Soraya Oke PR Events

  • Prijsklasse Luxueus

Soraya Oke PR Events is uw uitgebreide, innovatieve, creatieve en gepersonaliseerde oplossing om de succesvolle ontwikkeling van uw bruiloftsevenement te organiseren. Soraya Oke PR Events wil met haar werk op uw bruiloft een onvergetelijke ervaring genereren.

Dit deskundige bedrijf en zijn team zullen u voorzien van het advies dat u nodig hebt en passende ideeën, zodat uw evenement het beste imago projecteert en uw concept beïnvloedt. Een van zijn vele talenten is Event Concept & Desing , van het vermogen om je evenement te visualiseren, ruimtes te transformeren en een reeks ervaringen te genereren, van memorabele momenten tijdens het evenement.

Soraya Oke PR Events biedt aan om uw vertrouwde bondgenoot te zijn, om het meest bijzondere moment van uw leven in werkelijkheid te creëren en te organiseren. Elke service is gestructureerd om te helpen bij verschillende oplossingen adviseren, plannen, conceptualiseren, verbinden, coördineren, synchroniseren, logistiek en begeleiden de organisatie van uw bruiloft of evenement. Voor hen zijn de culturen, tradities en stijlen van het paar belangrijk in hun op maat gemaakte creaties.

Soraya Oke PR Events coördineert uw geweldige dag met een hoog detailniveau. Werk samen met uitstekende providers van verschillende services waarmee u succes met uw evenement kunt overwinnen. Ze verpakken geen bruiloften, een van hun werkschema's is de cliënt-aanbieder van directe betaling, uiteraard allemaal gecoördineerd door hen.

Reken op Soraya Oke PR-evenementen voor uw bruiloft in Cartagena en andere steden in het land. Zijn specialiteit is aangepaste bestemming bruiloften op maat van uw behoeften. Neem contact op en controleer uw bruiloft met Soraya Oke PR Events .

Als u contact wilt opnemen vanuit de VS, kunt u dit doen op +1 305 469 9537 of in Colombia op 57 + 302 220 3254.

Bezoeker, laat een review achter over Soraya Oke PR Events en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Soraya Oke PR Events

4.9 6 reviews
Door Blue
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Soraya Oke is zonder twijfel de beste weddingplanner in Cartagena. We hadden het geluk om verschillende keren met haar samen te werken en al haar bruiloften bij Blue Apple waren onvergetelijk. Zijn professionaliteit, aandacht voor detail en zijn vriendelijke persoonlijkheid zijn ongeëvenaard.

Misbruik rapporteren
Door Brianna
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Soraya heeft onze bruiloft ongeveer een jaar geleden gepland en we konden niet gelukkiger zijn geweest met haar en haar dienst. Mijn man en ik komen uit Miami en spreken geen vloeiend Spaans, dus dankzij haar hulp en begeleiding konden we echt worden behandeld als familie van alle verkopers (bijv. De band, bloemisten, enz.). Soraya is nooit opgehouden om in elk aspect van onze bruiloft boven en buiten te gaan, wekelijks Skype-gesprekken met ons te voeren en zelfs een volledig weekend met ons in Cartagena door te brengen en elk detail voor onze bruiloft te verkennen en te strijken.

Soraya is een geweldige en zorgzame persoon die echt om haar klanten geeft. In plaats van ons naar leveranciers te sturen met wie ze wilde dat we samenwerkten, luisterde ze echt naar onze visie. We hadden onze bruiloft op het eiland Tierra Bomba en veel van de logistiek was erg moeilijk, maar ze nam geen "nee" als antwoord. Ze bracht ons droomhuwelijk tot leven en we konden niet dankbaarder zijn voor haar en haar team.

Bedankt, Soraya! We houden van je!

Misbruik rapporteren
Door Maria del Mar
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Onze bruiloft werd realiteit voor soraya, haar professionaliteit en toewijding zijn uniek, haar werk is onberispelijk, ons huwelijk werd door haar in een paar dagen georganiseerd en ik bereik wat we altijd willen en dat past bij ons budget, ik raad het 100% aan , is een uitstekende persoon en een arbeider, zonder haar zou het niet mogelijk zijn geweest om onze droom te vervullen.

oneindig dankzij soraya en zijn team van voorbeeldig werk voor alles, het was magisch en geweldig!

Maria del Mar en Luis Alberto

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Pago 50% anticipado con la confirmación del servicio y firma del contrato, y 50% del saldo restante a los 15 días hábiles antes de la fecha del evento.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Exclusiviteit op samenwerking met bepaalde leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
3000000
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Soraya Oke PR Events, además de su modelo de planeación ideal para bodas destino, diseñan y conceptualizan tu boda al mejor estilo! Mantenemos actualizados e innovando. Desde el año 2019, creamos 2 nuevas soluciones Wedding Planners: " TU BODA EXPRESS" y " PETITE WEDDINGS". Pregunta por estos servicios y demás beneficios que tenemos para ti!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016, pero su líder cuenta con más de 10 años de trayectoria.

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Luxueus
  • Exclusiviteit met leveranciers