Home Foto en Video Foto en Video Gironde (33) Foto en Video Bordeaux
Home Foto en Video Foto en Video Gironde (33) Foto en Video Bordeaux
  • Prijs vanaf: 1.950 €
  • Bedrijfskenmerk: écoute, réactivité, créativité
  • Cadeau Downloaden
vertalen

Sebphoto biedt u zijn hulp en aanwezigheid op uw grote dag. Hij stelt zich discreet beschikbaar om alle magie van deze mooie dag vast te leggen.

Op het juiste moment op de juiste plaats zijn, weten hoe je deze vluchtige en magische momenten vastlegt, de verbinding tussen jou en je dierbaren is een taak en dat is waar Sébastien van houdt.

Zijn scherpe blik, zijn gevoel voor humor en zijn nauwkeurigheid zullen je mooiste dag onvergetelijk maken door je authentieke snapshots levend en in het moment achter te laten.

Omdat hij zelf al getrouwd is, weet hij uit ervaring dat er een osmose nodig is tussen de fotograaf en zijn sterren voor een authentieke en succesvolle weergave . Sebastien leeft zijn passie en wil dat jij ervan profiteert. Hij vindt het leuk om met je te praten, je te leren kennen en je persoonlijkheden te ontdekken om je te ondersteunen en je het beeld van je mooiste emoties te bieden.

Als trouwfotograaf weet hij je op D-Day op je gemak te stellen en te laten ontspannen zodat je volop kunt genieten van deze unieke dag!

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
1.950 €
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
écoute, réactivité, créativité
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Quand il y a moins de 150 personnes je suis seul, au dessus je propose un deuxième photographe en supplément.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Les albums sont en option, si ce dernier a été choisi par les mariés, un délai d'un mois maximum est garanti.
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Werkt u tot een maximale tijd?
0:00
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Bezoeker, laat een review achter over Sebphoto en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Sebphoto

5.0
12 reviews
12 reviews
Professionaliteit
(12)
Prijs/kwaliteit
(12)
Aanrader?
(12)
Door Nathalie
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Mijn man houdt er niet van om op de foto te gaan, dus vanaf het begin zou Sebs werk niet gemakkelijk zijn. Maar dankzij zijn professionaliteit (voelbaar bij de eerste ontmoeting) slaagde hij erin om hem aan het lachen te maken en ons prachtige foto's aan te bieden. Seb, die Frans is, communiceerde ook heel goed met onze Engelssprekende gasten en met de kinderen (zelf vader zijn, is logisch). Zijn video en de muziekkeuze wisten me aan het huilen te maken toen hij het aan ons presenteerde! Kortom, moet ik echt meer zeggen om hem aan te bevelen voor jouw speciale dag?

Mijn man houdt er absoluut niet van om op de foto te gaan, Sebs werk zou niet gemakkelijk zijn. Maar zijn professionaliteit (voelde bij de eerste ontmoeting) was voelbaar en hij slaagde erin hem aan het lachen te maken en ons prachtige foto's aan te bieden. Seb communiceerde ook heel goed met onze Engelssprekende gasten en met de kinderen (zelf vader zijnde is logisch). Zijn video en de muziekkeuze wisten me aan het huilen te maken toen hij het aan ons presenteerde! Kortom, moet ik nog meer zeggen om het je aan te bevelen?

Misbruik rapporteren
Door Jenna
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Na 2 Covid-uitstelingen konden we eindelijk onze bruiloft vieren. Seb was van begin tot eind perfect, zijn goede humeur, zijn enthousiasme en zijn humor waren meer dan belangrijk tijdens deze dag. Hij ging op in de menigte en zonder zijn camera hadden we misschien zelfs gedacht dat hij te gast was. Bruid en bruidegom of anderen, als je aarzelt, stop en ga!

Misbruik rapporteren
Door Steeven
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Gewoon top van AZ in de hulp voor de organisatie, de voorbereidende afspraken en nog meer op het moment van de ceremonie. De foto's zijn geweldig, ik kan het alleen maar aanbevelen.

Een droomhuwelijk goed geïllustreerd door de foto's

Misbruik rapporteren

Kortingen

Album photo A4 en lin naturel avec 30 pages

Parce qu'avoir un album photo professionnel imprimé sur du papier de haute qualité par un imprimeur professionnel vous permettra de revivre au quotidien votre mariage. J'ai donc le plaisir de vous l'offrir pour tous mariages signés avant fin 2022. 

Voorwaarden

  • Geldig tot 31 dec. 2022
  • Sous réserve de signature du mariage

Adres

Stad: 33000

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier