Sneek en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Schoonheidssalon Sneek

4.9 3 reviews
Door Karin
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Sabina heeft mijn bruidsmake-up 's ochtends vroeg bij mij thuis aangebracht. Ik heb er de hele dag van genoten. Veel mogelijk in overleg en een persoonlijke benadering! 

Misbruik rapporteren
Door Diny
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Een aantal weken voor onze grote dag een heerlijke behandeling ondergaan bij Sabina en daarbij ook de proef make-up besproken en aangebracht. Blij met het resultaat!! 

Misbruik rapporteren
Door D
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Enthousiaste specialist, waarbij goed geluisterd word naar je wensen. Zeker een aanrader

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bij Schoonheidssalon Sneek kunt u contant of met de pin betalen.
Welke diensten biedt u aan?
Bruidsmake-up, Ontharing, Massage
Werkt u ook aan huis?
Ik kom ook aan huis
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015

Adres

Stad: 8604 ZG