Home Weddingplanners Weddingplanners Milano Weddingplanners Magnago

Sinfonia Wedding

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Weddingplanners Weddingplanners Milano Weddingplanners Magnago

Sinfonia Wedding

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
vertalen

Sinfonia Wedding is een jong bureau opgericht door drie weddingplanners: Barbara Colombo (Milaan), Tiziana Abbaldo (Sicilië) en Katia Pinto (Costiera Amalfitana), die een gemeenschappelijke droom hebben: de Wedding-planningsservice niet alleen aan Italiaanse stellen kunnen aanbieden maar voor alle toekomstige echtgenoten in de wereld die van ons land houden en hier willen trouwen.

Ervaring en training met buitenlandse klanten hebben hun ervaring vergroot door innovatieve ideeën aan te bieden. Dankzij hun samenwerking kun je de periode van de organisatie van het huwelijk transformeren in een opwindend geheugen.

De boodschap die ze aan de echtgenoten sturen is: "Het is niet genoeg voor ons om je bruiloft op een perfecte manier te organiseren, we willen dat je in staat bent om het hele proces van organisatie te leven en te herinneren als een uniek en onherhaalbaar moment." Een perfecte dag geven is niet genoeg voor ons ".

Een bureau dat geschikt is voor mensen die geen tijd hebben, maar wel van de details houden; aan de bureaucratische en vervelende kant: documenten, onderzoek en evaluatie van leveranciers. Flexibiliteit is wat zij hun klanten bieden om hen op een zorgeloze en prettige manier de momenten te laten beleven die u besluit te besteden aan de inspectie van de leveranciers of aan de evaluatie van de verschillende voorstellen.

Huwelijk voor ons is een "sociale aangelegenheid": de dienst omvat de oprichting van een website gewijd aan het huwelijk en een mobiele app, evenals het beheer van verschillende sociale netwerken. Er is een echte etiquette met betrekking tot het gebruik van media. Laat je bruiloft de gebeurtenis van het jaar worden!

Wat betreft de organisatie van ceremonie, receptie en entertainment, luxe ligt in het detail. De Wedding Designer van de groep zal de ontwerpstudie op u baseren, elk detail zal uw gasten eraan herinneren dat het de 'uw' bruiloft is.

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
20% all'ordine, 40% due mesi prima del matrimonio, saldo due settimane prima del matirmonio
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Sinfonia Wedding

4.7
2 reviews
2 reviews
Professionaliteit
(2)
Prijs/kwaliteit
(2)
Aanrader?
(2)
katiaprinzo
Door Katia P
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Als je droomt van de perfecte bruiloft, neem dan contact op met Sinfonia Wedding! Uw wensen worden vervuld! Alles perfect en zonder stress voor de echtgenoten. Wordt gevolgd en begrepen is fantastisch. Ik raad het iedereen aan

Misbruik rapporteren
a.gaeta
Door Alessandro
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Dankzij Sinfonia Wedding en Barbara hebben we een droom gerealiseerd. Onze bruiloft was niet alleen een dag maar een onvergetelijk jaar. Wat een sensatie!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 20020
Stad:
Stad:
Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact