Sergio Guerrero Wedding Photographer

  • Prijs vanaf: 950 €

Ik ben Sergio Guerrero Trouwfotograaf en Videograaf . Ik draag mezelf op om te genieten van de eenvoudige dingen van het leven en vast te leggen met mijn camera, de onvergetelijke momenten in het leven van mensen. Een van hen is je bruiloft . Ik geloof dat bij elke afname een geweldig verhaal vervalst wordt en dat achter die verhalen altijd een leven schuilgaat. Hieruit zul je in mijn werk, je leven, je film, rond liefde vinden .

Ik beschouw mezelf als een gepassioneerde avonturier. Ik vind het geweldig om mensen te benaderen om hun avonturen te portretteren en te filmen. Ik beweer dat je met mijn werk die geweldige momenten kunt herbeleven die deel zullen uitmaken van je bruiloft. Als je in Bogota of Cartagena trouwt , kan ik er voor momenten zijn, emoties en gevoelens vastleggen. Neem contact met me op, laten we eens praten, ik zal je grootse bruiloft in afbeeldingen vertalen zodat je er de rest van je leven van kunt genieten.

Bezoeker, laat een review achter over Sergio Guerrero Wedding Photographer en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Sergio Guerrero Wedding Photographer

5.0 14 reviews
Door Monica
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het plannen van een bruiloft in het buitenland kan overweldigend zijn. Mijn man en ik hebben Sergio online gevonden en zijn website spreekt voor zich. Hij is zeer professioneel, vriendelijk en gepassioneerd over zijn werk. We wisten dat we geen foto's wilden die werden opgevoerd. We waren op zoek naar een fotograaf die foto's maakte die emotie vastlegden. Sergio geeft echt om foto's maken die het verhaal vertellen van die belangrijkste dag van je leven. Hij nam de tijd om ons te leren kennen via videochat en persoonlijk nadat hij in Colombia was aangekomen. Toen ik op de dag van ons huwelijk op mijn bruidsuite kwam, was ik meer dan alleen maar een fotograaf. Ik was een vriend die de opdracht had om onze bruiloft te documenteren met foto's en live video-opnames. Het bekijken van onze trouwvideo en het bekijken van onze foto's brengt ons altijd terug naar ons speciale moment. Ik beveel Sergio ten zeerste aan als je fotograaf voor een speciale gelegenheid. Je zult er geen spijt van krijgen! Vijf sterren.

Misbruik rapporteren
Door Alejandra
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Allereerst bedankt voor het veranderen van deze prachtige dag in een mooie herinnering!

Het vinden van een fotograaf voor je huwelijk kan een van de belangrijkste en duurste taken zijn tijdens het proces, je hebt te maken met een breed scala aan opties, maar je realiseert je dat er maar weinig fotografen zijn die kunnen vastleggen wat je zoekt ... die momenten van geluk, glimlachen, blikken ... Instanten die voorbij vliegen, maar die je wilt volhouden in de tijd, en wat is dat beter dan een uitstekende foto.  

Dankzij Sergio Guerrero en zijn team zijn we erin geslaagd deze momenten vast te leggen, we zijn erg blij met het laatste werk, Sergio is een zeer professionele fotograaf, hij wist hoe hij die speciale dag perfect kon vastleggen, hij liet ons tijdens de fotosessie heel comfortabel voelen charme van de natuurlijkheid en kwaliteit van de foto's, het album en de videoclip zijn indrukwekkend !, de prijs behoorlijk aangepast met de resultaten en tijdige vervulling in de levering van het werk. Aanbevolen 100%, we zouden het zonder twijfel als 5 sterren beoordelen!

Misbruik rapporteren
Door Jennifer
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Eerst en vooral, bedankt voor het fotograferen van onze bruiloft. Je hebt zo'n fantastische baan gedaan, het is moeilijk om het onder woorden te brengen.

We kunnen niet uitdrukken hoe verbaasd we zijn op de momenten die je hebt vastgelegd. Je bent in staat om het type koppel dat we zijn te vangen en het goed uit te drukken door je talent. De foto's en video's die we hebben altijd herinneren ons aan de meest memorabele tijd die we ooit in Colombia hebben gehad en zijn zo ooit dankbaar.

Sergio heeft onze verwachtingen echt overtroffen. We kunnen je niet genoeg bedanken en als we het opnieuw moesten doen, zouden we je altijd kiezen.

Hij is een kunstenaar als het gaat om fotografie.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video, Anders
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
50% a la firma del contrato y el 50% restante 8 días antes de la Boda.
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Trabajo desde 2 a 7 personas.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Si es solo Fotografía de 2 a 3 Semanas, si es Fotografía y Video de 4 a 6 Semanas. El Photobook de 3 a 4 Semanas después de aprobado.
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
$950.000

Adres

Stad:
Stad:
Gerelateerde tags:
  • Foto en Video
  • Luxueus
  • Fotografie
  • Video
  • Spontane Fotojournalistiek