Home Foto en Video Foto en Video São Paulo - SP Foto en Video São Paulo

Sobre Nós Dois Fotografia

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Foto en Video Foto en Video São Paulo - SP Foto en Video São Paulo

Sobre Nós Dois Fotografia

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van R$ 3.040
vertalen

Over ons   is het vastleggen van de essentie van elk paar, hun unieke details en afdrukken in prachtige beelden.

De specialiteit van About Us Two is het fotograferen van speciale stellen die genieten van het genieten van de bruiloft,   zonder regels, generieke houdingen en labels . Stellen die willen   beelden die liefde, lichtheid, uiterlijk en oprechte lach overvloeien .

Als dit precies is wat u zoekt voor de herinneringen aan de meest speciale dag van uw leven, neem dan contact op met   Over ons Twee foto's , plan een vergadering en heb verslagen met betrokkenheid en poëzie.

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
R$ 3.040
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Artistiek
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Parcelamos até a data do casamento.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Sobre Nós Dois Fotografia

4.8
4 reviews
4 reviews
Professionaliteit
(4)
Prijs/kwaliteit
(4)
Aanrader?
(4)
suzanagnakamura
Door Suzana
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ik ben twee jaar geleden getrouwd en heb Jaque en Kelly ontmoet op aanraden van een vriend van mij. De service was geweldig vanaf onze eerste uitwisseling van e-mails tot de levering van het album. Onnodig te zeggen dat de foto's van de bruiloft ongelooflijk waren! Ik voelde me altijd zeer goed ondersteund en veilig met de gecontracteerde service. Gefeliciteerd meiden, jij rockt! ️

Misbruik rapporteren
victor.gatica
Door Victor
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We ontmoetten About the Two of Us terwijl we op zoek waren naar foto-aanbieders voor onze bruiloft. We hadden ook getagd met andere leveranciers, maar toen we het kantoor van het bedrijf bezochten en leerde kennen, toen we de foto's zagen die Kelly en Jaque op sociale netwerken plaatsten, waren we zo gepassioneerd over kwaliteit dat we dachten dat dit het was. En sindsdien was er geen fout! Hun service is uitstekend. Het zijn geweldige mensen en uitzonderlijke professionals die weten hoe ze het werk serieus moeten nemen en alles licht en met een vleugje warmte en aandacht moeten laten die de bruid en bruidegom nodig hebben en vaak op zoek zijn naar leveranciers die willen dat ze hen helpen in het huwelijk. De foto's die ze maken zijn prachtig en ze kunnen details vastleggen tijdens repetities die in de ogen van de meesten worden uitgevoerd. We kunnen niet gelukkiger zijn met de keuze van About Us Two Photography om de foto's van dit speciale moment voor ons te bestendigen! We zouden het aanbevelen en het aanbevelen aan iedereen die kwaliteitsfoto's en een compleet andere service wil. Gefeliciteerd meisjes!

Misbruik rapporteren
guilhermedorini
Door Uiada
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ik heb sindsdien About Us van een lijst met leveranciers ontmoet, verlaat deze site niet! Ik werd verliefd op de details, het werk, de look ... Toen mijn man en ik hen ontmoetten, twijfelden we niet! We sloten dezelfde dag nog! Super professioneel team, lieflijk, charismatisch ... We hebben ook de pre-huwelijksrepetitie gedaan en tot vandaag word ik betrapt terwijl ik naar de video's kijk, kijkend naar de foto's ... ongetwijfeld hebben ze alles en een beetje gevangen! Ik geef met mijn ogen dicht voor iedereen die erom vraagt

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 01311-911

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact