Home Weddingplanners Weddingplanners Cundinamarca Weddingplanners Bogotá

Sergio Acosta Event Designer

We zijn een werkteam dat verliefd is op elk van de dingen die we doen, onze belofte van evenementontwerp en huwelijksorganisatie is gebaseerd op onze ideeënmachine en dialoog met onze klanten.

Wij zijn van mening dat het traject en de ervaring de beste presentatiebrief van een bedrijf is, in die zin handhaaft Sergio Acosta Event Designer een traject in de markt van meer dan 19 jaar , toegewijd aan het bereiken van een unieke ervaring bij elk evenement dat we leveren.

Schlumberger Surenco - FINDETER - Ministerie van Onderwijs - CORRECOL - FEDESCO, AstraZeneca en een lijst van WorkPartners , waaronder een selectief netwerk van hotels, boerderijen en onconventionele locaties waarin we belangrijke relaties hebben opgebouwd die ons in staat hebben gesteld om al overeenkomsten te genereren. Op onze beurt zijn we erin geslaagd te begrijpen dat elk project een creatief en constant proces is waarin we samen het evenement of de bruiloft van uw dromen bouwen.

Elk evenement is een uitdaging en een uitdaging waarbij onze klanten de basis zijn van onze inspiratie.

Elk van de koppels die ons hebben toegestaan hen op deze reis te vergezellen, weet dat we in dit proces niet moeten stoppen met dromen, want het is de licentie die we onszelf toestaan om uit de realiteit te komen en de magie, onze taak, te beleven om het te maken. waarheid worden!

Volg ons op onze netwerken:

TikTok / SergioAcostaEvenementen
Instagram / @SergioAcostaEvents

Facebook / @SergioAcostaEvents

Bezoeker, laat een review achter over Sergio Acosta Event Designer en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Sergio Acosta Event Designer

5.0 54 reviews
Door Liced
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

In totaal aanbevolen, ze zijn zo'n mooi professioneel team, elk detail is in overeenstemming met waar ik van heb gedroomd.

Het is alsof je al je dromen in de handen van de besten legt en ze laat uitkomen.

Ik zou ze aanraden aan iedereen die zo'n belangrijke stap wil zetten.

gehakte ospina

Misbruik rapporteren
Door jackeline
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

De droom van een eeuwige liefde begint op de beste manier, met zo'n fantastische en gedroomde gebeurtenis, het is om je dromen waar te maken, in werkelijkheid zeg ik je en ik verzeker je dat zij het beste werkteam zijn om je bij de persoon van wie je het meest houdt in je leven. Oprecht enorm bedankt. Ernst, meegaandheid, creativiteit en een dag vol dromen is wat je als team de meest verliefde stellen laat leven. 100% aanbevolen.

Misbruik rapporteren
Door Milena
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Milena

Het was een droom die uitkwam dankzij de professionaliteit, toewijding en liefde die ze in elk detail stopten waarmee ze al onze wensen konden laten uitkomen en de steun die ik te allen tijde kreeg. Dankzij Sergio Acosta en zijn team voor het waarmaken van onze droom, hebben ze al onze verwachtingen overtroffen.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Se establecen en el momento de generar una visita formal.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2002

Adres

Stad: 110221

Nuestra oficina está ubicada a 2 calles del centro comercial Andino. Ubicados al costado sur del Centro comercial Atlantis Plaza